שלום לכולם

אז לא סתם כנראה

מקומו הנכון של האקדח הוא בנרתיק. פעם היו אנשים שקראו לו אקדוח. כמו אפרוח.

גל-עמית

New member
קלישאת מערבונים, א-פרופו...

"זה האקדוח? או שאתה שמח לראות אותי.........?"

עיניים

New member
האקדח ,,,,,,,,

"האקדח מת מצחוק",,, ואני השתגעתי מאיפה הביאו את השם הזה. עכשיו - אני מבינה. משהו דגדג אותו בנרתיק,,,,

אני רוצה לקרוא-ואיזה סרט?

חלב , תביאי פרה, גם אם מדובר רק בכוס חלב את הכלבה תמסרי לניקוי יבש ואת עניין האורגזמה המזוייפת תצטרכי לפתור איתו כנראה. לילה טוב. (יחכה לי ספור בבוקר? )

magy

New member
אחותי, גם את מזמן לא ../images/Emo108.gif

הבאת לנו סיפור, פיקנטי......

אטיוד5

Active member
את בוחרת בכח שלא להבין

אינני מבקש שתתנצלי בפני בשם החונה. ביקשתי שתתנצלי על שלא מצאת לנכון לקרוא לסדר את מי שמקללת בשפת השוק את באי הפורום הזה. תמשיכי לך לנווט במים הרדודים ולשחות עם הזרם. ובעניין ירושליים והפגנת הנכים קראת לכולנו לעלות כאיש אחד לעיר קדשנו לתמוך בנכים שאם לא כן, ניחשב למכוערים. כך הבנתי את הודעתך ובכן, על זה עניתי שאני מכוער איך זה העליב אותך? אותי העליב שקראת לי מכוער על שום שאינני עולה לתמוך. וזה היה פשר התגובה שלי , אם לא הבנת. וכולם יכולים להגיד לי כמה שאתם רוצים שאני ילדותי בעניין הזה ושכבר ארד מזה ושנחליק על אירועים מהסוג הזה ושיאללה, בוא נמשיך עם החיים אבל לא בא לי להמשיך בחיים האלה שבהם מקללים אותי ללא תגובה אז ביי

אטיוד רד מזה

אני מתנצל בפניך בשמי ובשם כולם על כל העלבות שהעליבו בך בשנה האחרונה בפורום זה או בכל פורום אחר. היות וזה פורום נוסטלגיה בא ונעביר את זה לנוסטלגיה. אגב, גמני נגד הפגנת הנכים ואינני מסכים עם הנכים שהם מנצלים את נכותם לרכוש אהדה וסמפטיה נגד הממשל ולמעשה רוב הציבור אינו יודע כלל על מה ולמה הם שובתים ומה הממשל כבר הציע להם. אטיוד אז גם כאן אתה לא לבד. שיהיה לכולכם יום טוב.

magy

New member
אילו...............................

בן משפחתך היה נכה.......בן משפחה קרוב קרוב......... כמו בן, בת, אח, הורה...בן זוג........ כל ההודעה שרשמת, לא הייתה נכתבת. וכדאי לפעמים, לא לנפנף בסיסמאות רק כדי להשמע In הן כבר שנו חזלינו ולא בכדי........ אל תדון את חברך, עד שתגיע למקומו ותחשוב על זה ואי אפשר להגיד שלא הייתי מאופקת...................... מאד השתדלתי

חושב וחושב וחושבוחושב וחושב

ואינני מוצא כל קשר בין מה שכתבתי לסיסמאות. אני בעד הפגנות שקטות ללא אלימות וזה כלל לא חשוב אם המפגין הוא נכה, משפחה שכולה, או כל אזרח אחר. אני נגד ניצול נכות או כל מקרה אחר לשם קידום אינטרסים ושאף אחד לא יגיד לי שהנכים לא מנסים לקדם את האינטרסים שלהם על גבי הקופה הציבורית שהיא שלי ושלך וגם שלהם. אין לי כל התנגדות שהמדינה תתמוך במי שאינו מסוגל לקיים את עצמו אם הוא נכה, מוגבל או סתם "אזרח שוטה" אבל כל מקרה לגופו של עניין. מי יודע כאן מה הם דרישותיהם של הנכים? לצערי מכיר אני נכים מקרוב, ויודע את בעיותיהם בפעם הראשונה שאני אומר זאת, תמכתי ואתמוך בנכים שרוצים לעזור לעצמם במציאת מקומות עבודה, ולשמחתי לא מעט נכים מתפרנסים היום בכבוד כתוצאה מכך. אז בבקשה,אל תדוני אותי לפני שאת מכירה. תודה. בזאת הנושא סגור מבחינתי.

אטיוד5

Active member
שני דברים

1 - יפה שאתה אוחז בזרועי ומנסה להרגיע אותי אבל לא ביקשתי ממך התנצלות 2 - אני כן בעד הפגנת הנכים. אבל זה שאינני נוסע לאל קודס להפגין איתם לא הופך אותי למכוער. זה כל מה שאמרתי.

אטיוד רק רגע

יש לי סיפור בשבילכ בעצמ שניימ מתחילה עמ הראשונ במידה ותהייה מעוניינ בשני רמוז לי ואמשיכ והנה לפניכ הסיפור - היה הייתה ילדה הילי שמה .ילדה קטנה חביבה ועליזה אהבה לשחק בקלאס חמש אבינימ ובעיקר לטפס על עצימ והנה יומ אחד בהיר אויי ואבוי ילדי השכונה כינו את הילי בשמות והכי הכי נורא שהילי לא הבינה מה אומרימ לה רק הבינה שהמילימ נועדו לפגוע בה ומבלי להבינ הילי החלה לבכות ולבכות כאילו חרב עליה עולמה באה אותה ילדה הילי שמה אל אימה כשהיא בוכייה ועצובה ואמרה לאימה הילדימ אמרו לי שאני ......... זונה ואמא של הילי שאלה נו........ ואת יודעת מה זה זונה והילי עדיינ בבכי מר ענתה לא יודעת מה זה זונה שלחה אמא את הילי לחפש במילונ את פרוש המילה הילי מבעד לדמעות חיפשה וחיפשה עד שמצאה קראה את הפרוש שאלה אמא -הילי את מבינה מה זה זונה ? אמרה הילי כנ אמא עכשיו אני יודעת ומבינה נו....שאלה אמא ואת חושבת את זונה ? לא אני לא ענתה הילי ובכנ אמרה אמא להילי אמ את יודעת את לא אז מה איכפת מה אומרימ שאר הילדימ וזה קרה מזמנ הילי

שקדי

New member
ואני בכלל חשבתי.........

שהיא מחלקת מזונות........ איזו מורה שקרנית שהיתה לי.........

למעלה