שלום לכולם!

lior135

New member
שלום לכולם!

נעים מאוד, אני ליאור וזו הפעם הראשונה שאני כותב פה. אני עוסק בג'אגלינג בערך שנתיים בצורה חובבנית. בעיקר בפויזן... עם הזמן הגעתי לרמה גבוהה יחסית שהחלטתי לנסות לעבור לפויזן דליקים... קניתי לי זוג והם היו פשוט גרועים... הם בקושי נדלקו וגם כשהם כבר נדלקו הם נכבו אחרי דקה.... ובנוסף לכל הצרות הם נהרסו לחלוטין אחרי פעמיים - שלוש.... בכל אופן... קיבלתי באחרונה הצעה להופיע עם זה... אבל בשביל להופיע אני צריך כאלה שלא יעשו לי פאדיחות... כאלה שיידלקו כמו שצריך ולא יהרסו אחרי פעמיים.... מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? רצוי באיזור חיפה.... תודה מראש, ליאור

JJU

New member
שלום ליאור!...

קודם כל ברוך הבא לפורום
בקשר לשאלה שלך, אתה יכול להסתכל בלוחות של הפורום. חוץ ממה שרשום שם יש עוד כמה מקומות שמוכרים ציוד ג'אגלינג כמו בויום או קוסמוס ואולי גם לחברי הפורום יש מה להציע לך.

lior135

New member
ראיתי... נחמד...

אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי ולתת לי שמות של חנויות לא דרך האינטרנט? אני מעדיף.... הזכרת בהודעה בויום או קוסמוס... מה המקומות האלו? איך אני מגיע אליהם?

eiraz

New member
בויום-

עופיר סלע או בכינויו בויום - הוא יצרן ויבואן של ציוד ג'אגלינג כל הציוד באיכות מעולה ומעלה הטלפון שלו הוא - 052694087

natyh

New member
לא זז האריה ים הזה

מה זה 9.76 כל הזמן מה הוא לא משתפר אין להם תחרויות אולימפיאדות אליפויות עולם . מה זה התוצאה המאכזבת הזו ברוך מקלר אלוף הארץ בכדור ברזל 1987 כבר עבר אותו . יאללה תשתפר אריה ים . נתי

למעלה