שלום לכולם

shamon51

New member
איכות הסריקה על הפנים ../images/Emo70.gif

אי אפשר לראות כלום

אבל

כשאני פותחת את ההודעה שכתבתי מהפורום האיכות בסדר גמור. מה לעשות? לכתוב בעט אחר?

shamon51

New member
ניתוח

נראה שאת שואפת להתנהג בצורה טובה ולקחת אחריות כנראה שבילדות פקחו על מעשיך באופן צמוד ועל כן את מנסה להמנע משגיאות בכל מחיר ולהיות מושלמת בכל אשר תעשי. את מאמינה בעבודה קשה ובכך שאת ההנאות אפשר לדחות עד אשר כל הדרוש יושלם. את מרגישה שיש דברים שאת "חייבת" או "צריכה" לבצע. הביקורת העצמית החזקה עוצרות אותך מהתפרצויות של כעס אבל גם מהנאה/פינוק/סקס שמעון להנות

תגובתי..

קודם כל תודה. נכון, אני שואפת להתנהג בצורה טובה, אבל זה לא נובע מפיקוח צמוד, כי זה לא משהו שהיה לי בילדות. היה לי חופש בילדות, לא גדלתי בסביבה ביקורתית, אבל איפושהו תמיד הרגשתי שאני צריכה לרצות את אבא שלי. היום זה ממש לא ככה. אני מאמינה בעבודה קשה ויש לי ביקורת עצמית חזקה שעוצרת אותי מהתפרצויות מיותרות, אבל לא מונעת הנאה- ממש לא. רוב הדברים שכתבת היו מאוד מאוד נכונים כשהייתי צעירהיותר. בגיל ההתבגרות. רציתי לדעת גם לגבי מקצוע. יש דרך לראות תחומים שמתאימים לי באמצעות הכתב?

shamon51

New member
מקצוע

הייתי הולך על מקצוע טכני או עבודה עם הידים יש לך יכולת לעבודה מסודרת עם פרטים. מאחר ואת קצת בודדה ומרוחקת ביחסיך עם הקרובים וגם עם אחרים יהיה עדיף לחפש משהוא שכרוך בעבודה עם אנשים. בהצלחה, שמעון

שוב תקופת ההתבגרות

אני בן אדם מאוד חם ומפנק שאוהב לתת. מאוד אוהבת לעבוד עם אנשים ולא מדמיינת עבודה בלי זה. האנשים הקרובים אליי זוכים לכל תשומת הלב וההשקעה שלי. יש עוד דברים שאתה רואה?

למעלה