שלום לכולם....

mominman

New member
שלום לכולם....

שלום לכולם !!! שמי אליאור ואני נער מחחדרה. לפני חצי שנה בערך הגינו כמה ילדים מפורומים שונים על הקמת סרט... בשיפצנו מקום, כתבתנו תסריט, השגנו שחקנים, הבאנו חפצים והופ...! החופש נגמר ! הלימודים החלו והקשרים נותקו ! אבל... לפני מספר ימים... מאיה בורשטיין ( מהתוכנית האודישן הגדול - שפינה נמצאת עליו באתר ) התחברה אלינו להפקת הסרט יחד ובנוסף צירפה את החבר שלה שגם הופיע בתוכנית... הסרט יוקרן בערוץ 11 ישראל.. זה כבר בטוח... ואולי בערוץ הילדים... דרושים ! במאים, מפיקים, עוזרים, צלמים ( יש לנו ציוד מצלמות קטן - לא ביתיות ) וכל אחד שיכול לתרום ! להשאיר תגובות \ לפנות אליי במסר ! בתודה, אליאור.

פששש מאיה בורשטיין ויניב../images/Emo45.gif

יפה יפה

mominman

New member
אנחנו הולכים לשנות את התסריט אבל...

הבסיס בעיקרון.... חייהם של ילדים בבית יתומים... מן שילוב כזה של פינת אור והמורדים...

גועל נפש!

"המורדים" ו"פינת אור" הם נזק מספיק לנוער של ישראל. אלו הן סדרות חסרות תוכן, דביליות, ילדותיות, ופוגעות. לדעתי, כל אחד שאוהב את סאות' פארק עד עמקי נשמתו (כמו רבים בפורום הזה), חייב לשנוא כל טלנובלה ארגנטינאית דבילית מסוג זה, שהופך את המוח לצמיג דביק שנמס בשמש. אני הבעתי את עמדתי.

נכון

ואתם יודעים שמישהו מהשחקנים הראשים, נראה לי בנחמין, אוהב הכי הרבה את סאות' פארק??? אז מה הוא עושה בסדרה??? וגם בסדרה יש פוסטר של סאות' פארק באחד החדרים

richter

New member
השאלה המתבקשת-איך אתה יודע את זה../images/Emo3.gif

וזה כנראה למשוך אנשים כמונו לצפות בהם
והשמות לא מוכרים לי, כנראה בגלל שאף פעם לא ראיתי "האודישן הגדול".. אבל פרוייקט נחמד ושיהיה לכם בהצלחה

אמממ מה זאת אומרת איך אני יודע?

אממ... אמ... אאאמממממממממממ.... אמ... העברתי בין הערוצים... חחח סתם פעם שניסיתי לראות אז ראיתי שהיה פוסטר של סאות' פארק... ראסמי זה כדי למשוך אנשים כמונו לצפות בזה

erreway2003

New member
אמממ השם שלי הושפע מזה...

כי בעבר גם אני צפיתי בזה... אבל התבגרתי!
(אם מישהו יודע על דרך שאפשר לשנות שם תודיעו). אמממ קיצר יש שם באמת פוסטר של סאות פארק... חחחח באמת איך אתה יודע? אמממ קיצר בהצלחה לכם בעשיית הסרט...!!!

אני הייתי רוצה לשדרג את "אייל הצלם"

או ל"אייל הבמאי" או ל-™FiLm MaKeR או ל-the F maker אבל אני לא אשנה בחיים כי יש לי את הבלוג שאני לא אוותר עליו...

elcool

New member
אתה יודע

שאתה יכול שהבלוג יהיה בשם אחד והיוזר בשם השני...

למעלה