שלום לכולם ......

שלום לכולם ......

נכנסתי בשם סיבה מיוחדת אני צריכה את עזרתכם . גם אני חובבת מוסיקה. אני חפצה לעשות חוברת שירים למשלחת שלי וכמה שאני מנסה לחשוב אני לא מצליחה להוציא את זה ממני בכוח אז חשבתי על כמה אבל אני רוצה שאם בא לכם שכול אחד יתן לי כמה שירים של מצב רוח כאלה שכולם מכירים ואוהבים ואפשר גם שירי שואה (אני צריכה רעיונות לטקסים בפולין) כאלה שירים שיש בחוברות של תוים של גיטרה , תגידו את מה שנדוש ומה שלא הכול אני רוצה לשים שם כמות נכבדת. הייתי גם מבקשת תוים אבל זו משלחת של נתניתים ואף אחד לא מנגן בגיטרה :) תודה רבה רבה רבה מראש שלכם, מאיה :) נ.ב - לכול אוהבי פורטיס עם יש כאן אחרי הכול זה פורום רוק לא ??? אתם מוזמנים להכנס לפורום שלי http://4tis.com/forum.html

Vdrums

New member
פחחחחח עלק נתנייתים ואף אחד לא מנגן

אני נתנייתי (אמנם מתופף) אבל 95% מהחברים שלי מנגנים בגיטרה. ויש ים של גיטריסטים פה. איך הצלחת לקבץ משלחת שלמה בלי אף גיטריסט זה מעניין...

Minimal Affair

New member
בהחלט, הרבה נתנייתים מנגנים.

ומאיה, זה הפורום שלך?
בכל מקרה, בקשר לשירים - אני אנסה לעבוד על זה.

McKoogel

New member
והרי...

יהודה פוליקר: טרבלינקה (חובה בכל מסע לפולין) יהודה פוליקר: אפר ועפר עפרה חזה: לעת ערב (ככה קוראים לזה נראה לי...) עפרה חזה: לאורך הים אמממ זה בינתיים אני אזכר אני ארשום מבטיחה מבטיחה

McKoogel

New member
ככה?

אני עונה מתאמצת חושבת מקלידה לוחצת על שלח ו? וכלום? שום תגובה? תודה? מתנה? כרטיס ברכה? כלום??????.

...

זה אמור שאני מנהל אותו ביחד עם גל ...:) מינימל אפייר לא ידעתי שאתה בוגד בי ובגל :) חחחחח... סתם

Minimal Affair

New member
תקראי לי רוני... ../images/Emo24.gif

ומה פתאום ! הפורום של פורטיס זה הפורום הכי טוב ברשת...
ומאיה, אני מתפלא עליך שאת לא שמת לב איזה שירים צריך לשים למסע. למשל - תחנה סופית. למשל - כחול אדמדם. וכו'.

השאלה

באיזה בית ספר אתה לומד ? כי אם אתה לומדד באלדד אני לא אתפלא אבל אני לומדת בליבוביץ ככה שזה יותר קשה את האמת יש אחד שמנגן אבל הוא לא בא :)

Minimal Affair

New member
יש לי חבר שלומד באורט.

והוא מנגן על גיטרה בצורה איכותית במיוחד. רק חבל שהוא בכיתה ט'.

למעלה