שלום לכולם !

Satori

New member
שלום לכולם !

שלום לכולם, הרשו לו להציג את עצמי, שמי סאטורי, וכבר הספקתי להחליף מייל עם אדם בקשר למפגש (שמאוד אשמח להגיע אליו) בכל מקרה, אני כבר הרבה זמן בעולם ה- PDAs, (כיום יש לי Vx) ואשמח לנצל הזדמנות זו לשאול שאלה. לפני יומיים שמעתי מידיד על תוכנה שהוגדרה כ- MUST, סוף העולם וכו´ לתוכנה קוראים Flash PRO 2.01 והיא מתיימרת להעביר נתונים מה- RAM ל- ROM, ובכך לאפשר פינוי מקום מה- RAM (דבר יקר המציאות) אך חשוב יותר, למנוע אובדן של מידע קריטי (כמו משחק ה- שש-בש שלי) במקרים קיצוניים של Hard Reset או מחיקת כל הזיכרון מסיבה אחרת. מישהו מכיר ? ניסה ? יודע עוד פרטים ? עד כמה זה בטוח ויציב ? האם תוכנה שרצה מה- ROM רצה באותה מהירות ? תודה ושוב שלום לכולם, סאטורי

חנןק

New member
הרבה משתמשים ונהנים

לי אין נתונים לגבי מהירות. הVX שלי הגיע אלי עם עברית "שתולה" בROM. ע"פ ידיעתי וניסיוני יש להזהר מ- difragment Flash שלי אישית נתקע באמצע. (התוצאה - פלאש מחוק...) הרווח - 568K פנוי בVX

avivgr

New member
לגבי המהירות

ברור מעל לכל ספק שזיכרון הפלאש יותר מהיר מהראם! מן הסתם מערכת ההפעלה שהיא היישום שהכי נגשים אליו (בעצם ניגשים אליו כל הזמן...) יושב שם. התוכנה בטוחה לחלוטין. אני אישית משתמש בתוכנה של החברה המתחרה JackFlash. לתוכנה זו יש גם גירסת דמו שתוכל לבדוק לפני שאתה רוכש. יש שאלות? אביב (מאסטר הפלאש...)

Satori

New member
תודה

תודה על התשובה. אם כך, אני הולך על זה.עוד 500K לא יזיקו... מה לגבי שרידות המידע והיציבות ?

avivgr

New member
כמובן שלא מבטיחים לך אחריות

עם התוכנה...אבל מניסיון של המון אנשים כאן - אין שום בעיה חוץ מפרט אחד: לא להתפתות לדיפרגמנט של הפלאש בתוכנת הפלאש פרו. הוא פשוט מוחק את הפלאש. אין בעיה עם יציבות אבל אתה צריך לחשוב על כמה נקודות: 1. רצוי להכניס לשם את הישומים שאתה משתמש בהם הכי הרבה. 2. אתה לא יכול להכניס לשם דאטה בייסים של ישומים שצריכים לכתוב לתוכם לעיתים תכופות מהסיבה הפשוטה שזיכרון הפלאש הוא READ ONLY. 3. בהמשך לסעיף הקודם, אתה יכול להכניס רק את "קבצי" ההפעלה של הישום ולא את מסד הנתונים שלו. אביב מכה שנית (מאסטר הפלאש...)

Dod13

New member
רק קח בחשבון, כי ה-RAM איננו מגובה

כאשר עושים סינכרון לפאלם. לכן יש לוודא שאין שם נתונים משתנים, ושיש לך גיבוי טוב של מה שהועבר לשם. בסה"כ תוכנה 10

למעלה