שלום לכולם!!!

TheSegal

New member
שלום לכולם!!!

אני עדי ואני אוהבת star trek מגיל 4 בערך, כשראיתי את ספוק בפעם הראשונה (בגללו למדתי לשלוט בתנועת הגבות שלי)... ובפורים הזה לא רק שהחלטתי להתחפש...אני רוצה להיות וולקנית... מישהו יודע אם אפשר להשיג אוזניים בארץ או שצריך להזמין מחו"ל ??? למישהו יש רעיונות בנוגע ללבוש ?? אני ממש אובדת עצות !!! (אני לא נוהגת להתחפש בדר"כ).... תודה!

TheSegal

New member
מצטערת...לא התכוונתי שיפתחו 2 שירשו

רים...בלי כוונה....

אודו

New member
את יודעת

כמה ניסיתי להשיג בארץ... אפשר להזמין אבל מחו"ל. נסי אמאזון או ebay.

שלום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תתחפשי לוולקני או וולקנית? לבוש הוא באמת בעיה, כי אין להם משהו שמאפיין אותם (כמו מדים או הלבוש הקלינגוני) הם פשוט לובשים בגדים אזרחיים כאלה.... אולי תוכלי להיות קצינה וולקנית בצי?
הבעיה היחידה היא, כמובן, שתצטרכי להשיג מדי סטאר-פליט. מאיפשהו... שוב ברוכה הבאה ובהצלחה.... תשלחי לנו תמונות?

TheSegal

New member
אני רותה וולקנית...

זה הולך להיות בעיה להשיג מדים...ואין לי יותר מידי זמן...פשוט לא שמתי לב שפורים עוד מעט...אני אזמין כנראה אוזניים מחו"ל ובקשר ללבוש נראה את הסרטים הישנים ונבדוק מה אפשר לעשות, אם זה יצא לפועל אני אשלח תמונות... מישהו מכם עשה את זה אי פעם ?

אודו

New member
שנה שעברה

לא השגתי אוזניים (לא רציתי להזמין ברשת) אז היתחפשתי לאנדוריאני :) נצבעתי בכחול אנדוריאני, לבשתי מחושים, הכנתי לי חולצה של סטארפליט, קניתי אקדח לייזר מגניב ו-וואלה!

TheSegal

New member
אבל רשום שם שהן אדומות...

אפשר לצבוע או לקנות שם ???

גם אני שמתי לב לפרט הזה

ולפי התמונה באתר הן נראות עשויות מ... בד! יכול להיות? אני במקומך הייתי מתקשרת לשאול על הפריט הזה. כי אם הוא עשוי מפלסטיק, לא משנה באיזה צבע הוא- אפשר לצבוע אותו. (ספריי בצבע הרצוי יעשה את העבודה...)

python 4

New member
גם אני...

לא רוצה אוזניים, אבל אני חדש פה, או יותר נכון - חדש ישן. כלומר - הייתי פה, ואז לא הייתי פה, ועכשיו אני שוב פה. כלומר, הנני כאן. אז לאיזה אות הגענו?

PaladiN17

New member
וואוו!! בחורה שאוהבת סטאר טרק! :)

ברוכה הבא .. :) .. אני נעדרתי לזמן מה :).. קצת ארוך הייתי אומר :) חח.. אבל בכל מקרה ! :) ברוכה הבאה! וגם אני חזרתי ! לגביי וולקנים .. חפשי במאדר תמונות במאגר התמונות של startrek.com

למעלה