שלום לכולם!

שלום לכולם!

רציתי לדעת איך אוכל לשרטט את מפת הבגואה (סלחו לי אם אני טועה) ולשייך אותה לחדר שלי? החדר שלי הוא עולם ומלואו... צבעתי אותו לפני כשנתיים בצבע כתום בהיר ומאז כל כך שמח לי להמצא שם! לא כל כך רלוונטי, אבל אני ישמחל ללמוד עוד, מאחר שתמיד התעניינתי בפאנג שוי. בתודה!

ערב טוב פטריונת סגולה

ציירי את החדר שלך כאילו את מסתכלת עליו מלמעלה. אחר כך חלקי אותו על הדף לתשעה חלקים שווים. זו הבאגואה. ממליצה לך לקרא את מאמרי הפורום והודעות מומלצות וגם את הטאגליינס. השארי איתנו, יש הרבה מה ללמוד

שלום אביבה!

אחרי שציירתי את החדר וחילקתי אותו לחלקים שווים, מה ניתן ללמוד מהמפה? אני אמשיך ללמוד, תודה לך
!

הנה קראי את זה

כל פעם שכתוב בית, אצלך זה החדר. ריבוע הקסם זהו ריבוע עתיק יומין, ששורשיו טמונים בעבר האגדי של סין. לא ידוע הזמן המדויק וחושבים על זמן בין 6000 ל- 10000 שנים לפנינו. לפי הפאנג שואי הדירה/בית מחולקים לתשעה איזורים כשלכל אחד מהם יש מספר מייצג בדרך הבאה: 2 9 4 7 5 3 6 1 8 אזור 1 הוא הקריירה אזור 2 זוגיות, קשרים, נשואין אזור 3 משפחה אזור 4 שפע אזור 5 מרכז הבית אזור 6 חברים, תומכים אזור 7 יצירתיות אזור 8 לימוד,הגות, אזור 9 תהילה, * כניסה לבית יכולה להיות מאזורים 6,1,8 בלבד. * סכום המספרים לכל כיוון הוא תמיד 15 * לכל אזור יש גם כיוון במפה, צפון דרום וכן הלאה * המשמעות של כל אזור היא חלק מהפילוסופיה של הפאנג שואי * אפשר לפרוש את הריבוע על פני הבית כולו, על פני כל חדר ועל כל פריט שנמצא בבית, למשל שולחן עבודה בהתחלה לא ממליצה להתחשב בכיוונים. זה שלב מתקדם מאוד... קחי לך זמן לחשוב על זה, ראי היכן את ישנה, היכן הדלת, היכן הארון ועוד, תני למשמעויות לחלחל... אני מתכוונת כמה ימים עד שבועות, אחרת זה לא עובד... יום נעים

תודה ../images/Emo39.gif

אני אבדוק את העניין ואחזור עם תשובות... אני חושבת שזה מעניין לבדוק את הנושא של החדר כבית, יש אנשים שחיים ביחידות דיור למשל, ובני נוער וחיילים שמתגוררים ביחידה אחת, דירות סטודיו וכדומה.. שאין חציצה מוחלטת בין האזורים, לא תמיד היא אפשרית.

a t i

New member
חדר העבודה שלי נמצא באזור של

4 ו-9 כלומר שפע ותהילה. הוא משמש את בעלי ואותי בעיקר לשימוש במחשב (שם הוא נמצא) וגם מעט לעבודה מהבית (שנינו שכירים שעובדים מחוץ לבית). כשאגמור לסדר את החדר, אני מקווה שישמש אותנו גם כחדר שקט שאפשר לשמוע בו מוזיקה או לקוא בו ספר. אני מתכננת לצבוע את החדר ולא יודעת איזה צבע לבחור. אשמח לעצות.

בוקר טוב a t i

צבע התהילה הוא אדום צבע השפע הוא סגול לא ממליצה לצבוע קיר באדום אלא להשתמש בצבע זה לפריטים. אם סגול זה מאוד מאוד בהיר ופסטלי. ממה שסיפרת, לא הבנתי האם את רוצה שזה יהיה חדר עבודה או חדר מנוחה. זה חשוב ביותר, מטרתו של מרחב מכתיב מאוד את המראה שלו, בפנג שוי. יום נעים

a t i

New member
חדר משולב

מקום העבודה העיקרי שלנו הוא לא הבית. שנינו עובדים כשכירים מחוץ לבית. לפעמים, כשאנחנו מביאים עבודה הביתה, היא מתבצעת בחדר הזה. בחדר הזה נמצאים המחשב וכונניות הספרים והדיסקים, לכן נוח לנצל אותו גם כחדר לקריאה או להאזנה למוזיקה - חדר מנוחה.

מה גודל החדר?

כסביבה עבודה, למטרות עבודה, העיצוב יהיה אחר מזה של מקום קריאה ומנוחה. כדי לעבוד נעזרים בחומרים שמגרים חשיבה בכיווני צמיחה, פעילות יותר אינטנסיבית ובמנוחה זה בדיוק ההיפך. בכל מקרה, בפנג שוי,שילוב פונקציות אינו מומלץ מה עוד ששני הדברים רחוקים מאוד אחד מהשני. קריאה ומנוחה זה חומרים רכים, גוונים פסטליים, בדים כרים שטיח, וכו'. עבודה זה שולחן, מחשב, כסא,טלפון, פנקס כתובות ועוד... אחה"צ נעים

למעלה