סיפור שידיד שלח לי
פטמה אדומה סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים אך סיפרו אותו לילדים קטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים. בעמק קטן ליד הגבעה גדלה נערה ושמה "פטמה אדומה" עוד בילדותה צמחו לה שדיים ובגיל 5 כבר שלחו לה ידיים. ואמא קוראת לה בקול רם וצלול שנשמע מן הרפת ועד הלול "סבתא חולה,סבתא מיוחמת סבא לא נתן לה היא חולה באדמת. קחי הויברטור במקום הדפיקה הביאי לסבתא שתבוא על סיפוקה מהרי ורוצי כי היום טרם תם אך היזהרי מזאביק הזאב המיוחם" בחולצה פתוחה כבובן להשוויץ והג´ינס שמבליט את איזור החריץ עמדה הקטנטונת בקצה המחלף חיכתה בקוצר רוח לטרמפ עם מחשוף כה גדול וג´ינס מגרה עצרה לידה מכונית ב.מ.וו בתוכה ישב לו חתיך כה אדיר קוראים לו זאביק זאביק הצעיר ובתוך מכנסיו קפץ לו השריר ובעוד הם נוסעים כשעה ארוכה זאביק במחשוף ידו אז תקע ובמקום להחליף כנדרש מהלך הלך לחפש את השמוק שברח "בובה מותק נפלת משמים! תעשי טובה ופשקי הרגליים" ראתה הקטנטונת האיבר המגניב והחלה מייד תחתון להרטיב "אתה לא צריך לבקש פעמיים, אני רוצה אותו בין הרגליים" הוא הכניס לה עמוק במקום הנכון היא אמרה בתשוקה "הוא כבר בגרון" ועוד הוסיפה ומלמלה "אני לא בתולה,אני לא בתולה" מיהרו והגיעו לבית הזקנה ומצאו אותה מאוננת בפינה "סבתא חכי!הבאתי גבר איתי הוא ידפוק את שתינו עד שסבא יבריא" ולפתע צפירות וקולות רועשים אל תוך הבית נכנסו השוטרים פונים הם לזאביק העומד בפינה "אתה מואשם פה באונס קטינה" התעצבנה הסבתא בכתה הילדה "מה נעשה לבד במיטה?" ריחמו השוטרים על שתי הבנות קפצו וזיינו אותן בלי הפסקות וכך נפתחה מסיבת מין גדולה אורגיית ענק עם הרבה הילולה עם ילדה כה קטנה וסבתא זקנה ושוטרים עשרים ושמונה. the end