שלום לכולם

Johnny the Doe

New member
שלום לכולם

אני דורון, ראיתי את הפורום בעמוד הקהילות ונראה לי נחמד להצטרף, אולי קצת לקטר על לקוחות מטומטמים ולחלוק חוויות
בכל מקרה, אני עובד כמזנונאי בסינמה סיטי מפתיחת המקום ואולי קיבלתי רושם מוטעה אך נראה לי שרוב משתתפי הפורום הם מוקדנים ואין כמעט אנשי שירות פרונטלי.

ישפרונטלי ויש טלפוני

אבל מה זה משנה, כולם נתקלים בהכל וגם כמעט הכל דומה . תצטרף

kerend

New member
נכון שיש פה רוב של מוקדנים טלפוניים

אבל למשל אני הייתי בשירות פרונטלי... עד לא מזמן... והלקוחות נשארים אותם לקוחות באשר הם... אז יאללה.. להציף את הפורום בסיפורי לקוחות.. הם תמיד מפתיעים כל יום מחדש.. (אני אצטרף לסיפורים כשאתחיל לעבוד בקרוב..) אז ברוך הבא לפורום !!

Johnny the Doe

New member
רגע, את מתכוונת

חוץ מהשאלות המוזרות הרגילות בסגנון: "אפשר להכניס את הפופקורן לאולם?"

get well

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

יש מכל הסוגים והמינים
ברוכה הבאה לקהילה הוכלת וגדלה שלנו.. סינמה סיטי, חולה על המקום הזה!!

סינמה סיטי,באמת אחלה מקום !!!

ואוהבת את המילשייק וכוסות שתיה של מילוי מחדש ... יש לי אוסף שלהם ...כי אני שוכחת לקחת אותם
לסרט....מגניב

Johnny the Doe

New member
"חולה על המקום"?

לא הייתי אומר את אותו הדבר על העובדים, למרות ששאר העובדים ממש אחלה. זה מרתף עבודה לשמו.

kerend

New member
למה מרתף עבודה ?..

כ"כ מתעללים בכם שם?...
טוב זה שונה בין להיות עובד ללהיות לקוח. גם אצלי - כל אחד אומר "יו.. איזה כיף לעבוד בחנות צעצועים !!"... - טוב נראה אותם 7 שנים באותו מקום ובאותה התלהבות..
אבל גמני - משפתחו את הסינמה סיטי אני לא הולכת לאף בית קולנוע אחר.. (וגם יש מבצע עם דיינרס - אז בכלל...)

Johnny the Doe

New member
האם מהקריצה שלך אני יכול להבין

שאני לא צריך להסביר בפרוטרוט למה זה מרתף עבודה? בכל מקרה, בואי נאמר שבהתחלה היו כ-15 מזנונאים בכל משמרת בסוף השבוע ועכשיו יש 6-8 עם אותו לחץ של לקוחות. זו רק דוגמה אחת למשקל שתופס אלמנט "רווחת העובדים" במקום הזה. 7 שנים? ואו, זה מכובד. אני קצת יותר משנה וחצי בסינמה ואני מרגיש שעבר נצח נצחים.

למעלה