שלום לכולם...

french lover

New member
שלום לכולם...

החלטתי להיכנס לפורום הזה גם.. אז מקווה שיהיה מעניין כמו שמעניין בשאר הפורומים.. אשמח לשתף אתכם במשהו שכתבתי.. יכול להיות שחלקכם כבר קרא את זה בפורומים אחרים.. אבל מי שלא.. יוכל גם להנות.. זה נקרא חורף רומנטי.. וזה הולך כך..

french lover

New member
חורף רומנטי - חלק א' - הפגישה

חורף רומנטי אוהב חורף.. אין כמו הרומנטיקה של החורף..,הלילות החורפיים בעיקר.. הגשם שמתדפק על החלון בחוזקה.. הברקים המאירים לפתע כל איזור חשוך.. והרעם שזועק ללא רחם וללא התחשבות.. זה היה לילה כזה.. והוא היה חייב להיות מושלם.. בית לבד..רק אני היא והשקט.. לא היה מי שיפריע, לא היה מי שיציק.. רגע לפני שהיא הגיע.. העננים החלו להצטבר.. התאספו להם, כאילו ידעו שמשהו עומד לקרות.., אך לא משנה כמה גשם הם יורידו זה לא ימנע ממנה להגיע לערב הקסום הזה שהיא מחכה לו כל כך הרבה זמן.. הבית חשוך.. בתאורת נרות ריחניים בלבד.. ובתוספת קטורת דולקת ומעלפת אווירה מסתורית משהו.. אווירה רומנטית.. דפיקות בדלת.. אני פותח, והנה היא עומדת לה, זקופת קומה, סמוקת לחיים ומחייכת, חיוך מקסים וביישני.. השיער שלה גולש, ארוך וחלק, בצבע שחור, עודנו רטוב מהמקלחת, בריח כל כך נעים.. העיניים שלה ,כחולות, בהירות, בוהקות ומצפות.. כל כך מצפות.. היא נכנסת ומסתכלת סביב, הנרות.. הקטורת.. הכל כל כך יפה.. אני מחזיק לה את היד, ובעדינות מוביל אותה לאורך שדרת הנרות אל חדרי הקטן.. המיטה מסודרת ומוקפת גם היא נרות.., ליד המיטה בקבוק קטן של שמן שכתוב עליו "ארוטי", ועל המיטה מטפחת שחורה עשויה ממשי רך.. היא מתישבת על המיטה, גבה הזקוף מבליט את החזה המושלם שלה.. כה יפה. אפשר כבר לראות עד כמה היא להוטה, הפטמות שלה מסגירות אותה.. היא כל כך חמה.. אני מתיישב לצידה, ומניח את כף ידי על ירכה.. מלטף אותה ברכות.. וביד השנייה מרים את המטפחת ומקפל אותה לכמה חלקים.. אני מלטף לה לרגע את העיניים, והיא מיד עוצמת אותם כמו שקיבלה פקודה להתהפנט.. אני רואה אותה.. כל כך יפה..פשוטה.. תמימה.. עיניים עצומות.. שפתיים מרוחות באודם בוהק.. שכל כך בא לנשק ולטעום.. ולטרוף.. אבל לא .. עוד לא.. בזהירות אני קושר לה את המטפחת סביב לעיניים.. עכשיו גם הנרות כבר לא מאירים דבר.. ורק הריח שלהם יכול להעיד שהם עדיין דולקים.. השיער שלה.. אני מתחיל לסרק אותו ביד אחת.. לכל אורכו.., תוך כדי נגיעות פתאומיות בצוואר שלה בעדינות.. רק כדי שתרגיש את קצות האצבעות שלי בעורפה.. מהצוואר אני גולש לאט לאט לכיוון הפנים.. תוך ליטוף עדין.. מאוד עדין מעביר את האצבעות שלי על הלחיים שלה.. מתחת לעיניים.. על המצח.. ושוב מתחיל מהמצח.. מוריד אצבע אחת.. לאט לאט על האף שלה.. לכיוון השפתיים.. ושם עובר על כל חלק בהם.. עם האצבע.. מדגיש את השפתיים הקטנות שלה שנראות כל כך טעימות.. אני מרטיב טיפה את האצבע שלי עם הלשון.. ושוב נוגע בשפתיים שלה.. הפעם היא יכולה להרגיש את הרטיבות.. והיא פותחת כמעה את השפתיים שלה, ומוציאה את הלשון שלה.. כאילו לטעום את האצבע שלי.. אבל אני מרחיק את האצבע.. ושוב מרטיב אותה.. הפעם יותר.. כך שאני יכול להרטיב לגמרי את השפתיים שלה.. והיא שוב מנסה לתפוס לי את האצבע.. אך כל מה שהיא מצליחה זה ללקק את השפתיים שלה.. ולנשוך אותן.. בצפייה.. אני ניגש לעמוד מולה.. כך שאיזור האיבר שלי ממש בגובה הפנים שלה..אם העיניים שלה לא היו מכוסות, היא היתה יכולה לראות שאני כל כך להוט.. כל כך חם.. כל כך קשה.. היא לובשת חולצה מכופתרת.. אני נושק לה על הלחי בהפתעה גמורה, אני מודה שזה לא היה בתוכנית אבל אני לא יכול להתאפק.. היא כל כך יפה.. ואני מתחיל לפתוח את הכפתורים של החולצה.. אחד אחד.. ומשאיר רק את האחרון.. אני יכול לראות את החזה שלה בולט מתחת לחזייה הכחולה.. כל כך סקסית.. והפטמות שלה פשוט זועקות להשתחרר.. חזייה שנפתחת מקדימה.. אני פותח אותה.. החזה שלה עומד זקוף ויפה.. ואני מתחיל ללטף אותו בעדינות.. רק כדי לגעת בו.. רק כדי להרגיש אותו.. היא מתנשמת.. אני משכיב אותה טיפה לאחור.. ומנשק לה על הבטן.. נשיקה קטנה.. שמקפיצה אותה.. ושוב נשיקה.. הפעם ממש ליד הכפתור האחרון שלה.. אותו אני פותח בעדינות עם הפה.. תוך כדי גניבת ליקוק קטן ליד הטבור שלה שמוציא ממנה קול מתענג קטן.. בידיי אני מוריד לה את החולצה.. ואת החזייה הכחולה.. אני משכיב אותה בזהירות על הבטן.. ואני מתחיל ללטף לה את הגב.. לאט לאט .. ממש בעדינות.. מעביר את קצות האצבעות שלי על הגב שלה.. על הצוואר.. לאט לאט.. מלמעלה למטה... הגוף שלה כל כך חם.. כל כך לוהט.. נשיקה קטנה על הגב שלה.. גורמת לה לצמרמורת והתמתחות.. אני יכול לראות חיוך על השפתיים שלה.. אני מתקרב אליה ומתחיל לנשוף על הצוואר שלה.. ועל הגב.. נשיפות קטנות. כמו רוח קלילה שמתגנבת.. ומידי פעם מצמיד את השפתיים שלי אליה.. שפתיים שאני מרטיב.. רק כדי שתוכל להרגיש אותן טוב יותר.. בשקט בשקט.. אני מגניב יד אחת לכיוון בקבוק השמן הארוטי.. ופותח אותו.. בלי שהיא תרגיש.. ושנייה אחת לפני שהטיפה הראשונה נופלת עליה.. אני לוחש לה באוזן.. "זהירות זה קר..".. והיא מפסיקה לנשום לשנייה.. לשמן ריח כל כך נעים.. ואני מתחיל למרוח אותו על הגב שלה.. לאט לאט.. תוך כדי עיסוי.. מהצוואר שלה.. אל הגב התחתון.. הלוך וחזור.. כשמידי פעם אני מוסיף עוד קצת שמן שמקרר אותה קצת.. בעזרת השמן אני מחליק לאט לאט לכיוון הבטן שלה שצמודה למיטה.. זה מדגדג אותה ומקפיץ אותה אבל היא לא מתנגדת.. היא פשוט נותנת לעצמה להתענג.. אני משחיל את שתי הידיים שלי בין המיטה לבטן שלה.. ופותח לה את הכפתור של הג´ינס הצמוד שלה.. ובלי לחכות הרבה פותח גם את הרוכסן.. היא מרימה טיפה את הישבן שלה על מנת לעזור לי.. המכנס שלה פתוח.. אני קם מהמיטה והולך למרגלותיה.. מתקרב לרגליה ופותח את הנעליים שלה.. סנדל עקב סקסי כזה.. והרגליים שלה.. כפות הרגליים שלה.. כל כך מטריפות.. מאותו מקום, אני מושך את הג´ינס שלה.. וגופה נגלה לעיני.. רק בכיסוי תחתונים כחולים.. היא עדיין שוכבת שם.. לא זזה.. פשוט מחכה.. אני מנשק את הגב התחתון שלה, ואני יכול לטעום את השמן שעל גופה.. נשיקה על הישבן ועל הברכיים.. שוב פותח את בקבוק השמן הארוטי.. והפעם אני שופך על הירכים שלה.. ומתחיל לעסות גם אותם.. כשמידי פעם אני חוזר לגב ולצוואר על מנת שלא יתקררו.. מסאג´.. בכל הגוף.. מתחיל מלמעלה למעלה.. ויורד למטה.. התחתונים מפריעים.. ואני פשוט נושך אותן עם השיניים.. ומוריד אותם.. היא עירומה לגמרי.. והיא מושלמת.. אור הנרות בוהק על הגוף שלה שמרוח בשמן.. אני ממשיך ומעסה לה את כל הגוף.. החל מכפות הרגליים.. לאט לאט . לירכיים.. ברכיים.. ישבן.. (איזה טוסיק יפה) גב.. צוואר.. הכל.. והיא נאנחת ומתענגת.. פתאום אני עוצר. המשך יבוא...

french lover

New member
חורף רומנטי - חלק ב' - החום עולה..

פתאום אני עוצר.. הגוף שלה חם ולוהט.. מה שבא לי זה להרגיע אותו.. אז במקום להמשיך ולעסות אותו.. אני פשוט מתחיל ללטף אותו.. בעדינות.. מעביר את הידיים שלי לכל אורך גופה העירום.. מלמטה למעלה.. מגרה אותה בצפורניים.. גורם לה לצמרמורות.. בכל הגוף.. אני יכול להרגיש את העור ברווז שלה באצבעות שלי.. והיא?.. רק נהנית ונותנת לעצמה לזרום בהרגשה המופלאה הזו של האי יכולת לשלוט במה שקורה או שיקרה.. וזה, מדליק אותה עוד יותר.. מדליק אותי עוד יותר.. אני מתפשט ונשאר רק עם תחתון צמוד שמבליט את מה שאני מרגיש, את מה שאני הכי רוצה עכשיו.. אני נשכב עליה.. ואני מחליק על גופה המשומן.. והחם.. היא יכולה להרגיש אותי.. עליה.. היא יכולה להרגיש את הבליטה.. ממש על הישבן שלה.. אני מתחיל לנשק אותה.. שוב בצוואר.. נשיקות קטנות.. חמות.. חושניות.. בצוואר.. באוזניים.. בגב.. בישבן.. ברגליים.. בכל מקום ומקום שאפשר.. מנשק ומנשק.... מרטיב את השפתיים שלי.. ומעביר אותם על הגוף שלה.. על כל הגוף החלק .. הריח של השמן ושל הבושם המתוק שלה מטריפים.. ואני פשוט חייב לטעום אותה.. אני מוציא טיפה את הלשון שלי.. ומלקק אותה.. אמממ.. כל כך טעימה.. הלשון שלי עוברת על כל פיסה של הגוף שלה.. מלקק אותה בטירוף.. ומנשק אותה תוך כדי.. נוגע בה עם הלשון ומיד מנשק אותה במקום.. ושוב ושוב.. בכל מקום שרק אפשר.. כשאני מגיע לאזניים שלה היא מזיזה טיפה את הראש כדי שיהיה לי יותר נח ללקק אותן.. ולנשק אותן.. ולנשוף לתוכן.. קרוב לראשה אני מסדר את המטפחת שעדיין מכסה את עיניה היפות.. אני הופך אותה על הגב.. הגוף שלה כל כך מטריף.. החזה מושלם.. הפטמות שלה זקופות.. הבטן.. הטבור.. איזור הערווה.. כולו חלק.. כל כך עדין ויפה.. והוא נראה כל כך נפוח.. פשוט מתחנן שיגעו בו.. ואני כל כך רוצה לגעת.. לוקח את הבקבוק השמן הארוטי.. ושופך על הטבור שלה..ובין השדיים שלה.. כמה טיפות. ואני מתחיל למרוח אותה שוב.. לאט ובעדינות, תוך התמקדות בשדיים שלה.. ובצידי הבטן.. איזור החלציים.. הברכיים.. ואל כפות הרגליים.. מעסה אותם..את הנקודות הרגישות שפעם מישהי לימדה אותי.. כעת היא מרוחה כולה בשמן.. בטן.. גב.. רגליים.. חזה.. צוואר.. כולה חלקה ובוהקת לאור הנרות.. כולה חמה.. אני מעביר את האצבע שלי בתוך הפה ומרטיב אותה.. אני נוגע בה במצח וירד לאט לאט לכיוון השפתיים שלה.. היא יודעת שאני אגיע אליהן אז היא מרטיבה אותן עם הלשון שלה, במין פעולה מגרה נושכת את שפתיה.. וכשאני מגיע אליהן היא תופסת לי את האצבע בשפתיה... ומלקקת לי אותה.. אני מייד מוציא אותה מפיה מלקק אותה בחזרה.. ושוב מחזיר אותה לפיה.. תוך הקירוב השפתיים שלי אל שלה.. כעת שנינו מלקקים את האצבע שלי יחד.. ואני מוריד את האצבע.. ומתחיל ללקק את השפתיים שלה.. וכשהיא באה לנשק אותי אני מיד מתרחק.. והיא.. נאנחת. אני שוב מתקרב אל שפתיה.. מוציא את הלשון שלי ושוב מלקק את השפתיים שלה ובורח.. זה משגע אותה.. היא כל כך רוצה לנשק אותי.. אבל אני רק מגרה אותה.. יותר ויותר.. אני לוחץ על שפתיה עם האצבע שלי ולוחש לה.." אל תעשי כלום.." היא מהנהנת בראשה.. ואני מתחיל ללקק את השפתיים שלה כל אורכן.. פשוט מעביר את הלשון שלי על השפתיים הכל כך טעימות שלה.. אני מרגיש שהיא רוצה יותר מזה.. וכל פעם שהיא מנסה אני פשוט מתרחק ואומר לה "אל תעשי כלום.. תני לי.." לבסוף.. אני נושך קלות את השפתיים שלה פותח אותן כמעה.. ומחדיר את הלשון שלי לתוכן.. אני יכול לטעום עכשיו את הלשון שלה.. והיא מנשקת אותי בטירוף בחזרה.. הלשונות שלנו מתגופפות אחת בשנייה.. בהתחלה לאט לאט ואח"כ בקצב הולך וגובר הכולל נשיכות שאיבות ומציצות שפתיים ולשון.. מתנשקים בלהט.. ובחום.. וזה נמשך ונמשך ונמשך.. בלי התראה מיוחדת אני גולש לכיוון הסנטר שלה.. והגרון שלה.. ומעביר את הלשון שלי עליהם.. מנשק אותה ומלקק אותה.. ומתחיל לרדת לאט לאט לכיוון החזה שלה.. מהגרון.. אני יורד לאט לאט בעזרת הלשון אל בין שני השדיים שלה.. ומלקק אותה ביניהם.. כאשר הידיים שלי ממשיכות ללטף את הבטן שלה ואת השדיים שלה ומשחקות עם הפטמות שלה.. אני מרטיב את האצבע שלי ומעביר אותה על הפטמה הימנית שלה.. היא מתרגשת ומוציאה אנחה.. מין נשיפה כזו.. שוב מרטיב את האצבע והפעם ניגש לפטמה השניה.. הפטמות שלה קשות והיא כל כך חמה.. כל כך חמה.. אני מתחיל לנשק לה את הפטמות.. ונושך אותן קלות.. רק בעזרת השפתיים.. ואז בעזרת השיניים. אך בעדינות.. רק כדי לרגש אותה יותר.. החום שעולה ממנה.. אני ניגש לאוזנה ולוחש לה "חכי שנייה.." היא לא מבינה אבל עד שהיא מספיקה למלמל משהו.. כבר עזבתי את החדר.. אני חוזר לאחר כמה שניות בלי לעשות רעש.. ולוחש לה "את חמה?".. "אין לך מושג עד כמה.." היא משיבה.. "תפתחי את הפה.." אני אומר לה והיא מייד עושה כן.. אני שולח את ידי אל הקערה שהבאתי איתי בחזרה.. ומוציא ממנה קובית קרח.. ומורח אותה על השפתיים שלה.. היא מחייכת.. ומלקקת אותה.. אני מלקק את הקרח בחזרה ומחזיר אותה לפה שלה.. ומשם מתחיל למרוח אותה על הגוף שלה.. היא מרימה את הבטן שלה מהנאה ומבליטה את החזה שלה... אני מיד מעביר את הקובית קרח על הפטמות שלה.. והן מזדקרות יותר ויותר.. היא כל כך חמה שקובייה נמסה כל כך מהר.. אז אני פשוט לוקח עוד אחת ומעביר אותה שוב על הגוף שלה.. על גל הגוף.. כולל איזור הערווה החלק והיפה שלה.. איזור המפשעה.. רק מסביב.. כדי להרטיב אותה טוב טוב. יפה.. חלקה משיער.. וחלקה מהשמן.. רטובה.. וחמה.. כל כך סקסית.. המשך יבוא..

french lover

New member
חורף רומנטי - חלק ג' - הקצב עולה...

יפה.. חלקה משיער.. וחלקה מהיפה.. חלקה משיער.. וחלקה מהשמן.. רטובה.. וחמה.. כל כך סקסית.. אני כל כך חם.. ואין לי מושג כמה זמן אני מסוגל להתאפק.. כל כך הרבה דברים עוברים לי בראש.. אני ניגש אל כפות הרגליים שלה.. גם הן כמו כל הגוף שלה. יפות ומושלמות.. מתחיל לענג אותה ברפלקסולוגיה.. בנק' הרגישות והמהנות.. ואז נשיקה.. עוד נשיקה.. ועוד אחת.. עם שפתיים רטובות.. אני מחזיק את כף הרגל שלה ומתחיל לנשק אותה.. וללקק אותה.. בטירוף.. מלקק אותה.. מעביר אצבע אצבע בתוך הפה שלי.. ומוצץ לה את הבוהן ומעביר את הלשון שלי על כל כף הרגל שלה.. והיא פשוט דוחפת את האצבעות שלה לתוך הפה שלי.. זה מדליק אותה.. מגרה אותה.. היא מרגישה מלכה.. את הרגל השנייה היא מניחה על החזה שלי ומתחילה ללטף אותו.. על הבטן.. על הפטמות.. ואז היא מעלה ומצרפת את הרגל השנייה על הפנים שלי.. כפות הרגליים שלה מכסות את הפנים שלי והיא ממשיכה ודוחפת לי את אצבעותה לתוך הפה שלי.. היא רוצה שאני אלקק אותה.. היא רוצה להרגיש מלכה.. היא רוצה להרגיש שהיא שולטת.. אבל גם היא יודעת שזה עניין של זמן.. אז היא מורידה רגל אחת מהפה שלי ויורדת לכיוון התחתון שלי.. אני יכול להרגיש את הרגל שלה ואת האצבעות שלה שהיו הרגע בתוך פי, משחקות עם האיבר שלי.. מלטפות אותו.. מלמעלה למטה ומלמטה למעלה.. היא ממש מנסה לדחוף את הרגל לתוך התחתון.. ואני מרגיש את קצות אצבעותיה על הפין שלי.. כשהיא מרווחת בין שתי אצבעות על מנת לעלות ולרדת עליו.. רגל אחת בתוך פי.. והרגל השנייה בתוך התחתון.. היא מורידה את הרגל השניה גם כן.. היא רוצה לאונן לי עם הרגליים שלה.. היא יודעת שאני מת על זה.. אני לא נותן לה.. אני תופס את שתי הרגליים שלה ושוב מלקק אותן.. תוך כדי עלייה לאט לאט לכיוון הירכיים.. השוקיים.. והמפשעה.. אני כבר יכול להתחיל להריח אותה.. אני כל קרוב אליה.. ואני עולה ומתקרב עוד ועוד.. לאט לאט. אל עבר פתח האהבה שלה.. ריח מטריף.. כל כך נעים.. ריח הבושם שלה.. השמן הארוטי.. הזיעה הקלה.. הרטיבות.. הקרח.. הכל יחד.. ריח מטריף.. היא מתחילה להתנשף.. היא מרגישה שאני מתקרב... והיא רוצה את זה.. היא כל כך רוצה את זה.. אני מנשק את פנים הירך שלה מימין ןמשמאל.. ומלקק אותה שם.. מנשק את החיבור שבין הבטן למפשעה.. וזה מקפיץ אותה.. כן כמה שזה מגרה אותה... יורד טיפה ומנשק את המפשעה.. רק בצדדים.. רק כדי לגרות אותה עוד יותר.. עולה ומתקרב ומתקרב.. מתקרב אל פתח האהבה שלה.. היא מתפתלת בהנאה.. אני מתחיל לנשוף קלות במפשעה.. מסביב.. נשיפות שרק מגבירות את קצב הנשימות שלה.. היא ממש מפשקת את הרגליים שלה.. היא כל כך מוכנה ורוצה.. נושף שוב קצת יותר חזק.. הפעם מצד אחד לשני.. תוך מעבר גם על האיזור הרגיש שלה.. והיא שוב מתפתלת.. לרגע היא שולחת את שתי ידיה אל עבר ראשי.. היא רוצה לתפוס אותי. אני משגע אותה.. היא כל כך רוצה להצמיד את הפנים שלי אליה.. היא כל כך רוצה.. אבל אני תופס את הידיים שלה... ומחזיק אותם על המיטה .. היא מוותרת בקלות.. אבל אני.. אני כבר לא יכול לוותר.. הריח שלה מטריף אותי אני כל כך קרוב אליה.. יכול להריח את הרטיבות שלה.. את הזיעה שלה.. את ריח הזימה שבה.. וזה מדליק.. היא מטריפה אותי ואני לא יכול להתאפק.. אני מנשק אותה.. נשיקה קטנה.. עם שפתיים רטובות.. על הדגדגן שלה.. אממממ.. היא נאנחת.. סוף סוף.. אבל זו היתה רק נשיקה קטנה.. הייתי אמור להפסיק.. ולהמשיך להטריך אותה.. וזה מה שהייתי עושה אם לא הייתי בטעות טועם את השפתיים שלי שנגעו בה.. ונרטבו.. היא כל כך טעימה... טעם גן עדן.. אז לא יכלתי להתאפק יותר.. פשוט התחלתי לנשק אותה עוד ועוד ועוד.. עד שרציתי יותר .. אז התחלתי ללקק אותה.. את כל האיזור.. מלמטה למעלה תוך כדי שאני מפריד בין השפתיים שלה כיד שאני אוכל לתקרב ולהיכנס כמה שיותר.. האצבעות שלי פותחות את השפתיים שלה.. והלשון שלי מלקקת אותה.. וחודרת פנימה.. עמוק פנימה.. אני יכול לטעום את כל המיצים שלה.. אני יכול לשתות אותה.. וזה מה שאני עושה.. אני מלקק אותה בטירוף.. נושך אותה קלות.. מנשק את הדגדגן שלה.. ושואב אותו עמוק לתוך הפה שלי.. מוצץ אותו... יונק אותו.. הדגדגן שלה כל כך נפוח וורוד.. כל כך טעים.. אני כל כך רוצה לחלוק איתה את החוויה הזו.. אז אני עולה ומנשק אותה.. היא יכולה לטעום את הטעם שלה מהפה שלי.. והיא רוצה עוד.. היא רוצה לטעום עוד.. אני מחדיר לאט לאט שתי אצבעות לתוכה.. היא כל כך רטובה.. והיא כל כך נאנחת.. ומשם אני מניח אותם על השפתיים שלה.. היא פשוט מתחילה ללקק את האצבעות שלי.. היא מבינה למה זה כל כך טעים לי.. אני יורד אליה בחזרה.. והיא נהנית כל כך.. היא פשוט מצמידה את עצמה לפה שלי ודוחפת את הכוס שלה עמוק לתוכי.. הלשון שלי עמוק בתוכה והיא דוחפת את הראש שלי עוד ועוד יותר עמוק.. תוך כדי מלמולים ואנחות ונשימות כבדות.. אני ממש בתוכה עם הלשון שלי.. מוציא ומכניס אותה .. שותה אותה.. מלקק אותה.. רוצה אותה עוד ועוד.. והיא מתפתלת ונאנחת וזזה בלי הפסקה.. רוכבת לי על הפנים.. עולה ויורדת חזק.. משתפשפת.. מתחככת.. היא מרגישה שזה עומד לבוא.. ואני רק מרגש אותה יותר כשאני אומר לה "אני רוצה לשתות אותך.." אני רוצה לטעום אותך.." אני רוצה שתגמרי לי בפה".. כן זה מה שהיא רוצה.. היא כל כך אוהבת להרגיש מלכה. היא רוצה לגמור לי בפה.. היא רוצה שאני אשתה את כל המיצים שלה.. והיא פשוט ממשיכה ומתנועעת בלי הפסקה מושכת לי את השיער ודוחפת את הכוס החם והבוער שלה לתוך הפה שלי.. הדגדגן שלה בתוכי כל הכוס שלה בתוכי עד שהיא מתפוצצת.. וצועקת.. ונאנחת.. נאנחת כל כך.. נהנית כל כך והנשימות שלה כל כך כבדות.. "איך הלב שלי דופק.." היא ממלמלת.. כל כך לראות אותה נהנית... גומרת.. מתענגת.. היא רוצה להוריד עכשיו את המטפחת.. אני לא נותן לה.. חכי .. זה עוד לא נגמר. אני לוחש לה באוזן.. והיא.. מחייכת.. המשך יבוא...

french lover

New member
ניסיון...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...

french lover

New member
חורף רומנטי-חלק ד'- וזה מתחיל שוב..

"חכי .. זה עוד לא נגמר". אני לוחש לה באוזן.. והיא.. מחייכת.. ליד המיטה ורד אדום.. תשוקה.. פרח יפה ועדין.. הגוף שלה עדיין חם.. וריח הקטורת כבר ממסטל.. אני מרים את הורד ומצמיד אותו אל אפה.. בעדינות.. היא שוב מחייכת.. היא אוהבת ורדים.. היא אוהבת תשוקה.. היא מריחה אותו.. ואני מנשק את שפתיה המתוקות.. היא עדיין מתנשמת.. אני מעביר את גבעולי הורד האדום על הפנים שלה.. הלחיים שלה סמוקות.. הצוואר חם.. הורד מטייל לו על גופה העירום.. וגורם לה לצמרמורות.. במיוחד כשהוא על השדיים שלה. ועל הפטמות שלה.. שמזדקרות שוב.. הוא עובר בחריץ שבין השדיים שלה.. ועל הבטן שלה.. על הטבור שלה.. ובמפשעה.. מדגדג כל קטע בגוף שלה.. לאט לאט.. מדליק אותה... שוב... הופך אותה על הבטן... והורד תמחיל לטייל לא על הגב שלה.. מהצוואר יורד למטה.. לטוסיק העגול והיפה שלה... אני מלטף אותה עם הורד על הישבן.. ומגרה אותה קצת.. היא מפשקת את רגליה..ואני יכול להעביר את הורד בכל איזור המפשעה שלה.. מהדגדגן שלה ועד לפי הטבעת שלה.. זה מגרה אותה.. מאוד מגרה אותה עד שהיא מבליטה את הישבן שלה החוצה.. הורד כבר לא מספק.. אני מרגיש את זה.. ואני מתחיל לנשק לה את הגב.. ויורד לכיוון הטוסיק.. נושך לה אותו.. והיא צוחקת.. שוב נשיכה.. ונשיקה.. מלווה בשפתיים רטובות.. שוב כל כך טעימה.. אני מעביר את הלשון שלי על התחת שלה.. מלקק אותו.. הוא כל כך חלק.. והיא מתרוממת עוד טיפה ומבליטה אותו כאילו אומרת לי "פספסת מקום.." ואיך אני יכול לפספס? אני יודע שזה מדליק אותה.. היא מתרוממת על ארבע עם רגליים פשוקות.. והמפשעה שלה פתוחה לפניי.. אני לוקח את הורד ומכניס אותו מתחתיה, מעביר אותו מלמטה על הבטן.. ומלטף בעזרתו את בטנה.. את הכוס שלה ואת התחת שלה.. אני מניח את הורד ועובר לאצבעות.. לאט לאט אני מעברי את האצבעות שלי על כל האיזור שבין הדגדגן שלה לפי הטבעת.. מלטף אותו ברכות... ואז מנשק אותו ברטיבות.. היא כל כך נדלקת.. אני מתחיל ללקק אותה.. לא פוסח על שום איזור.. מהדגדגן שלה.. אל התחת שלה.. מלקק אותה.. שותף אותה.. מטריף אותה.. שוב.. מלקק את הכוס שלה כשהטעם שלו עוד נשאר מקודם.. טעם מלוח ומתוק.. מלמטה למעלה.. מלקק אותה עד תום... "אני רוצה אותך.." היא ממלמלת.. "כל כך רוצה אותך.." "רוצה להרגיש אותך בתוכי.." "רוצה אותך עכשיו .." היא לא מחכה לתשובה או לאישור.. היא מייד מורידה את המטפחת מהעיניים שלה ומתנפלת עליי.. גם אם הייתי רוצה להתנגד לא הייתי יכול.. היא פשוט היתה בטירוף.. טירוף חושים.. כשהיא משכיבה אותי לאחור.. מושכת את התחתונים שלי.. ומתחילה ללטף אותי.. ולנשק אותי.. וללקק אותי.. מעבירה את השדיים שלה על הזין שלי שעמד כל כך חזק.. כל כך קשה.. הפטמות שלה קשות והיא מעבירה אותן עליי.. תוך כדי ליקוק של הפטמות שלי... היא יורדת לאט לאט.. היא רוצה אותי.. רוצה למצוץ אותי.. אני לא מתנגד כמובן.. פשוט שוכב שם ושואל את עצמי אם אני אחראי לשיגעון שנכנס בה.. היא מתחילה ללטף את הזין שלי.. ותופסת אותו ביד.. משפשפת אותו קצת.. מסתכלת עליו.. מסתכלת עליי.. וממשיכה ללטף ולשפשף.. היא מנשקת אותו ומעבירה את הלשון שלה עליו.. אמממ אני מרגיש את הרטיבות שלה.. הלשון שלה כל כך חמה וחלקה.. והיא מעבירה אותה על הזין שלי. שעומד כל כך זקוף ומוכן.. היא מכניסה אותו לפה שלה ומתחילה לשחק עם הביצים שלי.. זה מטריף אותי ואני מתנועע.. היא מנסה להחדיר אותו כמה שיותר לתוכה.. רוצה למצוץ את כולו.. להרגיש את כולו.. היא פשוט עולה ויורדת עם הפה שלה... ומשחקת עם הלשון שלה.. היא כל כך טובה.. שואבת אותו לתוכה.. יונקת אותו.. אני כל כך חם..כל כך להוט.. הלשון שלה יורדת אל האשכים והיא מלקקת אותם.. מוצצת גם אותם.. מלקקת את האיזור שבין האשכים לפי הטבעת.. מוצצת ומוצצת ומוצצת.. "אני לא יכול להתאפק יותר.. אני הולך לגמור.." אני אומר לה.. ומפסיק אותה.. המשך יבוא...

וואאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווו

גרמת לי צמרמורתתתתת פטמותיי זקרו, בקריאת ספורך........ גופי התמתח......... תמשיך.......... אל תפפפפפפסיקקקקקקקקק..........

french lover

New member
חורף רומנטי - חלק ה' - השיא

"אני לא יכול להתאפק יותר.. אני הולך לגמור.." אני אומר לה.. ומפסיק אותה.. היא ממשיכה ללטף אותי בידיה ובצפורניה... היא מסתובבת ומפנה לי גב.. יושבת לי על הפנים.. כאילו נותנת פקודה של "תרטיב אותי עוד קצת.." אני כמו חייל ממושמע מפשק לה את המפשעה ומושיב אותה על הפה שלי.. הלשון שלי שוב טועמת את הטעם המטריף שלה.. כשהיא ממשיכה ומלטפת את גופי העירום.. היא שוב רוכבת על הפנים שלי.. אך הפעם בקצב איטי.. ואז היא קמה ותופסת שוב את הזין שלי.. שבקושי נרגע.. היא מלטפת אותו.. מסתובבת לכיוון שלי ומתישבת עליו.. היא כל כך רטובה.. וחמה.. וחלקה.. כל כך רטובה שאני פשוט מחליק פנימה... בתוכה.. אני בתוכה והיא עומצת את עיניה.. היא מתחילה להתנועע ואני איתה.. אני יכול להרגיש את הדגדגן שלה מתחכך בי.. והיא נאנחת .. אני קם אליה ומתחיל לנשק אותה תוף כדי תזוזה.. מתחיל לנשק את צווארה ומוחץ לה את החזה ואת הפטמות.. מלקק אותה.. ומצמיד אותה אליי עוד יותר.. היא עולה ויורדת עליי ומחבקת אותי.. הידיים שלה מאחוריי והיא מלטפת את הגב שלי.. היא יודעת מה אני רוצה.. היא יודעת מה הכי יעשה לי את זה עכשיו.. היא נועצת בי את הצפורניים שלה.. עמוק... ושורטת אותי.. אחחחח.. אני זועק מהנאה.. ומתנשף בכבדות.. והיא? ממשיכה לשרוט ולהצמיד אותי אליה.. אני מנשק אותה בטירוף ומוצץ לה את הגרון.. כל כך קרוב אליה.. כל כך חמה ולוהטת.. אני תופס אותה והופך אותה.. היא על הגב.. רגליה פשוקות מחבקות אותי... מצמידות אותי אליה.. שחלילה לא אברח.. בתנוחה הזו.. כשאני בתוכה.. אני מרגיש אותה.. היא נושמת לי באוזן.. היא מצמידה אותי אליה.. ואני פשוט נכנס לתוכה ויוצא.. נכנס ויוצא נכנס ויוצא.. היא שוב נועצת בי את הצפורניים שלה ושורטת אותי.. וזה מדליק אותי עוד יותר.. היא שורטת לי את התחת ודוחפת את התחת שלי עמוק לתוכה וחזק.. אני מגביר את הקצב בידיעה שזהו זה.. זה הולך לקרות.. היא מבקשת ממני "יותר חזק.." יותר מהר.." "כןןן.." תזיין אותי.." אני רוצה להרגיש אותך גומר בתוכי.." אני ממשיך ומזיין אותה ומרגיש איך היא מצמידה אותי אליה עוד ועוד.. "אני הולך לגמור.." אני אומר לה.. "הנה זה בא.." "כןןןן.." תוך כדי כניסות ויציאות עמוקות לתוכה אני יכול להרגיש את החום שלה גובר .. "כןן.. גם אני.. תמשיך.." היא אומרת לי.. "אל תפסיק עכשיו.." זה בא.." בדחיפות עמוקות וחזקות אני נכנס לתוכה בשיא.. תוך כדי הרגשת צפורניה החדות הננעצות בי לכל גבי... "אהההה..... כןןןן..." "אממממ.... אהההההההההההההה" זרם אדיר פורץ ממני אל תוכה כשהיא זועקת בהנאה על סף עילפון.. אנ מרגיש איך הכל מתמלא בתוכי ובבת אחת משתחרר לתוכה וגורם לה ולי עונג רב.. הזין שלי עמוק בתוך הכוס שלה שניהם חמים ובוערים.. שניהם מתחבקים ומזדיינים.. שניהם כמו עצמאיים... שניהם פשוט מתחברים לרגע קטן של עילפון חושים היא ממשיכה עוד רגע להתנועע באיטיות.. כמו כדי לא לאבד שום טיפה.. היא רוצה את הכל אליה.. היא כל כך אוהבת את ההרגשה הזו.. שהיא נוזלת כולה.. נוטפת זימה.. היא יכולה להרגיש את הרטיבות שמציפה אותה מבפנים.. את העירבוב של המיצים שלה עם שלי.. היא נהנית מזה.. היא יודעת שאני יודע את זה.. אני עדיין בתוכה.. מרגיש איך האיבר שלי נרגע בפנים.. אבל אני מסרב לצאת.. כל כך כיף להישאר ככה.. גם אם זה נגמר.. שנינו אוהבים את זה... להיות מחוברים.. להיות האחד בתוך השני.. מחובקים.. מאוהבים.. אפילוג יבוא...

french lover

New member
חורף רומנטי - אפילוג

שנינו אוהבים את זה... להיות מחוברים.. להיות האחד בתוך השני.. מחובקים.. מאוהבים.. שנינו מתנשמים.. אני יכול לנשום את הריח של הגוף שלה שעות.. היא כל כך מטריפה.. אני לאט לאט יוצא ממנה.. והחיכוך מקפיץ אותי טיפה.. זה כואב.. אבל זה כאב כיף.. קשה להסביר.. הנרות עדיין דולקים אך הקטורת כבר נגמרה.. כעת קשה להבחין בן ריח הנרות ובין ריח הזימה.. או שבעצם הריח המשולב הזה הוא המיוחד.. מה שבטוח לא נגמר.. זה החורף.. החורף הרומנטי.. למרות שהיו לו את הנרות שלו - הברקים.. את הקטורת שלו- ריח העננים והגשם המתקרב... את האנחות שלו - הרעמים.. ואת האורגזמה שלו - הגשם.. מלבד הנשימות שלנו.. אפשר לשמוע עדיין את הגשם מתדפק על החלון.. הרעש הזה כל כך מרגיע.. כל כך שליו.. כל כך רומנטי.. שנינו עירומים.. אני מכבה את הנרות.. החושך חוזר להופיע.. והברקים מאירים מידי פעם.. רק כדי להזכיר לנו שהם כאן.. ראו הכל.. הרעמים יחזקו את עדותם אם צריך.. אבל בעצם למה צריך עדים? אף אחד לא מתכחש לערב הזה, אף אחד לא מתכחש ללילה הזה.. הרי כל לילה חורפי כזה, הוא משגל סוער בין שמים וארץ.. בין העננים.. ובין הרעמים והברקים.. ואף אחד אף פעם לא יכחיש.. ...שהחורף רומנטי... הרי לא חשוב מה שהיה.. תמיד הסכמת איתי על כך.. --------------------------------סוף---------------------------------- מוקדש לך.. האחת והיחידה.. לעולמי עד... ((Copyright)(C))

די דנסר

New member
נפעמת מעוצמת התיאורים

כמה אותנטי, כמה מדהים, כמה רומנטי... פשוט כישרוני אתה

למעלה