שלום לכולם

Johnnit

New member
שלום לכולם

מישהו יודע בכלליות על מה הסרט The Libertine ומי בדיוק הדמות שג'וני מגלם?

יופי שנזכרת עכשיו

כתבתי על זה לפני כמה חודשים כבר הוא משחק את המשורר הידוע לשמצה ג'ון וילמוט שמת בגיל 33 מעגבת אחריי בילויים משובבבים עם כל הזונות בלונדון וכ'ו וכ'ו וכ'ו בסרט מסופר על הסיפור אהבה שלו עם אליזבת בארי וכ'ו וכ'ו וכ'ו ועל החיים שלו בכללי

Johnnit

New member
אהההההה

על זה דיברתן אז... חשבתי שדיברתן על חלון סודי...

מוגבל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תסלחי לי אבל למה את שמחה?!?!?! לג'וני יש מספיק מעריצות שהן מתחת לגיל 18 ומה הם רוצים שאני אחטוף עליהם את העצבים שלי...?!?!?!?!?!?

שמחה כי לי יש את ה18 וחצי

רק את נומנומית שלי אני אכניס איתי
תחטפי כמה שאת רוצה זה ג'וני שבחר לעשות את הסרט למבוגרים בלבד שלו היידה ג'וני הייל!

כאילו...

העובדה שאת לא תכנסי לסרט משמחת אותך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק את נעמונת שלי אני אכניסססססססססססססססססססססס

זה ממש לא נכון!

מי שקובע את הגבלת הגיל לסרט הם המבקרים (שרואים את הסרט הרבה לפני כולנו!) או הבמאי או המפיק בלבד! זה ממש לא מעניין א ג'וני... הוא משחק כי הוא אוהב את זה הוא אפילו לא רואה את הסרטים שלו... אז איך את מצפה ממנו להחליט על הגבלת גיל??? ג'וני יודע שיש לו המון מעריצות מתחת לגיל18 ומאוד אכפת לו מה חושבים עליו --- אני מניחה שהוא רוצה שכולם יראו את הסרט...

לא הבנת מה שאמרתי

א. ג'וני לא שם זין מה שחושבים עליו את זה היית אמורה לדעת כבר ב. לא אכפת לו אם יראו את הסרט או עם הסרט יגיע ישר לדיוידי מדור סרטי סוג ד', מבחינתו לאחר שהוא סיים לשחק בסרט והצילומים נגמרו זאת כבר החלטה, תתחילי לשמוע ולקרוא ראיונות איתו. ג. לא אמרתי שג'וני קובע את הגבלת הגיל, לג'וני אין יד בהחלטה זאת, הוא רק השחקן. אבל הוא זה שמחליט אם לשחק בסרט כזה או לא. זה מה שאמרתי חבל שלא הבנת, פעם הבאה תנסי לקרוא לאט יותר לפני שאת מתנפלת.

ובואי נחמיר את העניין ונוסיף ש...

אם את חושבת שהוא עושה סרטים רק בשביל המעריצים שלו ושאכפת לו מי יוכל ללכת ומי לא את כל כך טועה וזה רק סימן שאת בכלל לא יודעת מי הוא ג'וני דפ. הוא עושה את הסרטים האלה כי התסריט מצא חן בעיניו ונראה לו מאתגר ומפתיע ולא בגלל שזה סרט לגיל 13 ומעלה או ואטאוור בכל מקרה בואי לא נחייה ויכוחים ישנים זה מתחיל כבר לעייף אפילו את ההיפראקטיבית שכמותי

מה יש לכם?

אני לא התעצבנתי... ואתם לא צריכות לעלות עליי רק בגלל שמצאתם מישהי להעלת עלייה... בסדר אז טעיתי.. NO BIGGY!!! אפשר לחשוב... עשיתם מזה ביג איששיו!

מיצי007

New member
מה את אומרת?

לכל שחקן יש את המעריצות מתחת לגיל 18 שלהם.... דההההה....

chompi2

New member
מנצל"שת חשוף

אנחנו לוקחים תמחשב לתיקון אז יקח זמן עד שאחזור בה בי בנתיים

למעלה