ועוד שאלה, אמרו לכם מתי יתחילו לשדר את העונה השניה?
ד דני בוראקוב New member 27/2/04 #42 לא אמרו לי, אבל אני אשאל... בכל אופן אני חושב שעדיין אין תאריך שנקבע מראש, והסדרה תשודר עם תום מועד הצילומים.
לא אמרו לי, אבל אני אשאל... בכל אופן אני חושב שעדיין אין תאריך שנקבע מראש, והסדרה תשודר עם תום מועד הצילומים.
C Ch00kAr GirL New member 27/2/04 #43 רק אחרי שיגמרו לצלם../images/Emo35.gif אם אני לא טועה.. אמרו שהעונה תעלה במרץ..ותוך כדי זה ימשיכו לצלם..
רק אחרי שיגמרו לצלם../images/Emo35.gif אם אני לא טועה.. אמרו שהעונה תעלה במרץ..ותוך כדי זה ימשיכו לצלם..
ד דני בוראקוב New member 27/2/04 #44 אני לא בטוח, זה פשוט סתם משהו ששמעתי... אני אברר עבורכם בפעם הבאה שאצטלם.
פ פלאפונית New member 29/2/04 #46 בעונה שעברה..... היו צילומים ליד הבית שלי כשכבר שודר פרק 10 בערך (הפרק שצילמ לידי היה בפרק 93) אז הפעם רק כשגומרים את ה-כ-ל מחילים לשדר? אוף באסע
בעונה שעברה..... היו צילומים ליד הבית שלי כשכבר שודר פרק 10 בערך (הפרק שצילמ לידי היה בפרק 93) אז הפעם רק כשגומרים את ה-כ-ל מחילים לשדר? אוף באסע
ח חופיתוש14 New member 27/2/04 #45 יש שאלה!!! איפה הצילומים באיזה מקום ובאיזה שעות הם בדרך כלל עובדים!!וגם אתה עובד... אהה וברוך הבא!! איזה כיף לך מה פגשת את יהודה וזה!!?!?!??
יש שאלה!!! איפה הצילומים באיזה מקום ובאיזה שעות הם בדרך כלל עובדים!!וגם אתה עובד... אהה וברוך הבא!! איזה כיף לך מה פגשת את יהודה וזה!!?!?!??