שלום לכולם...

ורדית26

New member
שלום לכולם...

פעם ראשונה שלי בפורום שלכם...לא ידעתי שהוא בכלל קיים וטוב לדעת שהוא קיים.. יש לי הפרעת שינה כבר תקופה די ארוכה..אני בקושי ישנה בלילות. וכל הזמן אמרתי לעצמי זה לא נורמלי... ניסיתי לשכנע את עצמי..ששאר אנשים לא נורמלים איפה כתוב שצריך לישון בלילה??? אולי אני בסדר!!!!!!!! סיימתי את הדיון עם עצמי, הבנתי שמשהו לא בסדר... קראתי את המצגת למעלה.. ועכשיו הבנתי סוף סוף את עניין הגילגולים לפני שאני נרדמת.. וגם אנשים שישנו לידי אמרו לי שאני חורקת שיניים...גם קיבלתי הסבר.. אני די יודעת למה יש לי בעית שינה וממה זה נובע.. אבל זה מציק לי בטירוף.. אני עצבנית, לא רגועה בכלל, נכנסת לדכאון... ובלילה לבד יש הרבה זמן לחשוב...וזה ממש לא טוב.. בקיצור רק נכנסתי להגיד שלום אזזזז שלום לכלום

דנטל

New member
ברוכה הבאה

גם אני הבנתי באיזה שלב שאלה המחשבות שמפריעות לי. אשכרה ניסיתי להפסיק לחשוב. צריך לציין שהנסיונות עלו בתוהו? אני לא נרדמת והמחשבות מציפות. המחשבות שמציפות לא נותנות לישון. איך שגלגל מסתובב לו. בהרבה מקרים מציינים פה לטובה את צמחי המרפא המרגיעים. אישית, לא ניסיתי. לשמחתי, חל שיפור בהפרעות השינה שלי. המסקנה המתבקשת היא ש היום אני אדם יותר רגוע. זה נכון חלקית אולי. ידוע לי שאני יותר מאושרת מבעבר, אבל עובדה שעדיין אני מקיצה המון בלילות ושגם היום מדי פעם אני לא מצליחה להרדם (בערך פעם בחודש). פאזה מאוחרת היא מנת חלקי גם אם ארצה וגם אם לא, כי ככה מתנהלים חיי - ב- delay של כמה שעות. כלומר, גם אם חל שיפור, הרי שעדיין הבעיה לא פתורה ולכן האופציה של צמחי מרפא עלולה לעזור לי. לא ממש יודעת למה אני נמנעת מלנסות. כי טוב לי לסבול? תבדקי בקישורים אצלנו את קטגוריית הפתרונות. אולי אחד מהם יהיה לטעמך.

תודה דנטל

די מה שעובר עלי עם המחשבות...כל כך מבינה ואני גם עדין לא פתוחה לרעיון לנסות כדורי שינה או צמחי מרפא.. כי אני חושבת זה פיתרון זמני לבעיה קצת יותר גדולה.. ואני כנראה בכח מנסה להיות נורמלית (מה זה נורמלית אני עדין לא כל כך יודעת) כמו רוב האנשים..ואני מתעקשת לפתור את הבעיות עם עצמי.. מה שכמו שאת רואה לא עוזר כל כך ושאלתי את עצמי הרבה פעמים מה שאת שאלת...."כי טוב לי לסבול"??? אין לי עדין תשובה לזה... בינתיים אני כמו "ינשוף" ערה בלילות...ועד שקורה שאני נרדמת כל מיני סיוטים מכל הסוגים והמינים באים לבקר אותי ומפריעים את שנתי כן כן טיפול??? אני יודעת ניסית לא היה הצלחה גדולה.. הדבר שהכי מפחיד אותי זה שאני מתחילה להשלים עם הנושא.. וזה לא טוב מבחינתי... כי חיי הם לא חיים כרגע אני כמו רוח רפאים... בכל אופן המון המון תודה על התגובה אני אבדוק את מה שהצעת לי... שיהיה לילה/בוקר טוב

דנטל

New member
טרדות היום שלך הם גם טרדות הלילה

את צריכה משהו שירגיע אותך לפני השינה. גם הסיוטים נובעים מטרדות היום. כדורי שינה זה משהו שגם אני לא הייתי מנסה. פשוט בגלל שאני לא ממש טיפוס של תרופות וגם בגלל שזה מפחיד אותי. כל מיני סיפורים של התמכרויות. את צריכה להפוך את חדר השינה למקום שהוא לשינה נטו (נו, טוב, גם סקס). לא לאכול שם נשנושים. לא לראות שם טלויזיה. לא לדבר שם שעות בטלפון. לעשות הפרדה בין חיי העירות לחיי השינה. אצלי יש הרגשה שזה פתרון לא רע. מאז שיש לי אינטרנט, דבר שמאלץ אותי להיות בסלון עד שאני הולכת לישון, איכות השינה שלי יותר טובה. אין ספק שזה לא האידיאל, אבל לפחות זה פחות גרוע מפעם. במקרה שלך נראה לי שאת גם רגשנית מדי. תבדקי בחנות טבע במה הם יכולים לעזור. בטח יציעו פסיפלורה להרגעה.

ורדית26

New member
הרעיון נשמע

מצויין אבל אני גרה בדירת חדר אחת...ככה שזה לא כל כך אקטואלי בשבילי.. ולמה נראה לך שאני רגשנית מדי??!! בכל אופן יכול להיות שאני ינסה את החנות טבע למרות שזה מפחיד אותי.. תודה שוב על התגובה ורד

דנטל

New member
אני לא מבינה גדולה בדירות חדר

אבל לחברה שלי יש וילון שמפריד בין החלק של המיטה לבין החלק של הסלון. בשביל לראות טלויזיה היא יושבת בסלון, למרות שהטלויזיה נמצאת בדיוק מול המיטה. ראבק, יש לה דירה מדהימה. סיוטים מאפיינים אנשים רגשניים. כאלה שלא מסוגלים להתנתק אפילו בחלומות ממאורעות היום. יש שני סוגי סיוטים. יש לי הרגשה שאת סובלת מהסוג הרגיש.

ורדית26

New member
וילון...

איזה רעיון מגניב...לא חשבתי על דבר כזה. בהחלט שווה לנסות, וגם אם זה לא יעזור זה בטח יהיה יפה. הסיוטים שלי לא קשורים למאורעות היום, אלא למאורעות העבר הרחוק.. אז יכול להיות שזה ניקרא הסוג הרגיש..אם את אומרת אני לא התווכח איתך.. שיהיה לך יום מקסים ורד

דנטל

New member
דווקא מאורעות העבר הרחוק

זה הסוג השני של סיוטים וזו בעיה יותר קשה. בוביק, טיפול מקצועי זו הדרך... וכן, אני יודעת שגם זה מפחיד.

ורדית26

New member
הלכתי כבר

לטיפול כמה פעמיים...בואי רק נגיד שזה לא היה הצלחה גדולה.. עדין לא מצאתי את המטפל/ת הנכונה.. עכשיו אני קצת בהפוגה מהכל, עד שאני אמצא את הכוחות שוב.. ואז נתחיל את "המלחמה" מחדש. ורד

דנטל

New member
מאחלת לך המון הצלחה

במציאת המטפל המתאים ובפתירת הבעיות במהרה.

למעלה