שלום לכולם

Matrix man

New member
שלום לכולם

לפני יומיים התחלתי לראות את הסדרה וממש נדלקתי.. עכשיו, רציתי לשאול כמה שאלות: 1) גוקו הוא חייזר/בן אדם עם קסמים או משהו? 2)למה בני האדם היו כל-כך מופתעים כשראו את הלוחמים עפים? 3) מישהו יכול בבקשה בבקשה להביא לי את המילים בעברית של השיר פתיחה?, תודה.

FireSword

New member
תשובות...

1.גוקו כן חייזר משבט הסייאה וזה לא קסמים אלא אנרגיה 2.כי העולם שזה מתרחש בו זה כאילו העולם הרגיל רק יותר מתקדם ולא כל אחד יכול לעוף רק אלה שלמדו אומנויות לחימה ולמדו להשתמש באנרגיה (הם טסים בעזרת האנרגיה) 3.אני לא מבין למה תרצה את המילים הדפוקות האלה

Matrix man

New member
תודה לכולם

דבר ראשון אני אנסה להבין ויותר לדעת על כל הסדרה הזאת... דבר שני- אני רציתי את המילים מפני שכל פעם שמתחילה הסידרה אין לי מושג מה הוא אומר בפזמון וזה משגע אותי! כל יום אני מנסה לפענח ולהקשיב לפזמון המסריח אבל זה לא מובן!! חחח עזבו אני סטלן

Matrix man

New member
אז..

כדי שאני אבין מה המשמעות היפהפיה שלו, אולי בבקשה אתה יכול לתת לי את המילים?

שסק לבן

New member
אוקי...! ../images/Emo22.gif

עפים אנחנו דרך ענני האור למרום לעוף, מתפשט בכל הגוף (?) כדור הארץ הזועם מזעיף את הנוף (?) עוד מעט יתפרץ כאן הר הגעש. אם בתוך הקרח הנמס דינוזאור יסתתר אצעד גם (?) על גבו עם כדור הדרגון בול הזוהר! צ'ה-לה הד צ'ה-לה בכל מקרה אניייי מרגיש כזאת עוצמה צ'ה-לה הד צ'ה-לה נחייך בלי לפחד (?) גם היום אייאייאייאיי משהו כזה. האין זה נפלא?

URNFS

New member
הא?

כדור הארץ הזועם מזעיף את פניו. ואחרי הצ'לה השני דילגת על בית:"מרגיש כלכך חזק...אני אציל את העול(צ'לה)ם הד צ'לה...הראש מלא...הרבה הרבה חלומות..."

haunter

New member
זה שיר נפלא!

אחרי השם "מקיטה", זה הדבר השני הכי טוב שיצרו המדובבים לעברית בסדרה הזו! והרי השיר כפי שאני מכיר אותו (פחות או יותר), אחרי קצת הוספות לגרסה של שסק לבן (באדיבות [URL='target=_blank']שסק לבן[/URL]) עפים אנחנו דרך ענני האור למרום לעוף, מתפשט בכל הגוף (?) כדור הארץ הכועס מזעיף את הנוף (?) (לא את פניו?) עוד מעט יתפרץ כאן הר הגעש. אם בתוך הקרח הנמס דינוזאור יסתתר אצעד גם (?) על גבו עם כדור הדרגון בול הזוהר! צ'ה-לה הד צ'ה-לה בכל מקרה אניייי מרגיש כזאת עוצמה צ'ה-לה הד צ'ה-לה מרגיש כל כך חזק, אני אציל את העו- צ'ה-לה הד צ'ה-לה הראש מלאאא הרבה הרבה חלומות (?) צ'ה-לה הד צ'ה-לה נחייך בלי לפחד (?) גם היום אייאייאייאיי פשוט יצירת אמנות!

haunter

New member
מנסיון? ../images/Emo67.gif

איך אנשים לא חושבים שמקיטה זה שם יפה?? הממ, אולי המדובבים חשבו כמוני ולא תרגמו כך את השם "בטעות"

ved17

New member
../images/Emo5.gifבג'יטה????

וג'יטה ורק וגי'טה ולא שום דבר אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gloom

New member
בג'יטהWTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמקיטה הכי טוב../images/Emo66.gif

ashkeloni

New member
אתה יודע...

השם בעצם לא כל כך נורא... אבל וג'יטה יותר יפה, ובכלל, למה לעזאזל הם שינו את השם?????????????

URNFS

New member
שאלה יותר חשובה

עד כמה חוסר אמון יש לכם בסדרה עד שאתם חושבים ששינוי שם יגרום לאנשים לא לאהוב אותה? כולה שם.לא ביג דיל.יש כמה אנימות שמגיעות לאמריקה ואת כל השמות משנים (פוקימון;יוגיאו,חוץ מליוגי).

למעלה