שלום לכולם

שלום לכולם

לאחר התלבטויות רבות החלטתי להצטרף כי מרגישה שרק כאן אוכל לקבל את התמיכה לה אני זקוקה. אז ככה: אני מנסה כבר 4 שנים להלקט להריון ללא הצלחה, לאחר 2 מחזורים של גונל F גילו שהאינסולין שלי גבוה וזה מה שמונע ממני לקבל סדיר ולהלקט להריון, בהמצלת הרופא התחלתי דיאטה ובמקביל גלוקופז' חודש אחרי הדיאטה הורדתי 5 קילו והתחלתי לקבל סדיר וכמו שואמרים סוף סוף ראיתי אור בקצה המנהרה. 4 חודשים אחרי ירדתי 15 קילו ולהפתעתי גיליתי שאני בהריון, לא היתה מאושרת ממני הייתי הולכת כמו איזה תרנגולת מרוב אושר אך לצערי אושרי היה לשבוע בלבד כי העובר הפסיק להתפתח וגם היה מחוץ לרחם. היום חודשיים אחרי לא מצליחה להתגבר על האובדן במיוחד עכשיו שחשבתי שאני שוב בהריון וקיבלתי לפני שלושה ימים, לפעמים יש לי את ההרגשה שלעולם לא יהיה אמא וזה מדכא עוד יותר. שולחת לכולן בהצלחה וגם לי

יעל301

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שאת כאן לשהות קצרה , תהיי אופטימית ושאבי כוחות זה יבוא בסופו של דבר מחזיקה לך אצבעות שתיקלטי לבד בלי כל מה שאנחנו עוברות

s h a a ron

New member
ברוכה הבאה שופטת

ואכן כאן תוכלי לקבל תמיכה והקשבה ועצות מועילות. אסור לאבד את התקוה ואת האופטימיות, מאחלת לך שיצליח בקרוב ודרך אגב... כל הכבוד על הירידה המשמעותית במשקל !!
המון הצלחה ואופטימיות שרון

בולה101

New member
שלום לשופטת../images/Emo24.gif

בתור אוהדת וחובבת כדורגל מושבעת ( מכבי נתניה ) שהם לא משהו השנה קבלי חיבוקים ענקיים לשהות קצרה אתנו.

בנות../images/Emo24.gif

תודה לכולן על קבלת הפנים החמה למרות שאני יודעת שמה שאני עוברת הוא אפס לעומתכן אבל בעצם כולנו באותה הסירה ללא ילד לצערנו הרב. באמצת מחזיקה אצבעות לכולן וגם לי.

lady D האחת

New member
היי שופטת ../images/Emo86.gif

אמנם את ההיכרות בינינו כבר ערכנו במסרים , אבל רוצה להזכיר לך שגם אני כאן בשבילך , אמנם אני לא מהירוקים אבל את יודעת שעל המגרש ובליגה יש סימפטיה בין הקבוצות שלנו...
מאחלת לך שהות קצרצרה בפורום ורק בשורות טובות אמן ואמן לכל בנות הפורום הנהדר הזה

חן123

New member
הייתי שם...

בהריון שהיה והלך (אצלי ההריון נמשך קצת יותר). בטח כבר כולם אמרו לך שזה שכנכנסת להריון זה מראה שהגוף מסוגל וכו' וכו', וזה נכון, אבל כרגע זה כואב. מציעה לך לבקר גם ב"אבדן הריון - תמיכה" וכמובן בהצלחה חן

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ומאחלת לך שההריון הבא ימשך 9 חודשים עם כדורגלן בבטן. בהצלחה

טלי אבג

New member
שופטת יקרה,

קודם כל מאחלת לך בהצלחה, ואנ'לא יודעת אם שמעת, אבל הבנות שכותבות כאן בפורום נהיות צ'יק צ'ק בהריון. אז אל תחשבי שתשארי כאן הרבה. שמתי בדיוק עכשיו שאלה על דיאטות ומענין אותי שתכתבי תשובה.- האם את פוליציסטית? אם כן איזה דיאטה עשית? תודה ובהצלחה.... טלי

היי טלי

אני לא פוליציסטית אני עשיתי ועדיין עושה דיאטה כי האינסולין שלי נורא גבוה והייתי על סף התפרצות סוכרת מה שגם אומר שההריון שלי יהיה בסיכון של סוכרת הריונית. הדיאטה שעשיתי היא בפיקוח דיאטנית של קופת חולים ופשוט הורדתי את הסוכר לגמרי אבל אוכלת הכל בעיקר פחמימות כי הגוף בכל זאת דורש סוכרים והפחמימות נספגות בגוף לאט לא כמו סוכר. הכי מומלצץ זה להתייעץ עם דיאטנית היום כל רופא משפחה נותן הפניה לדיאטנית וכמובן הכי חשוב זה ספורט הרבה הליכה ברגל או מכון כושר אני עשיתי גם הליכה וגם מכון כושר.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

מאחר וכבר הצצת לכאן בעבר, את ודאי יודעת כבר שהדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטערת לשמוע על ההריון שכשל, אבל בהחלט מעודד לשמוע שאת יכולה להרות ללא התערבות חיצונית. מה שנשאר זה להמשיך לעשות אהבה כי עושה רושם שאצלך זה יגמר בילד
. נועם

למעלה