שלום לכולם יש למישהו את ההופעה של רובי- "רובי וויליאמס שוו"????בדיוידי...
B because im scum New member 31/1/04 #1 שלום לכולם יש למישהו את ההופעה של רובי- "רובי וויליאמס שוו"????בדיוידי...
L la bella dama New member 31/1/04 #2 קודם כל ברוכה הבאה!! הגיע הזמן שיהיה פה עוד קיבוצניקית חוץ ממני!!!חח תהני לך בפורומינו החמוד!! ואנחנו לא נושכים...לפעמים.... ואיזה יופי!אפשר להריץ בדיחות קיבוצניקים!!
קודם כל ברוכה הבאה!! הגיע הזמן שיהיה פה עוד קיבוצניקית חוץ ממני!!!חח תהני לך בפורומינו החמוד!! ואנחנו לא נושכים...לפעמים.... ואיזה יופי!אפשר להריץ בדיחות קיבוצניקים!!
L la bella dama New member 31/1/04 #5 את אמורה לדעת שאני יודעת הכל...חח כי פשוט דיברתי איתה באי סי.... אין אפחד מהקיבוץ שלי שבנתיים אוהב את רובי.... וחוץ מזה...אני יודעת הכל!!
את אמורה לדעת שאני יודעת הכל...חח כי פשוט דיברתי איתה באי סי.... אין אפחד מהקיבוץ שלי שבנתיים אוהב את רובי.... וחוץ מזה...אני יודעת הכל!!
J jenngirl New member 31/1/04 #6 ../images/Emo98.gif בטח בטח, את המלכה../images/Emo47.gif../images/Emo82.gif Not
L la bella dama New member 31/1/04 #7 מותק... א.לא אמרתי שאני המלכה(למרות שזה דיי יודע) ב.אם לא הבנת זה היה בציניות ג.לא כדאי להסתבך איתי!אני מסוכנת!קיבוצניקים זה עם מסוכן! ד.אם לא הבנת...גם זה היה בציניות
מותק... א.לא אמרתי שאני המלכה(למרות שזה דיי יודע) ב.אם לא הבנת זה היה בציניות ג.לא כדאי להסתבך איתי!אני מסוכנת!קיבוצניקים זה עם מסוכן! ד.אם לא הבנת...גם זה היה בציניות
J jenngirl New member 31/1/04 #8 אוי את כזה לא מכירה אותי../images/Emo82.gif כל זה היה בציניות אם לא הבנת
E escaping New member 31/1/04 #3 היי! וולקאמית!!!../images/Emo24.gif אכן... אני גאה להגיד שיש לי את ההופעה בדיוידי נשמח אם תספרי לנו עוד קצת על עצמך! דרך אגב, אני ענת
היי! וולקאמית!!!../images/Emo24.gif אכן... אני גאה להגיד שיש לי את ההופעה בדיוידי נשמח אם תספרי לנו עוד קצת על עצמך! דרך אגב, אני ענת