שלום לכולם

didi24

New member
שלום לכולם

נעים מאוד - אני דידי, בת 24 (טוב נו, כבר קרובה ל - 25). שמעתי המלצות חמות על הפורום וגם התרשמתי מאוד ממה שקראתי עד כה. יש משהו שמטריד אותי כבר המון זמן, ואולי פה ישפך אור חדש: במשך למעלה משנה, השיער שלי נושר ונושר ונושר בצורה איומה. בעבר היו לי תקופות של נשירה ולאחריהן התאוששות (הבנתי שזה דווקא נורמלי), אבל עכשיו זה פשוט רצוף. קצת רקע - בסך הכל אני בריאה. הייתה לי תקופה איומה, שבעקבותיה החלטתי על מהפך בכל הרגלי התזונה והבריאות שלי, שאני מתחילה ביישומו כעת. בדיקות הדם שערכתי במהלך השנה וחצי האחרונות - "יותר מתקינות". למישהו יש רעיון?

didi24

New member
תודה על התגובה

לצערי, ויטמינים זה לא הפתרון לבעיה שלי - הבדיקות מראות על רמות גבוהות של ברזל ואבץ, ובאופן כללי אין לי מחסור בויטמינים.

0 אור 0

New member
דידי

ויטמינים ומינרלים זה לא אותו דבר. בדיקות רגילות מראות את המינרלים העיקריים, אבל הן בכלל לא בודקות רמת ויטמינים - לזה צריך בדיקה מיוחדת (לצערי אני לא יודעת בדיוק להפנות אותך) מציעה לפנות לנטורופט או רפואה סינית

שלום דידי

אם כל הבדיקות יצאו תקינות, יתכן וזה על רקע נפשי. נזכרת בכתבה בעיתון על מקרה מאוד מאוד חריג, של נער שנשרו לו שערות בצורה קשה מאוד. ורופא הומאופט הושיע אותו. הומאופטיה הוא תחום שנותן מענה לגוף-נפש, לעומת רפואה רגילה שנותנת מענה במיוחד לסימפטומים. הגישה בהומאופטיה היא הוליסטית (לדעתי גישה נכונה) אבל ..שימי לב, ישנם שרלטנים רבים (ולא כולם רופאים). אם תגיעי לאחד טוב - הרווח יהיה כולו שלך! בהצלחה מכל הלב, דליה

didi24

New member
תודה לכולם

אני אנסה לפנות לנטורופט ונקווה שהוא יעזור. הייתי לפני כשנה בטיפול בדיקור, שעזר, אבל בצורה מאוד נקודתית.

שלום דידי

תודה על המחמאות לפורום. קבלי התנצלות על כך שלא קיבלת תשובה ממני - הייתי קצת עסוקה ביומיים האחרונים. אני עונה לך עכשיו כדי שלא תצאי מפה בלי תשובה גם ממני. א) אני חושבת שהרעיון ללכת לנטורופת הוא רעיון טוב. השיער הוא חלק מהגוף שלך, והוא מושפע מכל דבר שקורה בגוף, וגם בנפש. לכן בעיות של תזונה וגם של לחץ נפשי עלולות לגרום לנשירה. ב) הזכרת בשאלתך שעברת תקופה איומה ועשית מהפך בתוזנה. גם התקופה האיומה וגם המהפך בתזונה עלולים לגרום לנשירה. נטורופת יכול לעזור להתגבר על שניהם. באיחולי צמיחה, עפרה

למעלה