שלום לכולם,

raananta

New member
שלום לכולם,

האם מישהו מכם מכיר אפשרות להשתמש ב-PPC לשליטה על נגן המדיה שב-PC בעזרת תקשורת BT. לא משנה לי אם השליטה תהיה על נגן המדיה של מיקרוסופט, ווינאמפ או Whatever. בגדול לא בא לי לקום מהמיטה, ספה בסלון, או מארוחה במטבח בכדי להחליף שיר. אולי על ידי תוכנה שמראה את המסך שלך הPC על הPPC וכך יש לי שליטה בעצם על כל הפונקציות של הPC. תודה.

2cookie

New member
יצא VNC לPPC

אם אתה מקבל חיבור לאינטרנט דרך BT, תוכל לשלוט במחשב שלך דרך הPPC. עשיתי את זה בזמנו דרך הפאלם ועובד מצויין- פשוט רואים את כל המחשב על המסך הקטן. אם כל מה שרוצים זה שליטה במדיה פלייר שמים אותו במצב ממוזער כשיש את הסרגל הקטן בצד (תמונה מצורפת) ושהPPC יראה רק את זה. בהצלחה!

ron20

New member
VNC זה נחמד ... אבל מסורבל מעט

למטרה הזו ... נסה את RemoteAmp RemoteAmp is a Pocket PC remote control client for Nullsoft's Winamp media player. It operates over any TCP/IP connection and allows you to control playback, edit and build your own playlists, adjust the volume and so forth - all from your Pocket PC!

raananta

New member
תודה לשניכם... וחג שמח

אני אנסה ואראה הכיצד מתפקדים שני הרעיונות.

raananta

New member
קוקי,

זה חשוב אם אני מקבל חיבור לאינטרנט? כי משום מה אני לא מצליח להגדיר את השרת של הVNC או את ה-VIEWER כך שהם יזהו חד את השני. אני חייב לציין שלא היה לי מושג מה זה VNC עד לרגע בו הפנית אותי אליו. אז מה שעשיתי הוא: התקנתי VNC VIEWER ב-PPC (גרסה נכונה כמובן) התקנתי VNC SERVER ב-PC (גרסת XP) אני רואה את כתובת ה-IP של השרת אך כאשר אני כותב אותה ב-VIEWER אין לו יכולת תקשור... בעיה מוכרת?! אני מקווה שאמצא פתרון, כמעט בטוח בעיית הגדרות. תודה.

2cookie

New member
לא מוכר. כשעבדתי עם VNC בפאלם

כל שהייתי צריך לעשות היה לרשום את הIP ולהפעיל את התוכנה הנכונה במחשב (אם אני לא טועה יש 3 אייקונים כשהיא מתקינה... נראה לי שזה היה השני בתפריט ההתחל בתיקיה שלה.) וכן אתה חייב לוודא שיש לך אינטרנט בפוקט כי היא בעצם שולטת במחשב דרך האינטרנט ולא דרך חיבור הBT. ניסית את קובץ העזרה? הוא מאד פשוט להבנה. (המלצה שלי.... פשוט תשחק שם הרבה עד שיסתדר. הVNC מצויינת לעוד הרבה דברים...)

raananta

New member
ניסיתי את קובץ העזרה אך לא ממש לעו

לעומק,, אתה יודע איך זה... קודם כל שוברים את הראש לבד ורק אז כשזה לא מסתדר פונים לפורום.. ורק אז כשזה לא מסתדר שואלים את השכנים ורק אז... אולי... קוראים את העזרה המצורפת :) אני מבטיח שכשאוכל, מבחינת זמן, אנסה להגדיר אותו. עושה רושם שיש לו יתרונות רבים. תודה.

ron20

New member
ב vnc client (בפוקט) ../images/Emo26.gif

תכתוב 0: אחרי כתובת ה ip לדוגמא: 1xx.2xx.2x.1x:0 תן OK ותמתין ... זה עובד, אבל שוב ... למטרה הספציפית של שליטה על winamp זה נראה לי מסורבל, במיוחד כשיש כלי שעושה זאת ישירות ...

raananta

New member
אני אנסה את ה :0

דרך אגב ה-remoteAMP לא תומך בקבצים עם שמות עבריים לידיעת כולם, אך למרות זאת עובד בצורה טובה. ה-VNC כנראה באמת מסורבל (אך אדע רק כאשר אצליח להגדיר אותו) למטרה זו, אבל עושה רושם שיש לו אפשרויות הרבה יותר נרחבות.

ron20

New member
ברור ...

ה VNC זו תוכנה לשליטה מרחוק ... וזה אומר שאתה יכול לעשות כל דבר על ה PC מהפוקט .... זה פתרון מצויין, מעט איטי (אני עובד ב GPRS) אבל שימושי ועובד.

למעלה