שלום לכולם

שלום לכולם

כרגע אני נמצאת בבית חולים קפצתי לכתוב לכם כמה מילים על מצבו של אחי. כרגע אחי נשאר באותו מצב ואולי קצת החמיר, כרגע הוא רק ישן וישן לרופאים אין הרבה תשובות , כניראה שנגרם לו נזק מוחי. אני פה וקשה לי להאמין שזה המצב כניראה אני עדיין לא מעקלת שזה אחי שם שישן במיטה, שזה אלי שלנו. מאוד מאוד קשה לי לראות אותו ככה , אני כותבת לכם עכשיו ודמעות בעיניי. אנחנו כבר שבוע וחצי בבית חולים ועדיין לא יודעים כמה זמן עוד נהיה פה. שיהיה לכולם יום טוב ביי לכולם

סיגל היקרה ../images/Emo140.gif

מאוד מצטערת לשמוע על ההתמודדות הקשה והלא נעימה. מחזיקה אצבעות, ומתפללת עבורו, שהכל יסתיים בכי טוב...

qt1

New member
היי סיגל ../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo142.gif

מה הם אומרים הרופאים? מצטרפת לדבריה של הזהב הלבן , תישארי איתנו , ספרי לנו מה קורה , אנחנו כאן... גם אם חלקנו מתקשים להגיב
חיבוק , תהיו חזקים...

היי שוב

היום אחי עשה CT ולפני חצי שעה בערך אמרו שקיבלו חלק מהתשובה ויש לאחי דימום במוח. מחר יתייעצו עם נוירוכירורג מה אפשר לעשות,וייתכן שזה הגורם למצב שלו. כרגע הוא עדיין ישן ומצבו לא השתנה. שיהיה לכולם ערב טוב

qt1

New member
סיגל ../images/Emo24.gif...

תודה על שכתבת מה קורה , אני שוב מצטרפת אל מילותיה החמות של הזהב הלבן , איתכם...

hashy

New member
הי סיגל, באיזה בי"ח אחיך נמצא?

האם אפשר לעזור לך במשהו?

היי hashy

קודם כל תודה רבה אחי מאושפז באסף הרופא, ואנחנו מחכים לראות מה יהיה בהמשך ומקווים לטוב. שוב תודה

qt1

New member
סיגל מה קורה?../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

מצטרפת לדברים של כולם , אם אתם צריכים משהו באמת תכתבי , תודה להאשי על שזכרה... מחכה לשמוע ממך ביחד עם כולם מה קורה עם אלי...

שלום לכולם

תודה רבה לכולם על הדאגה שלכם
אם תוכלו רק תחזיקו אצבעות ונקווה לטוב. מחר כניראה הרופאים יישבו ויחליטו מה עושים לגבי המצב של אחי והדימום במוח. ביום ראשון אנחנו נהיה כבר שבועיים מאושפזים. ושוב תודה ענקים לכולם אוהבת

qt1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo51.gif

סיגל על שמצאת את הכוחות לכתוב לנו... תשמרו על עצמכם ואם אתם צריכים משהו באמת תכתבי , אנחנו כאן
מחזיקים אצבעות

../images/Emo24.gif מחזיקה אצבעות...

מקווה, שהכל יסתיים במהרה, ועל הצד הטוב ביותר. מתפללת איתך.

למעלה