שלום לכולם!!!!! שלום, אני חדש פה!!!!!!
D DulontD New member 8/1/04 #6 סתו ת'פה יהומו... טוב אני לא אומר מיאני כי אתם חבורה של הומאים מסריחים במיוחד בן שלום ושי
O ofrikit New member 9/1/04 #25 הפסיק צריך להיות אחרי ה-את אם כבר.. אז כנראה שזה עוד בן-שלום לפורום,לא קארוסל
H HairyPoota New member 8/1/04 #12 ת'כל כך אימווווו חסוי...אוי ילד/ה חסרת חיים שכל החיים שלה זה לקבל צומי של חברים שלך...אתה ממש אימו...אפילו יותר מגוטי!!!
ת'כל כך אימווווו חסוי...אוי ילד/ה חסרת חיים שכל החיים שלה זה לקבל צומי של חברים שלך...אתה ממש אימו...אפילו יותר מגוטי!!!
D DulontD New member 8/1/04 #16 חוץ משי ובן שלום אתה הכי הומו שיש.. "ת'כל כך אימו" איזה מילה של הומאים
Y YaLdoNet 4 EveR New member 8/1/04 #20 טוב כדי לספק את היצרים שלך: אתה טוען שאתה בן אבל אתה לא יכול להוכיח את זה! נכון? אבל אני מבחינתי הוכחתי שאתה בת. זתומרת שאת בת, אלא אם כן "אתה" מסוגל להוכיח אחרת. אבל יווווווו אם את מי שאני חושבת שאת אז.. פאק ילדה, תתבגרי.. חחח
טוב כדי לספק את היצרים שלך: אתה טוען שאתה בן אבל אתה לא יכול להוכיח את זה! נכון? אבל אני מבחינתי הוכחתי שאתה בת. זתומרת שאת בת, אלא אם כן "אתה" מסוגל להוכיח אחרת. אבל יווווווו אם את מי שאני חושבת שאת אז.. פאק ילדה, תתבגרי.. חחח