שלום לכולם

שלום לכולם

קודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום ויש פה אחלה אנשים. אני עוקב אחרי הפורום תקופה מסויימת (מאז שיצאתי בשאלה) ומאוד נהנה לקרוא אתכם. בימים האחרונים גם שוטטתי קצת בצ'אט וניג'סתי לאנשים, אז הגיע הזמן שאכתוב כאן קצת. טוב, אז לפני שיפציצו אותי בעוגות, אני אציג את עצמי קצת: בן 24 מירושלים ממוצא חרד"לי עדיין אנוס ולכן לא אוכל למסור פרטים נוספים מעל גבי הפורום. אבל תוך כמה זמן אני מתכוון לצאת מהכלוב

goylem

New member
קבל עוגות והרבה

לפני שישרפו אותם, סתאאאאם.. בקיצער מה גרם לסוויץ` במוח?

לא היה משהו ספציפי

אחרי הרבה חקירות ודרישות הגעתי למסקנה שהתשובות שנותנים הרבנים הם בעצם תירוצים. לכל דבר יש להם תשובה רק השאלה היא עד כמה התשובה טובה. כשאני מסתכל על זה כמכלול אני רואה הרבה חורים שהתירוצים לא מצליחים לסתום. ותודה על העוגות (יש לי עוד כמה ימים לחסל אותם)

goylem

New member
בקיצער

לא היית קונה על סמך תירוצים כאלו מגהץ קיטור (60 ג` לדקה) יד שלישית (שמורה מפרטי)...

babylon_a1

New member
אתה נהנה לגלוש פה?

זה סוג של עינוי עצמי ? זאת שליחות ? את אדם כזה שלא משנה מה יגידו לו תמיד יגיד הפוך ?

אם אני נהנה

זה לא עינוי עצמי
אני יגיד הפוך או ישר, לא משנה, מה שבא לי אני יגיד, אם אתה רוצה תכתוב מה שבא לך, בשביל זה קיים הפורום לא?

babylon_a1

New member
לא, סתם סיקרן אותי...

ותגיד (אל תיקח את זה אישי) נחום איש גמזו זה לא האיש שהשתינו לו על הראש ואמר לאלוהים תודה שיורד גשם ?

babylon_a1

New member
שלום...

שלום כופר בעיקרון העולם רחב יותר מ "יש תשובות" או "אין תשובות" מליוני כמרים ובישופים בטוחים שיש להם תשובות נכונות ואחרות, אז מה... לא משנה תשובת למה יש להם, הם מדברים שטויות יש להם מטרה אחת וכל השאר לא מעניין הם ישקרו, הם יגידו אמת, יסתירו את האמת, יצחקו, יתחננו, יחמיאו הכל בשביל לשרת את הדת הם זומבים (נטולי חשיבה עצמאית) ולא מסוגלים להחליט בעצמם לאן הם הולכים ומה הם עושים כך הם תוכנתו וכך הם יעבדו בהצלחה ביציאה מהכלוב וברוך הבא לפורום (למרות שנראה לי שהגעת לפני
)

BatHell

New member
ברוך הבא

לפורום... תהנה פה, זה אחלה פורום :) ברכות עם יציאתך מהכלוב...

ShakeSpearE

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif

R a c h e

New member
שלום לך, כופר בעיקר יקר

טוב ונעים לראותך ביננו, בהחלט הגיע זמנך לכתוב. ניג'סת? על מה אתה מדבר? מקווה לראות הרבה מפרי מקלדתך,

ברוך הבא

היה מעניין לדבר איתך בצ'ט אז בטח יהיה גם מעניין לקרא את הודעותייך כאן. ושיהיה בהצלחה!

ברוך הבא../images/Emo72.gifאו../images/Emo48.gifאו../images/Emo96.gif

שלום לך וברוך הבא בצל קורתינו ! בטוחני שתהנה כאן עמנו. אתה תהיה בין הרבה אנשים שעדיין בכלוב, אבל הם חשים מעט חרות כאשר הם יכולים לכתוב את אשר בלבבם. אתה תהיה עם הרבה אנשים שהיה להם האומץ, הכח, היכולת, לצאת מן הכלוב. אתה תהיה בין אנשים שלא רוצים לצאת מן הכלוב מכל מיני סיבות שונות ומשונות. אז ברוך הבא והיה כיף לדבר היום בצ'ט. ביי ובהצלחה. ציפור.

n oy

New member
איפה אוחז הואזאלין? כבר הגיע לכתף?

תעשה חיים איש אתה יודע איפה למצוא אותי להחזיר לי. אבל בבקשה תהיה רחמן בכל זאת אתה בן לעם היהודי - הרחמן. שכתוב: הרחמן הוא יזכינו לימות המשיח מנקיון לפסח ולחיי העולם הבא שהיא החירות. אמן. נוי.

Are you talking to me?

נשמע כמו איזו בדיחה פרטית שאני אמור להבין (טוב נחכה שיהיה אצלכם בוקר)

מתים כבר להתעדכן.

איי כל כך הרבה באים,חצי אורגזמה ממש ! כמה חוזרים בשאלה יש כבר ?

שים לב כי..

בדרך כלל לכלובים יש דלת קטנה כזו. לפחות לכלובי "ציפורים". אז... בדרך החוצה מהכלוב שים לב לצאת בזהירות שלא תיפול. וזכור - כי לפעמים צריך קצת לכופף את הראש כדי לצאת בצורה חלקה, ולא לקבל מכה בראש. הכל ענין של טקטיקה... ברוך הבא וכמיטב המסורת קבל

למעלה