שלום לכולם!

nerod 72

New member
שלום לכולם!

חזרתי הביתה היום מהבסיס אחרי שבועיים לא בבית! עבר עליי הרבה בשבועיים האלה- קשה להכניס להודעה אחת כל כך הרבה אבל בקיצור המשכתי לעשות לכל אנשי הסגל שם בעיות שחבל לכם על הזמן ובסופו של הדבר אני נוצא צהיחידה, זה רק עניין של כמה ימים! בקיצור , אני מתחיל לראות את האור בקצה המנהרה! סוף סוף אני יוצא מהמקום המסריח הזה!!!!!!!! עכשיו יש לי בקשה ענקית ! תוכלו לפרט לי כמה שאתם יכולים על מה שהיה בגיא עם דנה , כי בסוף לא הקליטו לי ואני מה זה מבואס ! ממש ציפיתי לראות! אז אני אודה אם מישהו יכתוב על זה! מעבר לזה, אני רואה שהאתר של דנה שינה קצת צורה! יפה מאוד! ומה איתכם הכל בסדר? איך היה הסילווסטר? אני "חגגתי" בבסיס! שבת שלום לכולם!

דנה בגיא פינס,

בעיקרון היתה כתבה בת 10 דקות בערך על ההופעות 2 ההופעות שהיו לדנה בארצות הברית, האחת בתאטרון מאוד מכובד בברודווי, והשנייה במועדון הגייז הנחשב בעיר האסקוליטה. בכתבה הראו מעט מכל הופעה, בעיקר דיברו עם דנה על החושות היא אמרה שזה מאוד מרגש, היא נראתה טוב עם מצב רוח טוב, וזהו פחות או יותר, המראיין דיבר איתה הרבה, הם צחקו דיברו שטיות וזהו! אבל בהחלט היתה כתבה מעניינת, ומכובדת, פירגנו מאוד לדנה וטוב שכך.!

למעלה