שלום לכולם

• פותח הנושא geru
  • פורסם בתאריך

geru

New member
שלום לכולם

שלום רב, אני חוזר מדי פעם ומוציא את הראש מהאתר שלי ומאיביי. אך השבועיים האחרונים היו לי לחוצים.. אנחנו בהיריון (ז"א אישתי ואני מוסיף את הכרס שלי).. כל הבדיקות שצריך לעבור זה משהו. מצטער שלא הגעתי למפגש...ראיתי את התמונות..נראה לי שהיה מאד כיף. האם המפגש הבא יהיה במאי? בגני התערוכה? שרון

ronmerav

New member
נצל"ש (חבל להשאיר הודעה בודדת)

אציג בפניכם 4 מעטפות שהגיעו בדואר. הראשונה, מודבק עליה בול אחד, ועוד 7 (!) חלקים של השובל והמסגרת מן הגליון, או במילים אחרות, בול-שיט.

ronmerav

New member
מעטפה שניה

כאן הדביקו משום מה, רק שובל. ניתן לראות שהדואר תפס את השולח "על חם" ושלח לו גלויה שבה עליו להשלים את החסר + כפל קנס, ולהחזירה לדואר. זו משמעות החותמת "נשלח ד"ט 519".

ronmerav

New member
מעטפה שלישית

גם כאן הודבק רק שובל, אבל הדואר לא עלה על זה. לדעתי זה לא בכוונה, כי השובלים בגליון הזה קצת מבלבלים.

python 4

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי! במיוחד המעטפה עם השובל בלבד. אז אני מבין שאתה אוסף מעטפות לא תקניות?

לא הבנתי איזה

מין בול במעטפה הראשונה עם כל כך הרבה בולים באשר למעטפות האחרות זה בכלל מפליא, מה אנשים לא רואים מה הם שמים על המעטפה? וקא האחרונה נראית לי הכי הגיונית - בן-אדם שכח, קורה, לא

ronmerav

New member
דוקא

לא ברורה לי החותמת על המעטפה האחרונה. "הבול נשר"? איך נשר? ואיך הם יודעים שהבול נשר, אולי בכלל לא הדביקו בול? בעצם, אולי הבול נשר לתוך האוסף של הדוור?

חושב שהוא נגנב? אולי../images/Emo13.gif

אבל אם זה כך זה חמור מאוד, אם יש כאלה דברים

ronmerav

New member
נתקלתי במקרי גניבה של בולים.

בסניף הדואר שבו יש לנו תיבת דואר, הגיעו מכתבים מחו"ל ועל המעטפות ראו בבירור שהבולים הוסרו. לאחר שהתלוננו (כמובן הכחישו שהגניבה ארעה בסניף) הגניבות נפסקו. לגבי המעטפה שהצגתי, אני לא חושב שהבול נגנב. אבל תודו שהחותמת מוזרה.

ronmerav

New member
המעטפות תקניות בהחלט

דמי המשלוח אינם תקניים. שמרתי אותן כי לדעתי הן משעשעות.

powo

New member
הי שרון

נחמד לשמוע אותך. ושהיה בהצלחה.אברהם

למעלה