שלום לכולם

אטיוד5

Active member
שלום לכולם

ובכן, הודעת המנהלת היא: "אנחנו מספיק מבוגרים על מנת לענות ברמה נאותה על כל הודעה לגופו של עניין, ולעקוף מכשולים - גם של פגיעה אישית, כאשר ברור מעל לכל ספק שמטרת ההודעה היא דעה לשיפור הפורום, ולא הפגיעה" יש לנו חילוקי דעות לגיטימיים על תוכן העניינים המובאים פה בפורום. על רגע זה, לפני כמה ימים, מצאה לנכון המשתתפת חונה לרגע לכנותי "טמבל" "רשע" ו"קטן". אם אלו מילים שמטרתן שיפור הפורום אני צנצנת. ובין אם זה נכון או לא נכון, שאני טמבל רשע קטן אינני חושב שאני אמור לספוג את זה. פניתי למנהלת בעניין ללא תגובה מצידה. אז אולי לדעתכם כל הכבוד למנהלת על כל מה שהיא עושה כאן ובאמת היא משקיעה, אין מה לדבר. אבל מבחינתי זהו מקרה שאינני יכול לעבור עליו בשתיקה אני דורש בזאת התנצלות פומבית. לא מן החונה לרגע שלדעתי ירדה לרמה כ"כ נמוכה שממילא לא אעריך את התנצלותה, אלא מן המנהלת שהחליטה משום מה אפשר לעבור על הענין הזה כאילו לא קרה דבר.

magy

New member
שלום לאטיוד.

רוצה התנצלות על משהו שלא עשיתי ויש לי עליו אחריות מיניסטריאלית.????? אין בעיה.... אני מתנצלת (לא בשם חונה) בשמי....שחונה....מבלי לשאול אותי קודם..... העיזה להגיד לך את מה שאמרה... ואני מתנצלת בפני אלומיניום שחונה...אמרה לו ....לך תזדיין...... ולא שאלה אותי באותו בוקר אם להגיד לו או לא..... אני מתנצלת בפני איש המערות שחיפש שגיאות אצל אלומיניום ואחר כך חטף על הראש....בגלל שאלומיניום לא שאל אותי קודם איך להגיב ושטף אותו.... ואני מתנצלת בשם אטיוד שכתב למגי.....משהו קטנוני בענין הנסיעה לירושלים...להפגנת הנכים........והעליב אותה על לא עוול בכפה.......... והציג אותה ככלי ריק............ בפני מי עוד להתנצל....????????????????? אני אוהבת להתנצל.....להנצל......לנצל.......להצל.....ולצלצל....... ואני מתנצלת בפני כולם.....שאני קטנה, מכוערת, עניה ובורה........... ובבנין ציון ננוחם...........מעתה ועד עולם.............

שקדי

New member
ואחרי שכולנו...........

נוצלנו ניצלנו והתנצלנו....... בואו נפתח דף חדש.....יחד.......ונחזיר עטרה ליושנה אנחנו הרי לא פה בשביל לריב.....אלא לאהוב ולכייף........ אז יאללה..........חאלאס...........כולנו

magy

New member
למה ליושנה.????.

אי אפשר לקנות חדש?????

שקדי

New member
בכלל.........

אולי היה צריך להסב אותנו לפורום ענתיקות.....אותי לפחות.......

magy

New member
ענתיקות, מחירן בשוק רק עולה

ועולה כל שנה, אנחנו, מחירנו יורד כל שנה............. וזה אפילו לא מצחיק...........

יאללה יאללה , בלי חלאס

סרט שוודי חדש מועמד לפרס הסרט הזר הטוב ביותר. אומרים, מי שראה ,שזה סרט משעשע ביותר.

אפי לוג

New member
עם קצת עזר(א)ה

ונחמיה - אני מתנצלת - שאין לי נוסטלגיה שיש לי סיפורים (ואף אחד לא רוצה לקרוא...) ששכחתי להוציא היום את הכלבה (הלך לי השטיח האפגני) שנגמר לי החלב שלא העתקתי בבחינה ההיא, החשובה שהלכתי לסרט שהמבקרים קטלו שזייפתי אורגמה

magy

New member
לא אמרו לך שהמשטרה עוצרת

על זיוף??????????? נו. נו. נו..... יפתחו לך תיק....תק

שקדי

New member
ארכימדס המציא שיטה......

לגלות זהב מזויף......וצעק באמבטיה אווריקה יש איזו דרך לגלות את הזיופים של אפי......וחברותיה לשעשוע הנ´´ל????

טרה10

New member
חדל-אש..או חד"ל= חילוקי דעות לגיטימ

יים...מותר שיהיו---חד"ל. חד"ל כזה יש לשולמית אלוני עם שרון. הוא שהרחיק אותו לטוניס בקטע הנוסטלגי של לבנון קיבל אותו- כראש הרשות. ז"א לשרון יש עכשיו בעיה..כי החרא צף על המים..! החד"ל ההוא- הוא כבר נוסלגיה ..ועכשיו יש לנו בעיה אמיתית. הטרור הישן שב לביצתנו..ולביתינו. מה שמזכיר לי [תתפלאו] את אולם ´ביתינו´ ברחוב פבזנר בחיפה.! אבל מה שרציתי ל´בליט זה את החד"ל= חילוקי דיעות לגיטימיים.! זה ברור....נכון..? חוץ מזה ילדים לא שותים קפה כי הם לא יכולים לישון אחר כך..אז למה מגישים כאן לכולם..בלי הגבלת גיל.Q [נבדק]

אולם ביתנו בחיפה

שוכן ברחוב ירושלים, רחוב אחד מתחת לרחוב פבזנר. עדיין פועל וקיים. לגבי שרון וערפאת, חשבתי שיש ביניהם דמיון מסוים. האחד אבו עמאר והשני אבו עומרי.

magy

New member
באולם ביתנו ראיתי את התרנגולים

לא החדשים הישנים........הלכנו עם ההורים לאולם התיאטרון היחיד שהיה בעיר באותם ימים. ושם ראינו להקה חדשנית שפרצה לשוק ולתודעה... היה קצת גס לשמוע ......"ונכניס לה...............הביתה"........ מהשיר "המורה לטבע". אבל בכללי, לא נראתה פורנוגרפיה על הבמה.....דבר, שהורייי דאגו מראש לוודא, שלא תושחת נפשם של האפרוחים שלהם....

גל-עמית

New member
"ביתנו".....

גם אני ראיתי שם הרבה תוכניות בידור...ככלל, היה אולם מאד אינטימי ונעים היה לצפות בו בהופעות שונות, גם בית הקפה/מסעדה היה מעולה.... את שתי ארוחות הצהריים, בשבתות, לאחר ה"עלייה לתורה" של בר-המצווה של בני ו"בת-המצווה" של בתי - ערכנו שם..... שלא להזכיר את האמנים מהתיאטרון שהיו יושבים שם והמסיבות באולמות בקומת המרתף....והגן שממול..."גן-בינימין"....הספסלים....ותערוכות הפרחים הראשונות שערכו שם...באחת מהן, ראיתי את אסתר רייכשטט לראשונה... אז, לבד....אבי (עופרים) לווה אותה בגיטרה....הייתה בת 17 לערך.....

תמונה דומה - אבל במלון בטבריה:

על השלט בכניסה לחדר האוכל כתוב: "הערב - שירים עבריים וגם דרום אמריקאים - זמרת בליווי גיטריסט". ואז רואים אותם לראשונה: הגיברת - בואי, חנה, כך קרא לה הבחור - והוא - מלווה אותה בגיטרה. אנשים לא מוכָּרים לחלוטין. "ערב טוב לכולם", הוא אמר למיקרופון, "מי שירצה להזמין אותנו להופעות בבתים, באירועים או במסיבות - מוזמן לקחת פה כרטיס ביקור". לימים - אילן ואילנית. זמרת בליווי גיטריסט. אישה בליווי בעלה. גרושה בליווי אמרגנה.

אז בחנוכה המחזה חזר על עצמו

במלון בטבריה, זוג עם ילד שתופף, הבעל בשאר הכלים והאשה שרה. שירים דרום אמריקניים. גם הם הציעו שיזמינו אותם להופעות בבתים. אולי ממתין להם עוד עתיד מזהיר?

למעלה