שלום לכולם אני חדש פה אחלה פורום אני מת על הסדרה
T [TNT] New member 7/3/04 #2 וולקם ברוף הבא לפורמינו אומנם איבדנו את וועדת קבלת הפנים הרשמית אבל נשאר לנו כיבוד
צ צפניה בן שבתיאל New member 7/3/04 #3 ברוך הבא ../images/Emo140.gif אתה מוזמן להתרווח בכורסא, להצטרף לדיונים, לקרוא את המאמרים ולגלוש דרך קישורי הפורום לעולם הסטארגייט. ראיתי שכבר קיבלת כיבוד, אז אולי תספר לנו עם מי אנחנו מדברים?
ברוך הבא ../images/Emo140.gif אתה מוזמן להתרווח בכורסא, להצטרף לדיונים, לקרוא את המאמרים ולגלוש דרך קישורי הפורום לעולם הסטארגייט. ראיתי שכבר קיבלת כיבוד, אז אולי תספר לנו עם מי אנחנו מדברים?
F F o o B a r New member 7/3/04 #4 תודה על הכיבוד אני בחור ממוצע מהמרכז בקרוב מסיים 12 שנות לימוד וכרגע מחכה שיצא פרק סיום העונה השביעית
תודה על הכיבוד אני בחור ממוצע מהמרכז בקרוב מסיים 12 שנות לימוד וכרגע מחכה שיצא פרק סיום העונה השביעית
D deathcaster New member 8/3/04 #5 המשמעות של FOOBAR או יותר נכון F.U.B.A.R : being Fucked Up Beyond Recognition
F F o o B a r New member 8/3/04 #7 זאת טעות נפוצה הרבה אומרים לי שזה FUBAR, אבל FOOBAR ו FUBAR הם שתי דברים שונים. ושכחת מילה, A=ALL.
D deathcaster New member 9/3/04 #8 נכון שכחתי ALL אבל לא טענתי... ש FUBAR = FOOBAR , אני אשמח לדעת מה פירוש הכינוי הזה ? ואגב שאלה - מאיפה נולד הביטוי FUBAR ( סרט הוליוודי מצליח בזמנו ) ??? נראה אותכם
נכון שכחתי ALL אבל לא טענתי... ש FUBAR = FOOBAR , אני אשמח לדעת מה פירוש הכינוי הזה ? ואגב שאלה - מאיפה נולד הביטוי FUBAR ( סרט הוליוודי מצליח בזמנו ) ??? נראה אותכם
א אנדר וויגין New member 10/3/04 #9 FUBAR מגיע אלינו כמו כל דבר טוב מעולם הצבא ומשמעותו: f***ed up beyond all repair. וFUBAR זו גם חברה להפקת סרטים
FUBAR מגיע אלינו כמו כל דבר טוב מעולם הצבא ומשמעותו: f***ed up beyond all repair. וFUBAR זו גם חברה להפקת סרטים
K kinspirit New member 8/3/04 #6 ברוכים המצטרפים ../images/Emo39.gif איזה כיף לראות עוד פנים חדשות בחברה הקטנה אך חמה ואוהבת שלנו