שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razurgansoni

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווו איך אני משח שיש פורום backstreet boys !! אני מה זה אוהב את השירים שלהם! יש לי את שאני האלבומים האחרונים שלהם :black and blue ואת הדיסק להיטים! אבל אני כל כך עצוב שהם התפרקו!

Miss Kitty

New member
שלום../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
הבקסטריט בויז לא התפרקו, הם היו בהפסקה של 3 שנים.. עוד כמה חודשים, לקראת הקיץ, יצא להם סינגל חדש וכחודש אחריו יצא להם דיסק חדש

razurgansoni

New member
הם לא התפרקו????????

אני בשוק!!! ואני חשבתי שהם התפרקו לתמיד!!! יש לכם מושג למה הם החליטו לצאת להפסקה של 3 שנים?

NarihS

New member
אם יש לנו מושג? ברור שיש לנו

אנחנו הרי מעריצות שלהם.. אז הם יצאו להפסקה לפחות לדעתי, כי הם היו צריכים קצת חופש אחד מהשני, כי תחשוב על זה, במשך 10 שנים הם עבדו נונסטופ דבוקים אחד לשני כמעט כל הזמן.. ולכל אחד מהם יש גם חיים משלו, אז הם יצאו לחופש שכל אחד יעשה משהו משלו לבד, ולא ביחד, שחייו את החיים שלהם ויעשו מה שהם רוצים ואז שהם יחזרו כשהם יהיו מוכנים לזה. למשל בריאן נולד לו ילד שקוראים לו ביילי והוא כבר בן שנה וכמה חודשים, ניק הוציא את האלבום סולו שלו, קווין עסק בברודווי באירופה ובארה"ב ואהווי עשה צדקה וגם עבד על כמה שירים, ואייג'י היה במכון גמילה וכל זה וגם עבד על אלבום סולו.. אז אתה מבין? רואה כמה הם הספיקו לעשות? אז עכשיו הם מוכנים לחזור לאלבום חדש וזהו.. :) אם שכחתי משהו אתן מוזמנות להוסיף.. דרך אגב, ברוכים הבאים! אני שירן מתה על ניקוש המושלמי שלי איך קוראים לך?

airgirl

New member
היי! ברוך הבא לפורום :)

מקווה שתהנה פה! נ.ב. בקסטריט לא התפרקו!!

sivanick

New member
ברוך הבא!!!!../images/Emo24.gif

לא הם לא התפרקו כמו שכבר אמרו לך, וההפסקה הזאת רק עשתה להם טוב, ככה לפחות הם אומרים!

backstreet girl

New member
ברוך הבא.....מקווה שתהנה

זה ברור שלהקה כמו הבויז לא תתפרק... הם חזקים מדי בנפש בשביל זה...... הם הולכים לחזור וב-ע-נ-ק.......

BShenB

New member
ברוך הבאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני שנהב...
בנות אתם כל כך צודקות!!! כפרה על הבויז שלי...
באמת הם להקה חזקה מדי בשביל להתפרק ..אחרי כל הדברים שעברו עליהם הם עדיין תומכים אחד בשני והם עדיין ביחד... בלי עין הרע... אני חולה עליהם!!! תמיד אמרתי שהבויז הם משפחה שלמה...שהם כולם אחים והרי בין אחים אי אפשר להפריד...
אני בטוחה שכולם מסכימים איתי בקשר לזה...
וגם ניק אמר על בקסטריט בויז:"הדרך היחידה שהלהקה הזו תתפרק היא רק אם חס וחלילה אחד מאיתנו ימות..."...וכמובן שזה לא הולך לקרות בקרוב למה אני אמות אם כן.. בכל אופן, זה רק כדי להמחיש לכולנו כמה שהם לעולם לא יתפרקו ויחזרו ממש בקרוב בע"ה...! בזכות התמיכה שלנו, המעריצים האמיתיים שלהם שממשיכים להיות לצידם תמיד לא משנה מה... וואי אני כל כך אוהבת להיות כאן!!! אני חולה עליכם
...
bsb i love you 4 eva!!!!

airgirl

New member
ברור שאנחנו מסכימים איתך!! :)

אויש את כל כך צודקת שנהבי!.. הבקסטריט שלנו הם משפחה אחת!! ואי אפשר להפריד ביניהם והם אף פעם לא יתפרקו! ואנחנו המעריצים של האנשים המדהימים האלה תמיד לצידם!! :) אין כמוהם!! |מאוהבת|

razurgansoni

New member
תודה עשיתם לי את היום!!!!!!!!!!

איזה מזל שהם לא התפרקו אני שמעתי שאיי ג'יי היה בדיכאון או מהשוא לא?

backstreet girl

New member
בשנת 2000 הוא התמכר

לאלכוהול ולסמים בעקבות העובדה שסבתו (היקרה שהייתה לו כמו אמא שנייה כי אבא שלו נטש אותו ואת אמו) מתה..... הוא הלך למוסד גמילה ל-51 יום .... הבויז תמכו בו מאוד וניק אפילו בכה מול הטלוויזיה..... עכישו הכול בסדר איתו....הוא מרגיש טוב......אפילו מצויין...

backstreet girl

New member
עכשיו אתה יודע......

קרו להם המון המון אירועים לא נעימים והם התגברו על הכול ונשארו יחד... אין מה להגיד...הם להקה מיוחדת במינה.....הם מדהימים... יש להם נפש חזקה....

NarihS

New member
נכון! זה מה שמייחד אותם כל כך

הם ממש משפחה, שום דבר לא יפריד ביניהם, גם אם בקסטריט יתפרקו הם עדיין ישארו חברים. כמו בשיר שלהם everyone: They try to pull us under But here we stand together and were millions strong guess there’s something about us Whatever comes around we’ll always stay the same, oh yeah :) איזה מושלמים..

למעלה