חורף רומנטי - חלק א' - הפגישה
חורף רומנטי אוהב חורף.. אין כמו הרומנטיקה של החורף..,הלילות החורפיים בעיקר.. הגשם שמתדפק על החלון בחוזקה.. הברקים המאירים לפתע כל איזור חשוך.. והרעם שזועק ללא רחם וללא התחשבות.. זה היה לילה כזה.. והוא היה חייב להיות מושלם.. בית לבד..רק אני היא והשקט.. לא היה מי שיפריע, לא היה מי שיציק.. רגע לפני שהיא הגיע.. העננים החלו להצטבר.. התאספו להם, כאילו ידעו שמשהו עומד לקרות.., אך לא משנה כמה גשם הם יורידו זה לא ימנע ממנה להגיע לערב הקסום הזה שהיא מחכה לו כל כך הרבה זמן.. הבית חשוך.. בתאורת נרות ריחניים בלבד.. ובתוספת קטורת דולקת ומעלפת אווירה מסתורית משהו.. אווירה רומנטית.. דפיקות בדלת.. אני פותח, והנה היא עומדת לה, זקופת קומה, סמוקת לחיים ומחייכת, חיוך מקסים וביישני.. השיער שלה גולש, ארוך וחלק, בצבע שחור, עודנו רטוב מהמקלחת, בריח כל כך נעים.. העיניים שלה ,כחולות, בהירות, בוהקות ומצפות.. כל כך מצפות.. היא נכנסת ומסתכלת סביב, הנרות.. הקטורת.. הכל כל כך יפה.. אני מחזיק לה את היד, ובעדינות מוביל אותה לאורך שדרת הנרות אל חדרי הקטן.. המיטה מסודרת ומוקפת גם היא נרות.., ליד המיטה בקבוק קטן של שמן שכתוב עליו "ארוטי", ועל המיטה מטפחת שחורה עשויה ממשי רך.. היא מתישבת על המיטה, גבה הזקוף מבליט את החזה המושלם שלה.. כה יפה. אפשר כבר לראות עד כמה היא להוטה, הפטמות שלה מסגירות אותה.. היא כל כך חמה.. אני מתיישב לצידה, ומניח את כף ידי על ירכה.. מלטף אותה ברכות.. וביד השנייה מרים את המטפחת ומקפל אותה לכמה חלקים.. אני מלטף לה לרגע את העיניים, והיא מיד עוצמת אותם כמו שקיבלה פקודה להתהפנט.. אני רואה אותה.. כל כך יפה..פשוטה.. תמימה.. עיניים עצומות.. שפתיים מרוחות באודם בוהק.. שכל כך בא לנשק ולטעום.. ולטרוף.. אבל לא .. עוד לא.. בזהירות אני קושר לה את המטפחת סביב לעיניים.. עכשיו גם הנרות כבר לא מאירים דבר.. ורק הריח שלהם יכול להעיד שהם עדיין דולקים.. השיער שלה.. אני מתחיל לסרק אותו ביד אחת.. לכל אורכו.., תוך כדי נגיעות פתאומיות בצוואר שלה בעדינות.. רק כדי שתרגיש את קצות האצבעות שלי בעורפה.. מהצוואר אני גולש לאט לאט לכיוון הפנים.. תוך ליטוף עדין.. מאוד עדין מעביר את האצבעות שלי על הלחיים שלה.. מתחת לעיניים.. על המצח.. ושוב מתחיל מהמצח.. מוריד אצבע אחת.. לאט לאט על האף שלה.. לכיוון השפתיים.. ושם עובר על כל חלק בהם.. עם האצבע.. מדגיש את השפתיים הקטנות שלה שנראות כל כך טעימות.. אני מרטיב טיפה את האצבע שלי עם הלשון.. ושוב נוגע בשפתיים שלה.. הפעם היא יכולה להרגיש את הרטיבות.. והיא פותחת כמעה את השפתיים שלה, ומוציאה את הלשון שלה.. כאילו לטעום את האצבע שלי.. אבל אני מרחיק את האצבע.. ושוב מרטיב אותה.. הפעם יותר.. כך שאני יכול להרטיב לגמרי את השפתיים שלה.. והיא שוב מנסה לתפוס לי את האצבע.. אך כל מה שהיא מצליחה זה ללקק את השפתיים שלה.. ולנשוך אותן.. בצפייה.. אני ניגש לעמוד מולה.. כך שאיזור האיבר שלי ממש בגובה הפנים שלה..אם העיניים שלה לא היו מכוסות, היא היתה יכולה לראות שאני כל כך להוט.. כל כך חם.. כל כך קשה.. היא לובשת חולצה מכופתרת.. אני נושק לה על הלחי בהפתעה גמורה, אני מודה שזה לא היה בתוכנית אבל אני לא יכול להתאפק.. היא כל כך יפה.. ואני מתחיל לפתוח את הכפתורים של החולצה.. אחד אחד.. ומשאיר רק את האחרון.. אני יכול לראות את החזה שלה בולט מתחת לחזייה הכחולה.. כל כך סקסית.. והפטמות שלה פשוט זועקות להשתחרר.. חזייה שנפתחת מקדימה.. אני פותח אותה.. החזה שלה עומד זקוף ויפה.. ואני מתחיל ללטף אותו בעדינות.. רק כדי לגעת בו.. רק כדי להרגיש אותו.. היא מתנשמת.. אני משכיב אותה טיפה לאחור.. ומנשק לה על הבטן.. נשיקה קטנה.. שמקפיצה אותה.. ושוב נשיקה.. הפעם ממש ליד הכפתור האחרון שלה.. אותו אני פותח בעדינות עם הפה.. תוך כדי גניבת ליקוק קטן ליד הטבור שלה שמוציא ממנה קול מתענג קטן.. בידיי אני מוריד לה את החולצה.. ואת החזייה הכחולה.. אני משכיב אותה בזהירות על הבטן.. ואני מתחיל ללטף לה את הגב.. לאט לאט .. ממש בעדינות.. מעביר את קצות האצבעות שלי על הגב שלה.. על הצוואר.. לאט לאט.. מלמעלה למטה... הגוף שלה כל כך חם.. כל כך לוהט.. נשיקה קטנה על הגב שלה.. גורמת לה לצמרמורת והתמתחות.. אני יכול לראות חיוך על השפתיים שלה.. אני מתקרב אליה ומתחיל לנשוף על הצוואר שלה.. ועל הגב.. נשיפות קטנות. כמו רוח קלילה שמתגנבת.. ומידי פעם מצמיד את השפתיים שלי אליה.. שפתיים שאני מרטיב.. רק כדי שתוכל להרגיש אותן טוב יותר.. בשקט בשקט.. אני מגניב יד אחת לכיוון בקבוק השמן הארוטי.. ופותח אותו.. בלי שהיא תרגיש.. ושנייה אחת לפני שהטיפה הראשונה נופלת עליה.. אני לוחש לה באוזן.. "זהירות זה קר..".. והיא מפסיקה לנשום לשנייה.. לשמן ריח כל כך נעים.. ואני מתחיל למרוח אותו על הגב שלה.. לאט לאט.. תוך כדי עיסוי.. מהצוואר שלה.. אל הגב התחתון.. הלוך וחזור.. כשמידי פעם אני מוסיף עוד קצת שמן שמקרר אותה קצת.. בעזרת השמן אני מחליק לאט לאט לכיוון הבטן שלה שצמודה למיטה.. זה מדגדג אותה ומקפיץ אותה אבל היא לא מתנגדת.. היא פשוט נותנת לעצמה להתענג.. אני משחיל את שתי הידיים שלי בין המיטה לבטן שלה.. ופותח לה את הכפתור של הג´ינס הצמוד שלה.. ובלי לחכות הרבה פותח גם את הרוכסן.. היא מרימה טיפה את הישבן שלה על מנת לעזור לי.. המכנס שלה פתוח.. אני קם מהמיטה והולך למרגלותיה.. מתקרב לרגליה ופותח את הנעליים שלה.. סנדל עקב סקסי כזה.. והרגליים שלה.. כפות הרגליים שלה.. כל כך מטריפות.. מאותו מקום, אני מושך את הג´ינס שלה.. וגופה נגלה לעיני.. רק בכיסוי תחתונים כחולים.. היא עדיין שוכבת שם.. לא זזה.. פשוט מחכה.. אני מנשק את הגב התחתון שלה, ואני יכול לטעום את השמן שעל גופה.. נשיקה על הישבן ועל הברכיים.. שוב פותח את בקבוק השמן הארוטי.. והפעם אני שופך על הירכים שלה.. ומתחיל לעסות גם אותם.. כשמידי פעם אני חוזר לגב ולצוואר על מנת שלא יתקררו.. מסאג´.. בכל הגוף.. מתחיל מלמעלה למעלה.. ויורד למטה.. התחתונים מפריעים.. ואני פשוט נושך אותן עם השיניים.. ומוריד אותם.. היא עירומה לגמרי.. והיא מושלמת.. אור הנרות בוהק על הגוף שלה שמרוח בשמן.. אני ממשיך ומעסה לה את כל הגוף.. החל מכפות הרגליים.. לאט לאט . לירכיים.. ברכיים.. ישבן.. (איזה טוסיק יפה) גב.. צוואר.. הכל.. והיא נאנחת ומתענגת.. פתאום אני עוצר. המשך יבוא...