שלום לכולם!!!!!!!!!

Hermione*

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!

אני יודעת שהכינוי שלי ממש לא מקורי, ועם הזמן אני אמצא אחר... רק שתדעו זה הכינוי שלי (בלי הכוכבית) בכל מקום שאליו אני הולכת. באיי סי קיו, בצ´אט ובפורומים.... אני אשמח לקחת חלק בפורום הזה ואני מקווה שתקבלו אותי (אתם וכל ההרמיוניות האחרות שרשומות פה) שלכם, Hermione Granger

Ms. Potter

New member
ברוכה הבאה!

*מנופפת לה*. היי- ברוכה הבאה, ארר... מקווה שתהני פה. יש פה אנשים לא הכי שפויים שכותבים פאנפיקים לרוב. אם בא לך תדפקי את הראש במקלדת- זה בטח יעזור. wellcome ! לימור.

einzuc

New member
הההההללללללווווווו!!!!!!!!!!1

(במבטא ג´רי סיינפלד), וולקם טו אוור לולי פורום! פה כולנו רצויים כל עוד אנחנוט וענים לאי שפיות, ובאופן מוזר אנחנו מגלים משיכה לדפוק את ראשינו בדברים קשים כגון קירות, מחבטות, סירים, מקלדות עכברים וכו´... ויש בפורום הרבה פאנפיקים מאוד יפים שחברי הפורום המוכשרים (בניגוד אליי) כותבים בדרך כלל... והם מאוד מומלצים!!!!! -עינת-

Mooa-Numi

New member
welcome *

היי לך! שיהיה לך כאן כיף ושתקראי את כל הפאנפיקים וכל הציורים וכל הדברים המטומטמים שאנחנו עושיםםםםםםםם(נא לקרוא במבטא שמדברים לתינוקות). סתאאםםםם אני וואי האב א נייס דיי ^מיכל^ (אני יגיד את זה עוד פעם שתזכרו-דפיקת הראש בקיר מורידה 150 קלוריות וזה עדיף מהמקלדת כי במקלדת זה לא חלק ויהיו לך סימנים על הראש)

Hermione*

New member
תדוה רבה על

ההצעה לדפוק את הראש במקלדת, אבל לדפוק את הראש בקיר יותר כייף.

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

אני מקווה שתהני פה! ואני טל...., ואני בת כמובן!!!!! אבוי למי שיטעה...! טל, t@l

Hermione*

New member
אני כבר נהנית פה....

זה כייףףףףףףףףף שיש פה אנשים בשעות שאני נמצאת, וכל מה שצריך לעשות זה ללחוץ ריפרייש....... דרך אגב, (או דרך המחשב - במקרה שלנו) מה קרה לנגיני פוטר? ********************************* המממ...... יש לי שאלה: הייתה פה פעם קונספרינציה, או איך שלא תקראו לזה על גברת פיג? Hermione Granger

S.Riddle

New member
המממממ....

לא יודעת אם הייתי קוראת לזה קונספירציה..... אבל אני מניחה שזה כן.... החבר´ה כאן טענו שגברת פיג היא בעצם קרוקשנקס, למרות שאני די בטוחה שהוא לא, כי סך הכל אם אני לא טועה ג´יי קיי אמרה שהוא ניזל, אז אין הרבה סיכוי....

רחלי!

New member
כן, אבל

לדפוק את הראש במקלדת יותר מעניין! יש גיוון לראש במקום סתם משטח ישר! *דופקת ת´ראש במקלדת עיאטכחימכחוב* אניוואי ברוכים הבאים! אני רחלי, ואני רואה שכבר הספקת להיכנס לאווירה של הפורום! אה, והיה כאן משהו על גברת פיג, אבל זו לא היתה קונספירציה, זה היה סיפור, שכתב אותו מישהו משהו אם אני לא טועה. בכל מקרה, זו הודעת ברוכים הבאים אחרי הכל, אז-אני מקווה שתהני כאן, ואת חייבת למצוא חתימה! חובה של כל חבר\ת פורום חדש\ה (וישנ\ה)!
רחלי

o.h

New member
אנשים! קצת מקוריות לא תזיק!

אפשר לדפוק ת´ראש בהרבה דברים: קיר, מסך, מקלדת, "הארי פוטר וגביע האש", פוסטר של בראד פיט, פקס, מערכת סטאריו *דופקת ת´ראש במערכת- and, and, and- פאק דפקתי את הדיסק* אה כן! ברוכה הבאה כמובן! איך קוראים לך? יותר כיף שיודעים את השם *שיעול- דורותי* אני אופיר! אני בת או<פ>יר % BRAD PITT

בהחלט סיפור!

וזה מבוסס על הלשעבר-שמועה-שכעת-היא-עובדה שגברת פיג היא ידידה של דמבלדור ששומרת על הארי... s@me @ne

למעלה