אתה רציני???????. לכמה זמן חתמת? (לי נשארו 8.5 חודשים וסופרת)
ל ליסאן New member 15/2/04 #26 אתה רציני???????.../images/Emo2.gif לכמה זמן חתמת? (לי נשארו 8.5 חודשים וסופרת)
W Wild elf New member 13/2/04 #17 ברוכה הבאה, כפרה עלייך! שמת לב שאין לך אף נקודה בהודעה? זה נחמד לפעמים להפריד בין משפטים...(אני סתם מציק.אני מת לישון, אבל לא יכול, אני שומר)
ברוכה הבאה, כפרה עלייך! שמת לב שאין לך אף נקודה בהודעה? זה נחמד לפעמים להפריד בין משפטים...(אני סתם מציק.אני מת לישון, אבל לא יכול, אני שומר)
ל ליסאן New member 13/2/04 #18 הי גם לך.. נכון , סימני פיסוק ממש מקשים עלי , אבל אם זה כל כך חשוב לכם אני אנסה לסמן. באיזה חיל אתה?
W Wild elf New member 13/2/04 #19 חיר תקוע בנצרים. סימני פיסוק זה לא חשוב, אבל זה מזכיר לי את הדיבור של זאתי מאמריקן פאי, ממחנה המוזיקלי...
חיר תקוע בנצרים. סימני פיסוק זה לא חשוב, אבל זה מזכיר לי את הדיבור של זאתי מאמריקן פאי, ממחנה המוזיקלי...
W Wild elf New member 13/2/04 #20 חיר תקוע בנצרים. סימני פיסוק זה לא חשוב, אבל זה מזכיר לי את הדיבור של זאתי מאמריקן פאי, ממחנה המוזיקלי...
חיר תקוע בנצרים. סימני פיסוק זה לא חשוב, אבל זה מזכיר לי את הדיבור של זאתי מאמריקן פאי, ממחנה המוזיקלי...
U Uzumaki Naruto New member 13/2/04 #21 ברוכה הבאה! שתהני בפורום, יש צחוקים קטעים ומזמורים בצוותא. חחח יש לנו גם מכל הדתות... אחד מדבר אנגלית שוטפת, אחד יפאני, אחד מסתובב סביב עצים (wisp למי שלא הבין, או שלא שיחק וורקראפט )
ברוכה הבאה! שתהני בפורום, יש צחוקים קטעים ומזמורים בצוותא. חחח יש לנו גם מכל הדתות... אחד מדבר אנגלית שוטפת, אחד יפאני, אחד מסתובב סביב עצים (wisp למי שלא הבין, או שלא שיחק וורקראפט )