שלום לכולם

Bar 99

New member
שלום לכולם

כבר מזה זמן אני נכנס לפורום המצוין הזה והחלטתי סוף סוף לנסות גם לכתוב משהו. אני מוכרח לציין שיש כאן נשים מדהימות והתמיכה שאתן מעניקות אחת לשניה זה ממש נפלא ומעודד. אישתי ואני מנסים כבר קרוב לשנתיים להכנס להריון (יש לנו ילד מדהים בן 4.5) עברנו כבר את רוב הבדיקות השגרתיות והתחלנו בהזרעות בחודש שעבר ועושה רושם שלא ממש הצליח לנו הפעם הראשונה. רציתי לשאול האם יש כאן המלצה על רופא מומחה באיזור השרון או תל אביב? גם פרטי או דרך מכבי תודה ולילה טוב

פּוֹנְג

New member
יש, גבר! ../images/Emo124.gifבנות יש עוד גבר../images/Emo8.gif

סתם התלהבתי. ברוך הבא, גברים בפורום הזה זה נדיר, אל תתיאש. המלצות תוכל למצוא בלוחות הפורום (בסרגל הכחול למעלה) נועם, תסלחי לי שלקחתי לך את השורה, אבל לא יכולתי רק להתלהב מהגבר בלי לענות עניינית על השאלה, איזה רושם ראשוני אני אעשה כך? ואם תרצי שאפסיק להשתולל, אז רק תבקשי.

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהסס להשתמש בה
. גברים חותרים תמיד יתקבלו ברצון כאן, נשותיהן רצויות באותה מידה. מה ז'תומרת עושה רושם שלא הצליח? הצליח או לא? כמו שפונג אמרה, המלצות תוכל לקבל בלוחות, ומן הסתם תשובות נוספות תקבל מחר. בהצלחה נועם

ברוכים הבאים ושתעברו מהר לפורום

הריון ההמלצה שלי זה פרופ' זיידמן הוא עובד בתל השומר ואסותא המון הצלחה

ואני ממליצה (שוב) על ד"ר בוצ'ן

שעובד במכבי, בבית הרופאים הרח' דובנוב 10 בת"א. גם רופא מעולה, גם בנאדם, וגם עובד במכבי ובאיכילוב כך שאפשר לשלב. מה עוד אפשר לבקש?

למעלה