שלום לכולם

oooooOFIR

New member
שלום לכולם

חזרתי מהצבא, ואתם יכולים (או חייבים כי אם לא- לא תצאו שבת) לקרוא לי המפקד... כן למזלי הרב, קיבלתי תפקיד שכל כך רציתי- אני מ"כ (מפקד כיתה) בחיל האוויר... כניראה אני אפקד על כאלה שמתחילים קורס טייס או משהו כזה... אז יש לי מדים בצבע בז' וכומתה כחולה וזה מאוד מאוד נחמד (והרבה פוזה... :) ) אז יום ראשון אני צריך לחזור לצבא, לחצרים (ליד באר שבע), חתיכת נסיעה... אבל אולי אני אצליח לסדר לעצמי טיסות :). החבר'ה שאיתי אחלה ואנחנו די קצת (אנחנו 12) ויתווספו אליינו בנות :)... בכל מיקרה אני מאוד מרוצה, אבל לא כל כך מת להתחיל את הטירונות והקורס, שיהיו טחינה חצי שנה... דרך אגב פגשתי בבקו"ם את צבי והוא בנ"מ (נגד מטוסים) והיה מאוד נחמד.

resputin

New member
:)

אני שמח שהסתדרת, אופירי
. רואה שזה לא כזה נורא?

monikaaa

New member
פששש... אני אהיה מק"ית...

או מכ"ית... איך רושמים את זה????

A N I g M A

New member
הקשב המפקד!

ברוך השב המפקד! :)) דרך אגב - המדים שלכם הכיייי יפים :)

oooooOFIR

New member
עוד משהו מצחיק ששכחתי לספר

היום כל המחלקה שלי ניקתה את השירותים חוץ ממני. חחחח.. כי כזה סידרתי את המחלקה בטורים ושלשות, והייתי מאסף.. אז הוא אמר שאני לא צריך כי אני בחור טוב :).

היי

אני מכירה מישהי מחצרים חצרים זה ליד עובדת, לא? יש לך מושג מתי צבצב חוזר?

oooooOFIR

New member
הי

אני יודע שחצרים זה 20 דקות מבאר שבע, אין לי מושג לגבי עובדת, ניראה לי זה בסביבה שם... לדעתי צבי יחזור לכל המאוחר ביום שני בבוקר.

חזר חזר כמו מלך

היי אופיר,באמת שהיה ממש ממש נחמד לראות אותך!ביחוד שלא ציפיתי לזה.ותעשה טובה תפסיק לגבוה. וגם אני מתחיל ביום ראשון באיפשהו באזור ב"ש.קקה.אבל לפחות אני אמור גם לחזור ביום שני בבוקר עד יום רביעי..פתיחה בקלאסה
8 שעות שינה צברתי ב-3 הלילות האחרונים.שברתי את השיא של עצמי.ואני משום מה לא כזה כזה עייף,אבל המיטה נורא קורצת היה נעים.

iLoveIvri

New member
כן המפקד../images/Emo70.gif

שמחה לשמוע שהכל הסתדר ושאתה שמח
, מאושר
, ובעל פוזה

למעלה