שלום לכולם! :)

tallyk

New member
שלום לכולם! :)

קראתי את ההודעות בפורום והבנתי שאני קצת שונה.. כולכן אמהות.. ואני נכנסתי בגלל שאני תאומה (זהה) :) (בת 18). ורק רציתי להגיד לכן שאם יש לכן שאלות בקשר לתאומים אתן מוזמנות לשאול אותי, אני אשמח לענות ולעזור..

ladystardust

New member
אה.. כמה נחמד :)

גם אני 18 וחצי.. עוד שבוע גיוס (ראיתי אותך בפורום מתגייסים גם..) אתה תאום זהה? ולאן אחיך מתגייס? אני ואחותי מתגייסות לאותו התפקיד.. יש לנו כמעט אותם נתונים, אז קיבלנו אותה מנילה, בחרנו אותן עדיפויות, קיבלנו זימונים לאותם המבחנים ושתינו התקבלנו לתפקיד שרצינו :)

קרנושה

New member
ברוכים הבאים תאומים יקרים.....

אני שמחה שמצטרפים אלנו תאומים כל הזמן זה מוסיף המון לפורום.....פן חשוב מאוד....ואנו מצויידים בעוד כמה תאומים כמוכם.....על כל שאלה שלנו תשובה מהכיוון השני גם......לראות מה ילדיי היו חושבים על.....אומרים על.....עושים וכו´..... מקווה שתהיו יותר מעוברי אורח ותיתמקמו ושתבו איתנו בנוח.... בה ביי בינתיים... קרן

רז2

New member
ברוכה הבאה, ולא כולן כאן אימהות

יש לנו כאן גם תאומים שמשתתפים בפורום ותורמים לנו רבות. אז שוב ברוכה הבאה לפורום

ladystardust

New member
תודה! :)

הוספתי תמונה שלי ושל אחותי כשהיינו בנות שנתיים.. וואי, היינו ממש דומות (עכשיו הרבה פחות.. לפחות לדעתנו:)..

rotrot

New member
ברוכים הבאים תאומים יקרים ../images/Emo141.gif

אני רותם, בת 26 ותאומה בעצמי (לא זהה) אני מאוד שמחה שהצטרפתם לפורום שלנו, אבל מזהירה אותכם בסכנת התמכרות חמורה (אצלי זה כבר אבוד, התמכרתי). אז יאללה.. לכתוב

keren1

New member
ברוכים הבאים תאומים נחמדים../images/Emo140.gif

נשמח לראותכם איתנו. אותנו הורים מאד מעניין הצד השני (דהיינו אתם) הרי אתם עברתם את הכל ויכולים לתת לנו עצות וזוית ראיה חדשה ומעניינת.
עלינו.

nonana

New member
איזה כייףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo140.gif

יש לנו מלא תאומים איזה יופי יש לנו למי לקרצץ. לשאול אין ספור שאלות (אמא פולניה שכמוני) יוווווווווווו יש לי יום יום חג יש לי יום יום חג יש לי יום יום חג הללויההההההההההההההההההה

למעלה