שלום לכולם

Dragon Fly

New member
שלום לכולם

אז כמו שראיתם אני חדש פה ואולי מכם תגיע התשובה... כידוע לכולכם המצב הכלכלי בארץ בכי רע, לכן אחרי דיונים ממושכים החלטנו (אני אשתי ) לבדוק אפשרויות להגר למדינה אחרת, אישתי מורה ללשון ומחשבת ישראל (מקצוע די נדרש בקהילות היהודיות בחו"ל, כך נאמר לנו) אני עובד כתכנת VB בחברה ההולכת ונגמרת ופה אני פונה עליכם היושבים בחן"ל אם יש באפשרותכם לעזור, להציע וסתם להעיר ולהאיר אשמח לשמוע.... Dragon Fly

Gefen

New member
שלום דרקון ברוך הבא..../images/Emo39.gif

על איזה חו"ל חשבתם? חשבתם על מדינה מסויימת או שרצית לשמוע על מקומות שונים? ראשית - עליך להחליט על מדינת יעד להגירה, אחר כך לבדוק הליכים להגירה מסודרת אל אותה מדינה ואף להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בענין כדי לקבל תמונת מצב על סיכוייך לקבל ויזת עבודה ואשרת שהייה באותה מדינה. בנוגע לסיכויים למצוא עבודה - אני מתגוררת בקנזס, ארה"ב, אז אני יכולה רק לאמר לך על המצב אצלינו- כמו בכל העולם, גם הכלכלה האמריקאית במיתון רציני מאז ספטבר האחרון וזה מאוד מורגש כשאתה בא לחפש פה עבודה. הייתי אומרת שלאישתך לא תהיה כנראה בעיה, יש פה מחסור די חמור במורים מישראל, ואם היא באה עם נסיון רלוונטי אז בכלל לא תהיה לה בעיה,אך בכל מה שקשור אליך זה עלול להיות קצת יותר בעייתי (גם אם אתה משיג ויזת עבודה מסודרת). אם יש לך שאלות יותר ספציפיות ו/או על המצב במדינות אחרות, אתה מוזמן לשאול בתקווה שיהיה מי שיענה... מאחלת לכם הרבה
גפן

inbale

New member
היית אמורה להגיד שלום שפרירית../images/Emo13.gif

אני מאתמול מחייכת - איזה יופי של ניק!!!!!!

Gefen

New member
כמעט יצא לי שלום לדרקון המעופף...../images/Emo8.gif

Yaniv-DC

New member
אם אתה רוצה ארה"ב

אתה יכול לפנות לארגון ה-JESNA - הם תמיד צריכים מורים לעברית. אני מלמד פעמיים בשבוע אחה"צ, ופעם נוספת ביום ראשון בבוקר. פנה לאתר שלהם - www.jesna.org, גש לחלק של בעלי תפקידים, גלגל קצת למטה, ותמצא את הטלפון והמייל של הנציג שלהם בישראל, אולי הוא יוכל לעזור. אם לא - שלח אי מייל לרייצ´ל ברומברג (מופיע באותו הדף) המרכזת את הכל מניו יורק, ושאל אותה מה היא יכולה לעשות למענך. היא בדר"כ עונה בתוף 3 ימים. זהו בערך... בהצלחה!

Dragon Fly

New member
עדכונים....

הבחור מ - JESNA ישראל היה מאוד נחמד אבל הם יכולים רק לעזור בסידורי הויזה אם מוצאים עבודה, כלומר לך תמצא עבודה ואז נסדר לך ויזה. לפי דעתי זה כמו לקשור את הסוסים מאחורי העגלה... אבל יש התפתחות מעניינת שעדיין אני לא יכול לכתוב עליה... יותר פרטים אדע ביום שני . Dragon Fly

למעלה