שלום לכולם

אליס

New member
שלום לכולם

אני מסתכלת על הפורום שלכם מזה כמה ימים ורציתי להצטרף אך לא היה לי משהו מתוחכם להעיר... בכל אופן אני מצטרפת קצת באיחור לאיחולי ההחלמה לפאנטום ושנה טובה לכולם.

שוטרת*

New member
אליס...

היי סקסית, ברוכה הבאה לפורום שלנו דעי לך, שכאן לא צריך לומר דברים מחוכמים מספיק שדברייך יהיו סקסיים והם יתקבלו בברכה ... סתםםםםםםםם אני שמחה שהצטרפת אלינו, ספרי לי קצת על עצמך... שוטרת

שוטרת

האם קראת את הסיפור הבא ?? סיפור לוהט וחם...ו יפעת המחורמנת √ יום חם לוהט .... המזגן פועל על שיא הקור.... אני שוכבת עירומה על המיטה הגדולה שלי.... הפטמות זקורות.... ולא מהקור של המזגן... כי הגוף שלי חם.... כל כולי חמה לוהטת... כל הגוף משתוקק.... למגע של גבר ...... אני רטובה... חמה ... ומחכה.... שהוא ייכנס... ולפתע הוא מופיע..... לוהט חם ... ומוכן להמראה הוא לאט לאט מתקרב אליי.... כשהוא רכון על ברכיו... מתקרב אליי בצעדים של חתול מיוחם.... מתחיל ללקק אותי בכל הגוף.... מכפות רגליי.... לאט לאט עולה... מתעכב קצת באיזור הכוס.... מלקק.... ואני נאנחת .. נאנקת... והוא ממשיך ללקק.... ואני מתפתלת מהנאה... והוא מוצץ... ושואב את הדגדגן.... ולי נותר רק לצעוק.... יותר חזק... ולא מסוגלת יותר.... תכנס כבר!! תכנס חתולון ... תראה לי מי אתה... והוא מחליק... לתוכי... מרגיש בבית.... כמו שצריך.... חודר... וסוקר את גופי לעומק... וכל כך טוב .... הוא משפשף אותו על הדגדגן... כמו שרק הוא יודע... וזה מדהים... אני כבר מתחילה להרגיש צמרמורת נעימה.... רעידות קלות בכל הגוף... אני מרגישה אותו .... וזה טוב.. אלוהים כמה שזה טוב.... והנה זה מגיע.... זה מדגדג בכפות רגליי... נכנס בעצמותיי.... והרעידות הקלות מהתרגשות.... הוא נושך לי את הפטמות הולך לאיבוד בתוך החזה שלי... נטרף מהם.. זה עוד שנייה מגיע... זהו זה נגמר... הוא ממשיך ... וממשיך... ומדגדג אותי שוב.... זה חוזר.... והנה הוא גמר..... וזה מדהים... באט לי לצרוח מרוב שזה מדהים!!!!! אני דורשת תגובה

אליס

New member
על עצמי..

עוד שבוע וחצי אני בת 21 משוחררת 4 חודשים ועובדת.... מה הייתם רוצים לדעת?.....

אליס

New member
סיפור שידיד שלח לי

פטמה אדומה סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים אך סיפרו אותו לילדים קטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים. בעמק קטן ליד הגבעה גדלה נערה ושמה "פטמה אדומה" עוד בילדותה צמחו לה שדיים ובגיל 5 כבר שלחו לה ידיים. ואמא קוראת לה בקול רם וצלול שנשמע מן הרפת ועד הלול "סבתא חולה,סבתא מיוחמת סבא לא נתן לה היא חולה באדמת. קחי הויברטור במקום הדפיקה הביאי לסבתא שתבוא על סיפוקה מהרי ורוצי כי היום טרם תם אך היזהרי מזאביק הזאב המיוחם" בחולצה פתוחה כבובן להשוויץ והג´ינס שמבליט את איזור החריץ עמדה הקטנטונת בקצה המחלף חיכתה בקוצר רוח לטרמפ עם מחשוף כה גדול וג´ינס מגרה עצרה לידה מכונית ב.מ.וו בתוכה ישב לו חתיך כה אדיר קוראים לו זאביק זאביק הצעיר ובתוך מכנסיו קפץ לו השריר ובעוד הם נוסעים כשעה ארוכה זאביק במחשוף ידו אז תקע ובמקום להחליף כנדרש מהלך הלך לחפש את השמוק שברח "בובה מותק נפלת משמים! תעשי טובה ופשקי הרגליים" ראתה הקטנטונת האיבר המגניב והחלה מייד תחתון להרטיב "אתה לא צריך לבקש פעמיים, אני רוצה אותו בין הרגליים" הוא הכניס לה עמוק במקום הנכון היא אמרה בתשוקה "הוא כבר בגרון" ועוד הוסיפה ומלמלה "אני לא בתולה,אני לא בתולה" מיהרו והגיעו לבית הזקנה ומצאו אותה מאוננת בפינה "סבתא חכי!הבאתי גבר איתי הוא ידפוק את שתינו עד שסבא יבריא" ולפתע צפירות וקולות רועשים אל תוך הבית נכנסו השוטרים פונים הם לזאביק העומד בפינה "אתה מואשם פה באונס קטינה" התעצבנה הסבתא בכתה הילדה "מה נעשה לבד במיטה?" ריחמו השוטרים על שתי הבנות קפצו וזיינו אותן בלי הפסקות וכך נפתחה מסיבת מין גדולה אורגיית ענק עם הרבה הילולה עם ילדה כה קטנה וסבתא זקנה ושוטרים עשרים ושמונה. the end

fantom

New member
תודה רבה

תודה לך על איחוליי החלמה ומקווה לראותך פעילה בפורום תמיד יש מקום לעוד........... יפעת אחלה של סיפור רק קשה לי עם זה ......... את כבר יודעת

אני מקווה

שלפחות הסיפורים משפרים את המצב ומצטערת אם הם יותר מידי מחרמנים אותך ומקשים על המצב

DIZEL XXX

New member
לא מתוחכם ../images/Emo25.gif ../images/Emo39.gif מחורמן ../images/Emo97.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo16.gif

למעלה