שלום לכולם

שלום לכולם

הרגשתי מחוייבות להיכנס, ולספר לכם על מצבי היום. אני יודעת שבסיפור כולם המתינו לסוף טוב, אז יש לי דברים משמחים לספר לכם. בעקבות כתיבתי כאן פנתה אליי מיכלי המנהלת באופן אישי, והציעה את עצמה לעזרתי. היא שלחה אותי לאישה מקסימה בשם סימונה שעיסוקה הוא טיפול נפש גוף, טיפול מאוד מיוחד, עוד בשיחתנו הראשונה הרגשתי טוב, והמצב רק הלך והשתפר. אני חייבת לציין שסימונה יכולה ל"שים" את כל פיסיכיאטריה " בכיס הקטן שלה". היא הצליחה לעשות איתי מה שרופאים ופסיכולוגים רבים לא הצליחו, היא הצליחה להביא אותי להאמין ולתת עוד סיכוי לחיים, בקיצור היא מצליחה יפה לרפא אותי בשיטת הטיפול המאוד מיוחדת שלה. אז כדבר ראשון יצאתי מן המיטה, אחר כך כבר התלבשתי התאפרתי ונראיתי אחרת. והיום אף חזרתי לעבודתי, אני מאוד נהנית להתעורר בבוקר, להתלבש, להתאפר ולצאת לעבודה.מכאן המשימה היא רק לגדול ולצמוח. אז אני קודם רוצה להודות למיכלי ובגדול
זו בשבילך ענקית. ולסימונה שעושה ממש עבודת קודש (טיפול מומלץ לכל דבר)
זה בשבילה. ותודה לכל מי שתמך בי לאורך הדרך, גם לנאווה. אמשיך לעדכן אתכם בעתיד.

חנוכה 98

New member
סליחה על השאלה

הטפשית אולי, אבל את יכולה אולי קצת לפרט על מה את מדברת? כי זה נראה כמו כתב מורס וקודים.

m i c h a l i

New member
היי רוני...

מצרפת לך קישור לסיפור של יעלי סיפור שריתק את הפורום שלנו במשך שבועיים... איזה כייף לשמוע שהסוף הוא כזה ( אז צדקתי כשאמרתי לך לא לכתוב סוף לסיפור... נכון?
)

שרון 8

New member
אני כל כך שמחה לשמוע

ומאחלת לך שימשיך להיות נפלא.... מגיע לך להגיע לשקט שלווה ונחת.... מאחלת לך אותם ועוד....

שרון 8

New member
תודה

אין לך מושג כמה ריגשה אותי תגובתך... בבוקרו של יום קשה ...

m i c h a l i

New member
יקירתי...

את רק בתחילת הדרך... אני צופה סוף ורוד הרבה יותר...
אז נשימה עמוקה וחיבוק לחיים החדשים שיהיה לך רק טוב

איילת567

New member
מי זאת סימונה אני גם צריכה

אולי תעזרו לי ותגידו לי מי זאת אולי היא תעזור גם לי.

למעלה