שלום לכולם

ved17

New member
כדיי שילדים קטנים לא יתבלבלו בין

הכוכב וג'יטה לבין הסייאני וג'יטה (אידיוטי אם תשאלו אותי הם גם ככה לא יבינו כלום אם התרגום הצולע והצנזורים הדבילים)

ved17

New member
אוף חברה

אתם על סמים או משהו? איך אפשר לחשוב ש
ממ....
נו אתם יודעים השם הזה.. איך אפשר לחשוב שהוא שם יפה?? אך ורק וג'יטה i rest my case

ashkeloni

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

1. אוקיי כל הסיפור מתחיל בשבט ששמו שבט הסאייה, האנשים בשבט הזה היו שולחים את התינוקות שלהם לכבוש כוכבים חלשים ואת הלוחמים החזקים שלהם לכבוש כוכבים חזקים. בכל מקרה, גוקו שהיה תינוק נשלח לכדור הארץ כדי להרוג את כל התושבים בכדור הוא חטף מכה בראש כשהיה קטן והוא שכח את מטרתו בכל מקרה, אם אתה רוצה ממש לדעת את זה, חפש בגוגל אתר בנושא ותקרא... 2. כמו שענו לך, גם עכשיו אם היית רואה מישהו עף היית חוטף שוק, לא? 3. חפש ב
אתר ערוץ הילדים

OFIRB9

New member
לי אין בעיה לתת מילים בעיברית...

אבל זה דפוק........... אגב עם התחלת לראות דווקא עכשיו יש סיכוי שלא תבין כלום ^^;;;

vegeta2

New member
תשובות

1. גוקו הוא לא בן אדם, הוא בא מכוכב וג'יטה שם חיים הסאייאנים. 2. בני האדם היו מופתעים כי הם לא רגילים לראות אנשים עפים. 3. אני לא מתאמץ לזכור את השיר הדפוק הזה...

לגבי 3

טוף, ענו לך כבר על הכל, חוץ מעל 3. ולצערי הרב מאוד, אני זוכרת את השיר הזה...
עפים, אנחנו דרך ענני האור למרום לעוף, מתפשט בכל הגוף כדור הארץ הכועס מזעיף את פניי עוד מעט, יתפרץ כאן הר הגעש אם בתוך הקרח הנמס דינוזאור יסתתר אצעד גם על גבו, עם כדור הדרגון בול (WTF?!) הזוהר צ'לה-הד-צ'לה בכל מקרה אני מרגיש כזאת עוצמה צ'לה-הד-צ'לה מרגיש כל כך חכם, אני אציל את העולם ...הד צ'לה הראש מלא, הרבה הרבה חלומות צ'לה-הד-צ'לה מחייך בלי לפחד גם היום היה-יה-יה-יה

למעלה