שלום לכולם.. אני הוא מוטביי.. אני גם מדה שליט! בכיף!
כ כיני ערווה New member 16/1/04 #5 תודה תודה, אבל אני חושבת שכדאי שתדע שאני בעצם, מה שנקרא, זכר. בכיף שיהיה לכולם..
כ כיני ערווה New member 16/1/04 #7 חחח אימבציל ה"חושבת" באה מהכיוון של חשבת שאני בת, כי לבן קשה לחטוף כיני עורווה, אם בכלל, אז הכל היה בצחוק. אני בן. באמת. אני בדה שליט, בן 16
חחח אימבציל ה"חושבת" באה מהכיוון של חשבת שאני בת, כי לבן קשה לחטוף כיני עורווה, אם בכלל, אז הכל היה בצחוק. אני בן. באמת. אני בדה שליט, בן 16
F F a i r y Girl New member 16/1/04 #9 16 זה י'???? אני בת 16 וחודש וכיתה י"א אם כי כבר הגענו למסקנה שאני מיוחדת ד"א - אני שירן, קצירניקית.. י"א
16 זה י'???? אני בת 16 וחודש וכיתה י"א אם כי כבר הגענו למסקנה שאני מיוחדת ד"א - אני שירן, קצירניקית.. י"א
P PePener New member 16/1/04 #10 תראי, יש לי הרבה חברים וחברות שהם בי' ויש להם 16. לעומת זאת יש את אסף, שלא מזמן היה בן 16. להזכירכם הוא בכיתה י"ב, אבל הוא בכל מקרה מתנהג בצורה בוגרת מרוב האנשים שאני מכיר (אמממממממ כנראה שכולם די "קטנים" באופי)
תראי, יש לי הרבה חברים וחברות שהם בי' ויש להם 16. לעומת זאת יש את אסף, שלא מזמן היה בן 16. להזכירכם הוא בכיתה י"ב, אבל הוא בכל מקרה מתנהג בצורה בוגרת מרוב האנשים שאני מכיר (אמממממממ כנראה שכולם די "קטנים" באופי)
A asi man New member 16/1/04 #15 חחחח כן "לא מזמן" זה דבר יחסי... תודה תודה,אני רואה שאני מקבל כאן שבחים ממך חחחח
כ כיני ערווה New member 16/1/04 #16 הלו הלו דיברנו עליי! אני י"א... מישהו מוכן להגידלי מי זאת אפרת? כי אופן הכתיבה שלה מוכר לי בטירוף + היא גם יודעת מי אני.
הלו הלו דיברנו עליי! אני י"א... מישהו מוכן להגידלי מי זאת אפרת? כי אופן הכתיבה שלה מוכר לי בטירוף + היא גם יודעת מי אני.
F F a i r y Girl New member 16/1/04 #17 big boy של אמא.. קוצ'י קוצ'י קו! נגמלת מחיתולים? חחח סתם איזה רעה אני .... אני יותר קטנה ממנו..חחח
כ כיני ערווה New member 16/1/04 #18 ובכן, יפתי. אני אמנם לא כ"כ גדול, אבל אני די מגניב. ולא הבנתי למה אמרת את מה שאמרת בכלל, זה לא היה מצחיק.
ובכן, יפתי. אני אמנם לא כ"כ גדול, אבל אני די מגניב. ולא הבנתי למה אמרת את מה שאמרת בכלל, זה לא היה מצחיק.