שלום לכולם!!

obshar

New member
שלום לכולם!!

שלום אני מצטערת להטריד, אבל אני מחפשת מאמרים או כתבות על משפחות חד הוריות, שעוסקים בעיקר עם ההתמודדות של הילדים עם תא משפחתי חד הורי. היה לי וויכוח נוראי עם חבר, שטוען שמשפחות חד הוריות או חד מיניות הן לא לגיטמיות, כי הן פוגעות ביציבותו הנפשית של הילד. אני כמובן לא מסכימה איתו, אבל לא מוצאת מאמרים בנושא. תודה מראש- ושוב סליחה על ההטרדה.

א ל ו ל י

New member
../images/Emo4.gif אוקיי...

החבר שלך בור. למה זה מטריד אותך? מה אכפת לך מה הוא חושב וכמה הוא טועה? אם את חד הורית והוא מכיר אותך ועדיין חושב כך, הרי שהוא פוגע בך אישית וכדאי להסיק מסקנות. אם לא, הייתי עוזבת את ה"ויכוח הנוראי". אגב, מאמרים רלוונטים אולי יש בקישורים. נדמה לי שגם בפורום #34 (חד הוריות מבחירה) יש מאמרים.

יש לי תגלית מדהימה בשבילך. רובנו

תוצר של משפחות רגילות. אז מה זה אומר - לגבי הנפש שלנו? צריך לבחון כל ילד וילד לגופו. אין קשר כל כך גדול, אם הילד הוא ממשפחה חד הורית, או ממשפחה נורמטיבית או אחרת. זה כל כך קשור במי הילד, ואיך הוא מסתכל על החיים, כי ישנם ילדים גם במשפחות של אבא ואמא, שרואים את העיוות ששם, ולא רואים את היופי ששם, וכנ"ל גם במשפחות חד הוריות, או במשפחות חד מיניות, ההסתכלות של הילד/ה על החיים, היא שקובעת את היציבות הנפשית שלו.

למעלה