שלום לכולם

חמניה1

New member
שלום לכולם

אני מניחה שהגעתי למקום הנכון. ביתי בת שנה ושבוע. מחודש דצמבר ועד שבוע שעבר היא היתה חולה 3 פעמים בדלקת אוזנים. היא נמצאת עם מטפלת בבית ולא בגן. עכשיו אחרי שהיא סיימה בפעם השלישית טיפול באנטיביוטיקה אני מאוד רוצה לראות איך ניתן למנוע את הדלקות. אני מאמינה ברפואה אלטרנטיבית. אני מאמינה שיש פיתרון. חשבתי על דיקור סיני או הומאופתיה. האם לפי הידוע לכם לאחד משני הטיפולים הללו יכולה להיות תשובה לדלקות אוזניים אצל תינוקות ? איזה משני הטיפולים יותר מומלץ ?? תודה,

הומאופתיה ורפואה סינית

יכולים לעזור ולפתור את הבעיה. תחשבי מה יותר נראה לך/יותר נוח לך. אם תצטרכי אינפורמציה לגבי הומאופתיה תוכלי לחזור אלי. בברכה עירית פרידמן

שלמאי

New member
תזונה ושיאצו../images/Emo95.gif

לא הייתי הולך על טיפול בדיקור בעיקר משום שנקודות האקופונקטורה אינן בשלות לפני גיל שלוש, ובהומאופתיה אני לא מבין, אבל עם זאת, מתוך נסיון יומיומי בטיפול בתינוקות ובפעוטות עם מקרים דומים, שילוב של תזונה מותאמת קומפרסים ושיאצו מוכיח את עצמו. קיימת הסתברות גבוהה שדלקת אוזניים שחוזרת על עצמה מקורה בנגיף שהתנחל בדרכי הנשימה העליונים שכוללים את מערכת אף אוזן גרון, והגוף לא ישקוט עד שיצליח למגר אותו. כל התפרצות משמעה נסיון נוסף של הגוף להתפתר מהנגיף, ואפשר לעזור לבתך דוקא בתקופות ההפוגה שבין ההתפרצויות. זה לא ימנע את ההתפרצות הבאה אבל היא תהיה הרבה פחות אלימה והגוף יהיה מסוגל להכניע סופית את הפתוגן. אשמח לענות על שאלות נוספות שלמאי

מאיר72

New member
נק' הדיקור בשלות לחלוטין

מרגע הלידה, אבל לא נהוג לדקור ילדים קטנים זמן רב, ומומלץ לעשות רוטינה על נקודות דיקור, לעומת זאת בצמחי מרפא סינים ניתן לטפל ביעילות ובמהירות.

שלמאי

New member
../images/Emo22.gif

אשמח מאוד אם תפנה אותי למקורות המצביעים על בשלות הנקודות כבר מרגע הלידה. המון תודה שלמאי

שלמאי

New member
נראה לי שאתה טועה...

ב'קיסר הצהוב' שהוא התנ"ך של הרפואנה הסינית, לא מופיע שום אזכור לגבי בשלות נקודות הטצובו כבר מהלידה. מציע לך לבדוק את עצמך. אם תמצא ציטוט ממקור מהימן אני אודה לך אם תעביר אותו גם אליי. המשך יום נעים וחמים של מאי

ראיתי טיפולים בדיקור בתינוקות בני

כמה חודשים, טופלו בהצלחה רבה, כאן בישראל. ולמען הסר ספק, אני לא מטפל בדיקור.

שלמאי

New member
דוד, זה עדין לא אומר שהנקודות בשלות

הן קיימות ובתהליך הבשלה שמסתיים בסביבות גיל 3. זו הגישה הטיפולית הקלאסית שמבוססת על המקורות. שלמאי

ביום ו' אפגוש את המטפלת ואשאל אותה.

כמו שכתבתי, זה לא התחום שלי. אבל אני יודע שהטיפול עובד.

חמניה1

New member
תודה על התשובות

בשלב זה החלטתי ללכת לאבחון דרך המרפאות לרפואה אלטרנטיבית של המושלם. הכוונה שלי היא להגיע להומאופט. אני אשתדל לעדכן ולשאול עוד שאלות אם יהיו לי כאלה.

blonda3

New member
שמעת על טיפול בנרות הופי?../images/Emo16.gif

פעם ראיתי תכנית על מישהי שמטפלת בילדים בעזרת נרות הופי. התרשמתי מאד שזה עוזר אולי טוב יותר מטיפולים אחרים. אז רציתי להציע לך לבדוק הנה מאמר ובסופו קישור למטפלת. ויש עוד מטפלים.

שלמאי

New member
מצטער. הנה הלינק למאמר../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

http://www.tmurot.org.il/article.asp?id=389

למעלה