שלום לכולם

שלום לכולם

אני בוגרת פרוייקט מיכא"ל... רק לא זוכרת איזה מחזור בדיוק סיימתי בסוף י'. אינ מערד, היה לנו מדריך סבבה (אלון ____ )
בשנה שעברה (לא ממש בדיוק, בסביבות פסח) היה לנו שיעור מוסיקה. ואני לא הייתי. נסעתי לאנשהוא. ואמרתי לו שזה חשוב לי, אבל לא יצא לי להיות, חפיף. ובמבחן סיום קיבלתי 100% הצלחה בשאלות על מוסיקה.(שיפור בכמה אחוזים טובים לעומת שאלון הפתיחה) האם אני גאונה או שרק נדמה לי?

Moralida

New member
וואו

פששש... כל הכבוד. אבל תחשבי שאת קיבלת 100% במוסיקה כשאני קיבלתי בשאלון סיום 100% במתימטיקה ואני זוכר שלא עשיתי הכל, 87% במוסיקה כשאני יודע מוזיקה בשקל, 0% בשאלון פתיחה בהבנת הנקרא וחשיבה מדעית מודרנית שזה בולשיט (ולא אכפת לי להגיד את זה עוד פעם, זה בולשיט, וגם פעם שלישית אם אני אצטרך) ועוד הרבה שטויות שהיה כתוב שם. -זה הדבר היחיד שגרם לי להרים גבה ממיכא"ל. לא פסימי - אמיתי. -רועי.

yossi iv

New member
אלון רובין...אהה.....

אחלה בן-אדם.. היית רוצה לפגוש אותו בפורום?

Moralida

New member
יוסי.. יוסי.....

אין לך הסבר למה שכתבתי שם למעלה ?

yossi iv

New member
אם תתן לי את כל הפרטים..

אוכל להתייחס ברצינות לטענות שלך..

shelly egan

New member
אכן, נראה לי שיש חשש שאת גאון ../images/Emo3.gif

אבל... איך אתם יודעים כמה השתפרתם? מתי התוצאות של שאלון הסיום אמורות להגיע אליי, במפגש 15?

כשתסיימו את הקורס

בטח יעשו לכם "מסיבת ביום" ויביאו את ההורים וזה... אני קיבלתי את שלי בתחילת י"א (השנה).

shelly egan

New member
או.קיי. ../images/Emo118.gif

תודה
... אני יודעת שמתוכנן לנו מפגש 15 לאחרי פסח... אני מאוד מקווה שהורים לא מוזמנים...

Moralida

New member
פרטים

מביאים אחרי חצי שנה בדואר. אני צריך את האימאייל שלך כדי לשלוח את הפרטים, יוסי.

למעלה