שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אני שואלת בשביל אחותי היא בת 12 והיא מלאה וגבוהה אז בגדים שמתאימים לגיל שלה בחנויות רגילות קשה למצוא לה בייחוד שסוג הגוף שלה מאוד שונה משלי אני לא יודעת על איזה חנויות להמליץ לה אז אם למישהו יש המלצות על חנויות שיוכלו להתאים לה באיזור ראשון ת"א אני ישמח מאוד לשמוע תודה

DREAM111

New member
היי תות בננה

קודם כל אני חייבת לומר כל הכבוד לך אני ממש נהנית לראות את הדאגה שלך לאחותך כן ירבו אחים כמוך. אז בראשון יש כמה וכמה מקומות שאני יכולה להמליץ שיש להם שם בגדים שהם לכל גיל לדעתי זה סווצרים חולצות גינסים עד מידות ממש ענקיות כך שכדאי לבדוק. ידוע לך במקרה מידת המכנסים של אחותך
אם את מכירה בראשון אז יש חנות בבנין טומשין שלהם יש מידות עד 60 כך שבטוחני שאחותך תמצא משהו, סורי לא זוכרת כרגע את שם החנות. אני חושבת שזו הכתובת: ארגמן-מחסני אופנה הלבשה לכל המשפחה והלבשה תחתונה רח´ הרצל 94 ראשל"צ 03-9566985 כמו כן יש את אופנה שיבה שלו יש בגדים של קומו ויש להם גם עד מידה 54-56 כך שגם שם בטח ימצאו דברים הכתובת: אופנת שיבה רוטשילד 47 ראשון-לציון 9641815-03 בקניון הזהב בראשון יש את ארצינו הקטנטונת 03-9676397 איזור התעשיה החדש קניון הזהב ראשל"צ (עד מידה 56 וחולצות עד 5X) מקווה שבכל אלה תמצאי משהו ואם לא אז תחזרו אני מבטיחה להמשיך לנסות לעזור.

למעלה