שלום לכולם!

cosefi15

New member
שלום לכולם!

שלום אנשים ! שלום לכולם..! סוף סוף הצלחתי להירשם בשלום לפורום אחרי יותר מדי נסיונות שכשלו.. אז רציתי להגיד לעצמי ברוך הבא .. ו...SHANIA TWAIN RULZZZZ

cosefi15

New member
רגע לא סיימתי!

אוף! נלחץ לי אנטר ! בכול אופן אני את שאניה מכיר מהופעה שלה בניו יורק הקיץ הזה .. ויש לי כמה תמונות שלה וסירטון או סירטונים שצילמתי .. היא ממש חמודה השאניה הזאת!! אז בהזדמנות אני אעלה את זה כאן.. Holding on to love to save my life !! שיר ענק!
לילה טוב לכולם! ( אם יש משהו בשעה הזאת שרואה את זה בכלל
)

הגר לי

New member
לילה טוב ../images/Emo8.gif

וברוכה הבאה לפורום!
סתם מעניין אותי לדעת..מה הביא אותך ללכת דווקא להופעה של שאניה טווין אם לא הכרת אותה לפני כן? חוץ מזה אתה חייב לספר חוויות מההופעה...זה לא עובר ככה בשתיקה.

cosefi15

New member
אז ככה

את שאניה עצמה הכרתי מלפני הרבה זמן .. יותר נכון הכרתי את השירים הכי מפורסמים שלה בישראל שהם Don't Be Stupid! You Don't Impress Me Much! ובחופש הזה נסעתי לביקור נוסף בניו יורק, ובאחד מהימים הופיעו הודעות ענקיות בכל העיר ששאניה מופיעה באיזה שהיא כיכר... אז הלכנו אני וחבר שלי לראות אותה.. זאת לא היתה הופעה עם תשלום, זה היה מן קידום מכירות לאפ - דיסק מעולה - ושידרו את זה .. היה דיי יפה .. אז כשחזרתי לארץ התחיל כל הקטע של להכיר את שאניה יותר טוב כי באמת התלהבתי מהשירים שלה .. ממה שאני זוכר היא שרה שם את Nha! ועוד כמה שירים.. ומאז אני מקווה כמו כל אחד מכם ששאניה תעשה טובה לישראל ותבוא לפה.. אגב, לדעתי אין שום סיבה שהיא תבוא משום שבתחלס כמה מעריצים שאוהבים את השירים שלה יש פה? אני ממש בספק אם יש אפילו 1000 , שאניה לא חביבה על הישראלים וחבל ... כי הם לא מבינים מה זאת מוזיקה טובה! שיהיה לכולם שבת שלום! :)

m L m

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

יא.... עוד לפני שאהבת אותה כבר היית במופע
איזה כייף לך! אני מתארת לעצמי שאחרי מופע שלה קל מאוד להתחיל לאהוב אותה
ברוך הבא לפורום שלנו. אני מקווה שתשאר ותהנה... ובקשר לזה ששאניה תבוא לישראל- אני מסכימה איתך, באמת היא כמעט ולא מוכרת פה, למרות שאצל הנוער היא כן מוכרת! אבל, יש לי הרגשה שאם היא תבוא תפתיע אותנו כמות המעריצים שיהיו במופע!

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ממש נחמד שאתה בפורום! תהנה בברכה ניר

cosefi15

New member
אנשים!

תגידו, זה נכון ששאניה היתה כוכבת פורנו!?!? מישהו אמר לי את זה !

roniway1

New member
ממש לא נכון!!!

אני לא יודע ממי שמעת את זה , זה פשוט שטויות!!

הגר לי

New member
עוד לא שמעתי משהו יותר מגוחך מזה...

ממש לא! שאניה לא הסכימה להצטלם אפילו למשמר המפרץ (!) בטענה שהיא לא מושלמת כמו השחקניות שם שאין להן טיפת צלוליטיס וכמו כל אישה היא לא שלמה עם הגוף שלה (ואלוהים יודע למה...) יש המון כפילות שמשתתפות בסרטי פורנו ובפלייבוי למינהם שמתחזות לה. בטח שלא שאניה. זה בלתי אפשרי לשמור דבר כזה בסוד ובטח ובטח על כוכבת בקנה מידה בינלאומי.

למעלה