שלום לכולם

שלום לכולם

היי רציתי לדעת בעניין הריון האם יש סימנים כלשהם ברגל? והיכן נמצא הרחם? (בכפות רגליים כמובן) ועוד משהו רוצה להגיד לכם שרפלקסולוגיה זה אחד הדברים הכי מעניינים שיש

avorly

New member
לילי היחיד, ברוכה הבאה בצל פורומינו

אכן ישנו אזור רפלקס לרחם בכף הרגל. מדובר על החלק הפנימי של הקרסול. אזור זה הוא תמיד רגיש ונוטה "להתמלא" ו"להתרוקן" לפי השינוי ההורמונאלי בגוף. הכוונה היא לכל מעגל המחזור החודשי, עם הביוץ. הרבה פעמיים בביוץ האזור ירגיש "מלא" וכשתגיע הווסת הוא "יתרוקן". גם לקראת סוף ההריון האזור מאוד "מלא", ניתן לראות קרסוליים נפוחות אצל נשים בהריון. לא תמיד ניתן להסתמך על מלאות בו כהריון. בכף הרגל שלי האישית היו פעמים שהאזור היה "מלא", אך קיבלתי ווסת. בכל מקרה- על אזור הרחם עובדים תמיד בעדינות מירבית, אפילו רק ליטופים. אשמח לענות לעוד שאלות.

אורלי תודה רבה

עזרת לי ורק עוד שאלונת: אם אני בהריון אז איך רואים ? אמרו לי על ידי נימים באזור שהסברת? אני מאזור הצפון האם את משם? זאת אומרת אני רוצה להתחיל טיפול מרגיע שיעזור לי להיקלט (יוריד את הלחץ) אז בבקשה אשמח אם תעזרי לי תודה לילי

אה ואני מאוד מעוניינת במפה לרגל

אם תוכלו להראות לי איפה אוכל למצוא דבר כזה רוצה לדעת יותר על רפלקסולוגיה

avorly

New member
שמחתי לעזור

הסברתי כבר בתשובתי הקודמת שלא ניתן להיות וודאייים לגבי שינויים באזור הרפלקס של הרחם האם הם מעידים בוודאות על הריון. כל שינוי באזור צריך להלקח בחשבון, ובכל מקרה על אזור הרפלקס של הרחם תמיד ללא יוצא מן הכלל עובדים בעדינות יתרה.

למעלה