שלום לכולם !

boldjos

New member
שלום לכולם !

שתי מחלות יש לי ושתיהן על שני גלגלים. אופנועים. ואופניים שלאחרונה אני מתמכר להן. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים טובים לקניית אופניים דרך הרשת ואם בכלל מומלץ? אני מחפש אופני הרים עם בולמים קידמיים ואחורי. לרכיבות שטח בלבד וכמה שיותר אקסטרים יותר טוב. בתודה מראש JOS - מפורום האופנועים.

M.Z

New member
BOLD היקר -הנה אנחנו נפגשים גם פה

במחיר שאתה מציין - אל תגע באופניים עם בולם אחורי, בסכומים האילו זה לא בולם אלא סתם קפיץ שמתקלקל מהר מאוד, באופניים היקרות (3850 ש"ח לספשלייזד - עכשיו במבצע בכל החנויות המשווקות במקום 6000 ש"ח) הבולם האחרוני עובד על דחיסת גז והוא טוב. תאמין לי גם אני חיפשתי בסכום הזה - אין אפשרות לקבל אופניים טובים עם פול-סספנשן. לך רק על בולם קדמי, או תגדיל סכום.

oren_hershco

New member
מממ..... נוריד אותך קצת לקרקע . . .

באזור 1500 ש´ ניתן להשיג hardtail , כלומר אופניים רק עם מתלה קדמי, שלדת אלומיניום פשוטה ( עדיף משילדת פלדה) וחלקים די בסיסיים. אופני full-suspention , כלומר גם עם מתלה אחורי, אין במחיר כזה (למה שתמצא אני מתייחס כ "אין" כי אי אפשר באמת לנסוע על זה בשטח). בכל אופן, אל תשכח שגם ציוד וביגוד עולים כסף (ממש כמו באופנועים), ו-המינימום להתחלה יעלה לך לפחות כמה מאות שקלים: קסדה, כפפות, מכנסי רכיבה (מומלץ), משאבה, ערכת פנצ´רים, פנימית רזרבית. ושים לב! אלה לא אופניים שמתחברים טוב עם המלה extreme ! הם לא בנויים לנסיעת שטח קשה באמת - החלקים לא יעמדו בעומס. בשביל זה תצטרך להוציא יותר כסף (להערכתי - מ 4000 ומעלה יש כבר דברים שישרדו מצורה סבירה תחת עומסים כאלה) או לחפש יד שנייה מוצלחים.

boldjos

New member
תודה לכל העונים.

כנראה שאני אחסוך קצת ובנתיים אשאר עם הגרוטאה שלי... עד שאוכל לקנות משהו טוב שיתאים לצרכים שלי... אגב מישהו מעוניין באופנוע?

M.Z

New member
אם יש פנימית ספייר למה צריך גם

ערכה לתיקון פנצ´רים? אני פונה אליך כי נראה לי שאתה מבין : אתה מכיר מערכת הילוכים SRAM 0.4 ? לדעתך אופניים כמו שלי ישרדו נסיעות שטח? האם האופנים עומדות ברמה כמו קונה נונו? מה הטכניקה לנסיעה על חול ים?

xscavcav

New member
אני לא מבין אבל אני אענה לך

ערכה לתיקון פנצ´ר כדי לתקן או בבית או בתחרות כשאתה לוקח פנימית אחת ספייר והיא מתפנצ´רת או ששכחת פנימית בבית או שחייזרים חטפו אותה או מה שיכול לקרות לפנימית.

xscavcav

New member
סראם הילכוים אמינים זולים וטובים

לסוע על חול צריך לפדל על הילוך קל ולהחזיק את הכידון חלש ואיפה שהאופניים לוקחות אותך לך איתן ונסה לתקן בעדינות העיקר ללכת עם החול..

oren_hershco

New member
זהירות מחול ים ! ! !

מעבר לכך שגרגרי החול הקשים שוחקים שרשראות וגלגלי שיניים במהירות אדירה, חול ים מלא במלח, ואם חשבתם שרוב החלקים שלכם לא מחלידים, מלח ילמד אתכם מהר מאוד שזה לא ממש כך. אז - אחרי כל נסיעה בחוף הים חובה לשטוף את האופניים עם מים מתוקים, ורצוי לא עם צינור (השפריצים החזקים יכולים לחדור למיסבים), אלא עם דלי וסמרטוט.

M.Z

New member
תודה רבה לכל העונים -העשרתם אותי ../images/Emo24.gif

למעלה