שלום לכולם

• פותח הנושא jefro
  • פורסם בתאריך

jefro

New member
שלום לכולם

ברצוני לדבר על משהו שנורא מעלה לי את הסעיף. לאחרונה (טיול חנוכה) הופצה שנועה זדונית לגבי וברצוני להבהיר את הדברים! אני לא דומה לטלסי!!!! מי זה בכלל לעזאזבל?! אם מישהו דומה למישהו, אז זה הוא לי, וגם זה לא בטוח!!! כי אני יש רק אחד!!! אם מישהו\י רוצה להתעקש על לקרוא לי "אלעד שדומה לטלסי", אז אני מזמין אותו\ה לדו קרב ביום שישי עם שחר בביר א שגום שבדרום רמת הגולן!!! הדו קרב יערך עם מקלות אכילה סיניים שהושחזו... אוהב את כולכם,
אלעד הריס (אל תעיזו להוסיף שדומה לטלסי!)

s h e e p i t

New member
אף אחד כאן לא אמר לך שאתה

דומה לטלסי.... כי אין כאן הרבה שיודעים מי זה ואני רק אמרתי לך שאתה לא דומה לו... וגם אם כן אז אתה היית דומה לו ולא הוא לך כי הוא גדול ממך... הוא היה גרעינר שנה שעברה אצלנו (לב שרון) בכל מקרה אתה לא דומה לו וזהו

סתום ת'פה יא כוסית!!

אתה דומה לו וזהו!!! תתמודד!! זה כמו ששנה שעברה אמרתם לי שאני דומה לאיילה! החיים קשים!

זורקה

New member
זה כבר סיפור אחר

כי את ממש דומה לאיילה! ממש! ולפי מה שאני רואה אלעד לא יותר מידי דומה לטלסי... אבל את דומה לאיילה!

just stav

New member
לא יודעת על איזו איילה אתם מדברים..

אבל אני תמיד אמרתי שאת מזכירה לי את שקד...
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
וואי רק עכשיו הבנתי!

סתוווו =) מה שלומך ? התגעגעת אליי ? דיי לא היית צריכה...

just stav

New member
שקד ממטה יהודה... הי"בניקית...

אם אני לא טועה היא כתבה פעם בפורום בכינוי "קדי"... מהרגע הראשון שראיתי אותך חשבתי שאתן דומות. אבל אולי זה רק הראש העקום שלי.
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
מותק!! להרגע!

חחחחח אני לא עקומה! בעצם... אולי כן, אבל גם את לא משהו בעצמך!
ואתן דומות! ואת בטח גם דומה לאיילה!

זורקה

New member
אוף אוף אוף

אני מנסה כבר חמש פעמים בערך לשים פה תמונה של אילה ולא הולך לי
קשת, לטיפולך! שימי את התמונה מהטיול השנתי (הכיתתית, אלא אם כן יש לך אחרת שלה כמובן)

קשתונה

New member
זה בעייתי כי יש לי תמונות שלה

מהדיסק של הטיול השנתי..וזה קבצי קריאה בלבד ואין לי מושג איך מכווצים קובץ כזה...

קשתונה

New member
אז אני אשים את התמונה הזאתי...

שהופיעה בעיתון דרך אגב:)) אילה היא ה....המממממממ יושבת למטה בצד ימין ליד ג'וב עם החולצה הכתומה:) ואם תרצו שאני אפרט את כולם תגידו חחחחחח

just stav

New member
מה?? הן לא דומות בגרוש!

יפעת הרבה יותר דומה לשקד!
יום טוב לכולם Love סתו

זורקה

New member
זאת התמונה שתכננתי לשים

אגב, בעיתון הופיעה התמונה הזשנייה לא זאת. אילה יושבת בין החולצה הכתומה לחולצה הסגולה (איזו כיתה ססגונית יש לנו..)

למעלה