שלום לכולם....

mominman

New member
שלום לכולם....

היי קוראים לי אליאור... ורק אני אבל רק אני... עשיתי עם כוכבי משחק החיים קליפ לבר מצווה !! כי דודה שלי היא המתאמת דיאלוגים באולפנים !! נכנסתי לסט , ולירון וייסמן , גיא אריאלי , מיכל טארוגיר ( איך שלא אומרים את זה..) , וניר לוי בירכו אותי במצלמה ! ורק תדעו ש... דן תורן הכי סנוב בארץ !! הוא לא רצה !!! היה ממש כיף... נכנסתי לחדרי תלבושות,אישור ותסרוקות, ולסט עצמו... אין לכם מושג כמה זה קטן !! ממש קטן !! ו..זהו !! זה היה חוויה...

וואי איזה כיףף לך../images/Emo13.gif

דן תורן לא נראה לי סנוב, הוא פשוט מבוגר, וכנראה לא היה לו כוח ליחסי ציבור
ד"א אליאור-מומין-מן, אני פוגשת אותך במלא פורומים
טוב, אז אממ ברוך הבא

מיכל1082

New member
יו מגניב... אז מה היה?

ספר קצת על לירון וייסמן... מה היא אמרה? מה היא עשתה? מה היא לבשה? מתי זה היה? סליחה על הניג'וס... ותודה! אההה.... ומזל טוב! :)

mominman

New member
תודה , תודה ...

אמממ... על ההודעה של הפוסטמה שרשמה משו על הסבתא שלי - אני לא אגיב... אמממ... אז ככה... כשנכנסתי לאולפנים... הראשונה שראיתי היא לירון שישצאה מהפסקה בחדר המנוחה שלהם.. זה היה פתאם מוזר לראות אותה.... התיישבנו בחוץ עד שישכנסיו אותנו לסט עצמו.. וטראוגיר ...( ככה אני קורא לה ! ) עברה ואמרה: " שלום לכם !! " אז הצלם שלי דיבר איתה ואמרה שהיא תתלבש בבגדים של יוליה ( ודורין אטיאס המלבישה אמרה שאני הראשון מכולם שרואה את הבגדים שלהם של ההצגה ! ) והיא הצטלמה איתי מחוץ לסט .. ככה גם גיא אריאלי !! שהוא בלי להעליב.. היה הכי נחמד מכוווולם !! ממש גבר... !! ( ואגב הוא עדיין זוכר אותי - אני יודע כי הוא התארח בפורום של נענע ושאלתי אותו :) ) ואז נכנסתי לסט עצמו.. ראיתי סצנה שמצלמים... צילמו אותי עובר שמה בחדרים והכל..מחטט להם בדברים... ואז התיישבתי ליד ניר לוי ולירוןם וייסמן והם בירכו אותי.. זה היה בחדר החזרות.. ו... זהו נכנסתי לחדר האיפור והתסרוקות והכל... זהו מקווה שלא שימעממתי אתכם

מיכל1082

New member
מה פתאום, איזה שיעממת?

היה כיף לקרוא! תודה! :) מה לירון אמרה לך בברכה? או בכלל?

למעלה