זה שיר של ג'ול הזמרת החביבה עלי ביותר.
P Principesa Reut New member 26/3/04 #23 יש לי את הפתרון הכי טוב../images/Emo70.gif אבל אתם תצטרכו לחכות קצת בסבלנות... זה יקח זמן
G GrandPrix2004 New member 27/3/04 #27 אנשים, איזה היסטריה!!!!!! אתם רוצים תקראו לי באו, ג"פ, מיסטר 2004, אלעדי, אלעדוש, מה שבא לכם... והכי חשוב:דונט בי האווי - אתי לוי
אנשים, איזה היסטריה!!!!!! אתם רוצים תקראו לי באו, ג"פ, מיסטר 2004, אלעדי, אלעדוש, מה שבא לכם... והכי חשוב:דונט בי האווי - אתי לוי
P python 4 New member 27/3/04 #31 don't be a cow.. תחזיר לנו את באו בבבבבבבבבאאאאאאאאאאאווווווווווו! תנו לי ב'! תנו לי א'! תנו לי ואוו! מה יצא - באו! באו, שוב הביתה. המטה למען החזרת הבאו
don't be a cow.. תחזיר לנו את באו בבבבבבבבבאאאאאאאאאאאווווווווווו! תנו לי ב'! תנו לי א'! תנו לי ואוו! מה יצא - באו! באו, שוב הביתה. המטה למען החזרת הבאו
P python 4 New member 27/3/04 #34 או, ירידה... האם.. האם..../images/Emo13.gif לא, זה פשוט לא זה! אני מצטער! זה לא באו המקורי שהכרנו ואהבנו! ואאההההההההה
או, ירידה... האם.. האם..../images/Emo13.gif לא, זה פשוט לא זה! אני מצטער! זה לא באו המקורי שהכרנו ואהבנו! ואאההההההההה