שלום לכולם

Yones

New member
שלום לכולם

צהריים טובים לכולם: שנים רבות לא נכנסתי לפורום וסוף וסוף הצלחתי....(שרון-את לא גאה בי!!!) קודם כל רציתי לדעת עם הכל טוב אצל כולם...??? מה חדש??? אצלי בסדר...רק במקרה שרציתם לדעת..! חדשות מזכרון יעקב: ורד רוטנברג (הירושלמית) היא הרכזת החדשה של זכרון יעקב - כל הכבוד לה ושיהיה לה בצלחה! אז אני מקווה לחזור לפה בקרוב! שלכם יוני

ליסחן

New member
ישר כח../images/Emo188.gif

ליוני - על שהצליח להכנס לפורום, אחרי כשנה של ניסיונות! לורד - על היוזמה והנכונות להנהיג! לתל"ם - על שהכיר לי כל כך הרבה אנשים כמו.. יוני - שהצליח להכנס לפורום, אחרי כשנה של ניסיונות! ורד - שיזמה והנהיגה! תל"ם - שהכיר לי כל כך הרבה אנשים כמו... יוני - ש--- סתם. הפסקתי.

ורד ר

New member
הי יוני!

ברוך הבא לפורום! היה לי ממש כיף להפגש ולדבר על דרכי החדשה בתנועה.. ואני מקווה להצליח ולייצג בכבוד את התנועה, המכינה... בכל מקרה תודה על האיחולים.. נדבר מחר... אה- יש נרשמת לכנס חורף!! נרי שמה.. איזה כיף לי! ביי ביי המון אהבה.. ורד

שלום יוני ../images/Emo9.gif

הי יוני, ברוך הבא לפורום נוער תל"ם . . . עכשיו אני בטוחה שאתה יכול לסיים 12 שנות לימוד ולעבור למכינה !!!
שרון

בהצלחה ורד

ומה בדיוק קרה עם חנן? רגע אחד הוא אמור להתקשר אליי רגע שני אני שומע שהקדימו לו את הגיוס? דרך אגב שמעתם את הרכילות האחרונה בקהילה?

למעלה