שלום לכולם !!!!

kingshlomo

New member
שלום לכולם !!!!

חבר טוב שלי הודיעה לי על המפגש פורם.. ואני אשמח מאוד להגיע למרות שאני לא ממש פעיל בפורם הזה... יש לי כמה שאלות: יש עדיין אספני טלכרטים? או מוכרים או קונים או כאלו שמעוניינים להחליף? שאלה נוספת.....יש בינכם אספני שטרות... שאוספים שטרות של הארץ...שזה ברור או שטרות מאירן?! פרס?...אתם יודעים...פרסים אלה שמתקמצנים...(סתם אני צוחק אני גם פרסי) ולמי שלא מכיר אותי... אז קוראים לי דורון ואני בן 18 עוד כמה שבועות.... ואני אוסף בעיקר שטרות... יום נעים ושבת שלום...מקווה לראות אותכם במפגש בעזרת השם....

בּני

New member
פה ושם...

ברוך הבא דורון. יש עדיין, אומנם לא בפורום אבל יש, עדיין לא מת לגמרי התחום... לעומת זאת ישנם מספר אספנים רוחביים שאוספים טלכרטים עם נושא האיסוף שלהם כמו למשל רחל (סביבונים), אלונה (חתולים) תמיר (חלל)... יש ברשותי מספר טלכרטים מהתקופה שאספתי, תרשום מה אתה מחפש ואני אבדוק... בני

kingshlomo

New member
אני אישית

אני אישית לא מחפש....אלא יש לי טלכרטים ואני רוצה לעשותאיתם משהו.. למכר או משהו כזה... כי תחום האיסוף העיקרי שלי זה שטרות מכל העולם (אני משקיע יותר בשטרות מישראל איראן וארהב) ובזמן האחרון חשבתי להוסיף לאוסף שלי גם מטבעות ארץ ישראל.. כי יש לי המון מטבעות...ואני מנסה להשלים את הסדרה של כל השטרות של הארץ... תודה רבה ושבת שלום! דורון

nissim60

New member
ניצלו"שון...

למי שיש חומר בולאי מיותר בנושא המכביה לדורותיה , בבקשה להביא לי מחר למפגש. תודה. וכמובן לא לשכוח הרבה אניות.

ke1234

New member
../images/Emo85.gifצילומי מעטפות בנושא ספנות

בינתיים תסתכל על המעטפות האלה, בקרוב אשלח חומר בנושא המכביה בתודה. גיל אספן הצעצועים העתיקים

ke1234

New member
מעטפות בנושא ספנות

בקרוב אשלח חומר בנושא המכביה

ke1234

New member
../images/Emo85.gifתמונות ספנות -מעטפות

לצערי התמונות לא מצליחות להכנס מאחר והם מעל 500 kb אם משהוא יודע במדויק כיצד להעביר אותם נא להסביר לי מאחר והתמונות נמצאות כרגע בסורק בתודה

powo

New member
לא קשור לסורק.אבל איך אתה מתחבר לימאות וספנות

ke1234

New member
../images/Emo85.gifהתחברות לספנות

לפני הרבה שנים הפלגתי בחופשות מהלימודים דרך אוניות של חברת צים זו היתה הדרך לראות עולם וגם להרוויח כמה שקלים לאחר מכן כשבגרתי עבדתי בחברת צים מספר שנים כך שיש קשר והוא חזק .

nissim60

New member
יופי, גם אני ...

עובד "צים" לשעבר. אני מחפש את הגלויות של אניות הנוסעים משנות החמישים והשישים.

ke1234

New member
../images/Emo85.gifגלויות אוניות צים

יש לי גם להחלפה אוכל להביא אותם היום אם אתה מעונין.

rachelea

New member
תביא. ניסים לא יכול להשיב לך

ברגע זה הוא מצפין לעברנו. בטח ישמח אם תביא.

מה שאני עושה:

במהלך הסריקה, הסורק שואל אותי איזה תמונה אני רוצה שתצא, ואז אני מקטין את הגודל שלה ל- 50 אחוז. זה פותר את בעיית המשקל כמעט תמיד, ולא פוגע באיכות התמונה.

למעלה