שלום לכולם

GrandPrix2004

New member
שלום לכולם

זה אני Bow Wow2004 - מהיום אני אכתוב כאן בכינוי הזה! ואני אנצל"ש את ההודעה הזאת לשמועות חמות מהתנור
תרזה תגלה על הרומן של איב וג'וליאן ותשתמש בזה נגד ג'וליאן במטרה להחזיר את ליטל-איתן חזרה אליה. פאלומה תגיע להרמוני עקב מחלתה הקשה של פילאר שרידן נעצרת באשמת ניסיון לרצח של מרטין פיצג'רלד הכוחות של גרייס מתעצמים שהיא רואה את סם ואייבי ביחד. וגם לטאביתה ולאליסטייר יהיה מפגש מאוד מאוד מעניין...

I n n u e n d o

New member
אלעדי../images/Emo13.gif

למה שינית כינוי
טוב מילא גם כינוי נחמד
ובקשר לספוילרים איך שרידן נעצרת
מי עוצר אותה

GrandPrix2004

New member
אני כותב בכינוי הזה

כבר כמה זמן בפורומים אחרים אז החלטתי להפוך את זה לכינוי קבוע גם פה. ובנוגע לשרידן, אלו רק שמועות ולכן המידע מאוד מצומצם.

darklighter

New member
כל הכבוד דורין ../images/Emo13.gif

מגיע לך
על חשבוני... ואלעד כינוי יפה אבל בשבילי תמיד תישאר באוו....

FreTleSS

New member
נ"ש גם אני החלפתי שם../images/Emo3.gif

אני הייתי ממקודם Ker 15 ועכשיו אני FreTleSS !

GrandPrix2004

New member
היי דארקי + נצל"ש

למרות שלא נראה לי שאפשר לנצל"ש את השרשור הזה יותר ממה שהוא עכשיו. אבל בנוגע לפרק היומי היו היום כמה דברים לא הגיוניים בעליל: 1. בהתחלה הראו שיש אור יום בחוץ 2. גם גוון אחרי שהיא אמרה שלום ביי ולהתראות היה טעים מחליטה לחזור לבית לופז-פיצג'רלד 3. רוצחים שכירים מהעולם התחתון מסתובבים חופשי בהרמוני והדלת של בית ל"פ פתוחה וגם הדלת של שרידן לא נעולה - לא פחות ולא יותר. 4. בפרק הקודם לא הייתה דמות אחת שלא הזכירה איזה לילה חם זה וכמה לוהט בחוץ, ושנייה אח"כ שרידן קופאת מקור במזח בכלל הפרק היום היה מאוד תמוה, ביזארי, לא אמיתי, לא הגיוני. פרק רע מאוד!! חבל שהפרק האחרון של קיי (?) היה כזה זוועתי. גועל נפש של פרק.

GrandPrix2004

New member
וכמובן מיותר לציין,

5. שוויטני הודיעה בקולי קולות שצ'אד מסתובב ככה פצוע כבר ימים - למרות שרק בצהריים היא ביקרה אותו, אפילו שזה היה לפני 10 פרקים.

python 4

New member
לא, זה היה אתמול בצהריים,

הרי אתמול היה את הפרום בוט, זוכר?

GrandPrix2004

New member
../images/Emo12.gif

לא אני משוכנע שזה היה היום בצהריים. אתמול בצהריים צ'אד היה בבית חולים, היום בצהריים הוא היה בבית שלו מדמם שוויטני הייתה צריכה לשלם כסף כדי שבעל הבית ההוא יכניס אותה. אני מבין אבל את הבלבול שלך כי בשבוע האחרון הימים היו ממש ארוכים. כל יום משהו בסביבות 12 פרקים. אני רק זוכר: היום - ארוחת ערב בבית ל"פ אתמול - הפרום בואט שלשום - סם ואייבי בסירה ההיא יום לפני שלשום - הפיגומים נופלים על צ'אד ואולי יום לפני היה הרצח של קריסטל - כבר הפסקתי לעקוב...

python 4

New member
צודק. זה היה היום.

ואתה הפסקת לעקוב
באו בחיים לא היה מפסיק לעקוב

GrandPrix2004

New member
NO MORE BOW!!!

it's not a new DAY in harmony but it's a new KAY in harmony מה שאומר שגם אני הוחלפתי ומעתה לתקופה מעטה אני שונא קיי עד שתבוא השלישית. אז דיל וויט איט!!! האמת לא, כי עד שתבוא השלישית אני כבר יהיה בצבא. טוב נו, בפעם ההיא אמרתי את אותו הדבר בנוגע לקיי השנייה. אני רק מקווה להשתחרר לפני שהרביעית תבוא.

dark warrior

New member
../images/Emo16.gif|טי-וי|להתראות BOW|טי-וי|../images/Emo16.gif

נ.ב אפשר לקרוא לך בשם מיסטר 2004?

darklighter

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif לאאאאאאאאאאא

גם קיי וגם באוו... דרך אגב אף אחד לא ניחש מי בתמונה של תרזה2.... סודי...

Principesa Reut

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני בחיים לא אתרגל לזה
אבל מה נעשה עם פורום מעריצי BowWow2004
אי אפשר לשנות את השם

python 4

New member
באאאאאאאאאווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!

אני מציע שנעשה עצומה כדי שבאו יחזיר את השם הקודם שלו. מה אתם אומרים? באו! שוב אלינו!

גם אני אהבתי את "באו באו" יותר..

אבל כל אחד צריך לבצע החלטה חשובה בחיים שלו, ואחו צריכים לתמוך בו. ד"א פרדיקס ( ככה השם? ) אני מכירה את השיר בחתימה שלך, שיר מהמם - היה אותו פעם בדוסון קריק. בכיתי לפחות פעמיים.

למעלה